keď som chodil na karate, hovorieval náš učitel jednu múdrosť a to, že kto zautočí prvý ten prehral.moham3d napísal:necakat kedy ti da on prvu ranu ale zautocit ako prvy hned 2 na hlavu jedna do brucha medzi nohy a ked je na zemi tak tam ho dokopat no ked si myslis ze nemas na to tak radsej diplomacia
Ako sa najlepsie bit ?
-
Te-wei
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
moham3d
Medium Star
no iba ak sa ten vie poriadne branit lenze toto neni o karate kde kazdy vie nejake super tahy ked mu da prvy uder tak sa vecsinou ten druhy radsej vzdiali a pochopy ze sa ho nebojis aspon tak to zatial bolo u mnaTe-wei napísal:keď som chodil na karate, hovorieval náš učitel jednu múdrosť a to, že kto zautočí prvý ten prehral.
-
erytrocyt
VIP
Re: Ako sa najlepsie bit ?
Dedinské diskotéky bratku. Tam sa naučíš aj to čo nechcešJumperAL napísal:Jake skusenosti?? To sa uci niekde ako sa ohanat s bakulou?
-
moham3d
Medium Star
Re: Ako sa najlepsie bit ?
no jo presne takeritrocit napísal:Dedinské diskotéky bratku. Tam sa naučíš aj to čo nechceš
-
erytrocyt
VIP
Ale ja nemyslím detské diskotéky. Myslím pravú dedinskú, kde nabehne pár magorov a začnú sa mlátiť hlava nehlava, čierny-biely, chlapec-dievča, toto si vyskúšaj. Keď ti týpek len tak medzi rečou posunie sánku. To ti je hej. Myslíš, že keď si chceš obrániť priateľku či kamaráta tam pochodíš s diplomatickým vyjednávaním? Omyl kamaráde.JumperAL napísal:Ano bol a nechodim sa tam mlatit. S nejakymi kok**** co ta kludne prepichnu(aj nozikom)
Dvakrát sa mi to stalo, potom sme tam s frajerkami prestali chodiť.
Chlapi keď sa tu už bavíte o dedinských diskotékach , napadla ma udalosť , ktorá sa stala na diskotéke u nás , asi pred nejakými 4-6 rokmi a nedá mi nepodeliť sa s vami o ňu , len tak pre zaujímavosť..
Prišli do dediny búchači z veľkomesta , že idú poriešiť lazníkov ..
Začali robiť hluk , zrazu z dediny uteká na diskotéku masa ľudí , v rukách hlavne vidly ( úplne vážne )
Začali ich tam rozbíjať ako škatuľky , mešťania naskákali do áut, boli na 3 btw .. dvom sa podarilo ujsť , tretie prevrátili a viete čo s nimi spravili ...
Zazvárali ich do auta
žiadny fake , poďla skutočnej udalosti 
Prišli do dediny búchači z veľkomesta , že idú poriešiť lazníkov ..
Začali robiť hluk , zrazu z dediny uteká na diskotéku masa ľudí , v rukách hlavne vidly ( úplne vážne )
Začali ich tam rozbíjať ako škatuľky , mešťania naskákali do áut, boli na 3 btw .. dvom sa podarilo ujsť , tretie prevrátili a viete čo s nimi spravili ...
Zazvárali ich do auta
inak medzirečou jeden biletár z mojho mesta robil v Krtíši či kde presne na diskotéke a vieš ako prišiel o život , pichol ho nožom , INVALID na vozíku ( cigáň )JumperAL napísal:co ta kludne prepichnu(aj nozikom)
No, vospolok ja mám iný názor. Keď si sám a oni viacerí, tak máš smolu tak či tak. Môžeš vedieť aj desať bojových umení a ani si nepípneš. Avšak ak si jeden na jedného, tak ti stačí veľa papať, pravidelne babke porýľovať záhradu, namaľovať plot, poprekládať kvádre na dvore a zvládneš ho aj sám... Toľko z mojich skúseností...
dá sa povedať, že súhlasím .. i keď ja mám na mysli tvrdých robotníkov...Totim napísal:Avšak ak si jeden na jedného, tak ti stačí veľa papať, pravidelne babke porýľovať záhradu, namaľovať plot, poprekládať kvádre na dvore a zvládneš ho aj sám... Toľko z mojich skúseností...
proste títo celoživotní roboši majú nenormálne veľkú silu ..
Keď si vezmeš napr. chlapa , ktorý celý život drie celý život v hore , ten nepotrebuje žiadne umenie , je celý tvrdý a pri bitke mu stačí chytiť tvoju hlavu do ruky a vyžmýkať
no asi si ešte nikdy neprekladal kvádre a nerýľoval záhradu alebo si ešte nikdy nedostal facku od lazníka-robošaJumperAL napísal:to ti teda vobec nestaci, si prave hulil alebo si z dediny, kde to tak funguje, ze najvacsi borci su polnohospodari a maliari?
Ale bit sa tym aj tak nenauci, nebude mat reflexy, nema mat z coho, co sa uhina pred skridlami. Je to nieco trosku ine nez bitka, mozno su to velky zavaliti chlapy, ale poznam chalana, co je celkom maly, ale bit sa teda vie dost- chodi na capoueru a kick box.schw33k napísal:no asi si ešte nikdy neprekladal kvádre a nerýľoval záhradu alebo si ešte nikdy nedostal facku od lazníka-roboša
a čo keď chodí na KB a CAP ?
Toto je niečo iné , to je celoživotná drina ( dá sa to nazvať aj tréningom )
Celé telo stvrdnuté ,neskutočne pevné, odolné, ruky nehovoriac ..
Keby ten capuerkickboxerista udrel tohoto " uja " ten by sa tomu maximálne pousmial a keď by tomu tvojmu kamarátovi jednu natiahol , nezostal by po ňom ani ten kick , nie ešte box
Toto je niečo iné , to je celoživotná drina ( dá sa to nazvať aj tréningom )
Celé telo stvrdnuté ,neskutočne pevné, odolné, ruky nehovoriac ..
Keby ten capuerkickboxerista udrel tohoto " uja " ten by sa tomu maximálne pousmial a keď by tomu tvojmu kamarátovi jednu natiahol , nezostal by po ňom ani ten kick , nie ešte box
-
erytrocyt
VIP
Ty nevieš o čom hovoríš.JumperAL napísal:No o tom dost pochybujem, ten kamos je taky pevny a vysoka korba, ze by ho ziadny dedincan nezlozil a dost pochybujem aj o inych ludoch. Naozaj, je to anjvacsia korba co som kedy videl co sa tyka sily, kondicky, obratnosti, atd.
Chlap, ktorý celý život nosil kvádre, rúbal drevo či robil na poli má iné telo ako ten tvoj kamarát. To telo je tvrdé, odolné voči úderom, koža stvrdnutá a sila jak bujak. Kokocik môže na chlapa vyjsť z KB alebo neviem čím. Chlapovi stačí jeden úder a sopeľ spozná čo je boh na nebi.
Nerieš pokiaľ nevieš. Keď sa pobijú chlapi v krčme, to nie je ako keď diskotékoví frajeri začnú frajerovať. V taký čas sa pomaly zem trasie
Jaj takze potom murar je vlastne korba ne? Alebo skor stary chlapik s velkym pupkom. Ten kamos uz prezil to o com ti vidlaci na dedine ani nechyruju.... Aj 150kg tlstosko ked ta je*** do plexusu tak to citis riadne, ale co ti spravi, ked po 15 sekundach uz ledva stoji na nohach.
K tym tvojim klaticom z dediny- to mas ako nabuchany chlapci z posilky.....
ty lama, furt splietas o korbe a debilinach borci predomnov vravia o tvrdosti "murara"..... moj dedo je murar a sice ma 55 rokov vyhodi si na chrbat 50kg vrece cementu a ide ani o tom nevie, chcel by som vidiet toho tvojho kamarata co by zrabal...JumperAL napísal:Jaj takze potom murar je vlastne korba ne? Alebo skor stary chlapik s velkym pupkom. Ten kamos uz prezil to o com ti vidlaci na dedine ani nechyruju.... Aj 150kg tlstosko ked ta je*** do plexusu tak to citis riadne, ale co ti spravi, ked po 15 sekundach uz ledva stoji na nohach.
kazdodenna makacka spravi z kazdeho tvrdasa...
No jasne, ved to je makacka, nosit vreca, ved to nikdo nerobi. A co kazdodenny trening, kde naozaj makas a nie take blbosti co trepes ty, z toho sa bit urcite nenaucis a neziskas k tomu ani potebnu rychlost a obranost, ze budes na chrbte nosit vrece. Akurat budes potrebovat kosmodisk.dawo napísal:kazdodenna makacka spravi z kazdeho tvrdasa...