UFO!!!

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Verite v UFO?

nie
209
22%
ano
515
53%
mozno
240
25%

Celkom hlasov: 964

Adozv
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Re: UFO!!!!

Príspevok od používateľa Adozv »

qwerty-xyz napísal:urcite...pretoze.....vo vesmire..je obrovske mnozstvo galaxii....a miliardy hviezd........takze sa mi vidi..velmi pravdepodobne....ze niekde.....tiez vznikol zivot...
ti co neveria..by sa mali zamysliet..pretoze....vesmir nie je prebadany...a ja si myslim...ze z takeho velkeho mnozstva moznosti vzniku.....niekde este vznikol zivot..
:wink:
presne tak vesmir je obrovitaaaansky takze pochybujem ze by sme tu boli len my
barcica
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa barcica »

podla mna mimozemstania stopercentne existuju...podla mna je nemozne aby sme v takomto obrovskom vesmire boli samy....ale zas si nemyslim ze sa tu stane nieco ako v war of the worlds...
Victor12
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Victor12 »

UFO:Unidentifical Flying Object

//edit: UFO - Unidentified flying object. kinjeril
Neexie
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Neexie »

1. Cital som ze na marse vraj bol zivot pretoze v nejakej skale abo co nasli bakterie(ta skala bola z marsu)
2. Vo vadkerti talkshow(nie nesmejte sa nepozeram to pravidelne ale ta tema ma zaujala) tak tam bol nejaky manik co robi evidenciu mimozemstanov na slovensku no a boli tam este vselijaky ludia co vraj videli ufo atd...
3.V roku myslim 198x v Mexiku padli na zem 3 lietadla typu B2Stealth(to su tie 'cierne pekne' ktore nemoze zachytit radar) vraj leteli okolo ufa a prestali fungovat/ich ufo zostrelilo. Ufo udajne padlo tiez
4. Ked ma pamat neklame tak americkej vlade unikli informacie ze ufo padlo 2x raz v roku 194x a druhy krat uz v spominanom roku 198x. No a ako sme sa s kamosmi rozpravali tak ze nasa atmosfera mimozemstanov zrejme usmazi alebo nemozu dychat 'nas vzduch' Podla ohto sa da povedat im to trva +-40rokov kym sem doletia. Tak si myslim ze prvy krat ich sem vyslali aby skumali a teda druhykrat aby zistili co sa s nimi stalo a zase nic tak asi v roku 202x pridu zas .)
5.No a ty co 'spadli' tak ich amici zaacli pppitvtat teda aspon jedneho ale ked mu nejak rozrezali pluca tak sa telo znicilo...

Teda nemusite mi vobec verit ale tak ja tomu verim...

6.neviem ci tomuto mam verit ale niektory vraj vyzeraju takto: su vysoky 160cm+-,maju oci ako cinani, a su taky bezovy

7. trochu OT: co si myslite ze je v Area 51 no ja osobne ze tampracuju nejako s alienmi a vyrabaju tam nejake tajne zbrane. taktiez by ma velmi zaujimalo ze keby na nas alieni zautocili co by amici vytiahli na obranu xP
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

1. Podľa môjho názoru na Marse bol kedysi život, alebo v budúcnosti bude. (bez ohľadu na to, či ľudia skolonizujú Mars, alebo nie.)
2. Nájde sa to niekde na nete vo videosúbore aby som si to mohol pozreť? Mňa totiž strašne zaujímajú rôzne dokumenty a relácie o UFO. :D
3.+4. Veľmi zaujímavá teória, zdá sa mi docela logická a racionálna, ale nie tak úplne sa s ňou stotožňujem, pretože: .....
.....5.+6. Nemyslím si, že by títo "mimozemšťania" mali humanoidnú podobu, ale to s tým rozkladom plúc by sa mi zdalo trošku reálnejšie.
7. V Arei 51 stopercentne skúmajú zbrane, majú tam najmodrnejšie a najvyspelejšie americké zbraňové systémy, majú tam aj výskumné laboratória, v ktorých skúmajú aj havarovných mimozemšťanov (ak teda existujú.)
Neexie
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Neexie »

Racius: neviem skusim najst to vadkerti ale bolo to celkom o nicom len to ma tak zaujalo ze nieco take mame aj na slovensku ale inak tam kecali este o tom ze videli nejaku cervenu gulu doma v izbe a podobne s... ktorym je dost tazke verit. mno pozriem sa ci to nekde nenajdem. Ale ked sa nemylim tak to je niekde na VHS ale asi som to uz nejak premazal :P

edit: pozeral som sa do archívu STV no ale nic tam neni teda aspon myslím :P Skusim im napisat ci to niekde neni a potom sa uvidi .)
mato.x
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mato.x »

... ja osobne verim na ufo len otazka znie co ufo je?

1. mozno naozaj navsevnici
2. americania si z nas robia srandu
3. americania si si nimi rozumeju a spolupracuju
4. ufo nie je

...kazdy si vytvori vlastny nazor
misokgb
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa misokgb »

UFO ako take urcite existuje, teda pokial sa nemylim UFO = unidentificable flying objetcs. To hej, to existuje, ale vytvotene clovekom. Pamatam sa, ked nam na hodine nabozenstva vravel, ze raz isiel z nejakej oslavy domov a na moste postal na cudny zvuk a videl nad sebou tri svetielka, ktore sa tocili. Tie papule celej triedy otvorene az po zem prinutili aj mna otvorit hubu az po zem aby som neostal sam so zatvorenou a myslienka "vau, fakt maju na dedine poulicne svetla" mi proste nemohla zist z hlavy...

Inak na UFO ako ini navstevnici neexistuje, ani existovat nebude. Ak sa nieco take najde, potom priznam, ze som sa mylil. Sme tu dost dlho na to, aj ked je vesmir nekonecne velky, za ten cas sem uz nejaky zeleny kkt s tykadlami narazit mohol, nemyslite? :roll:
neppo
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa neppo »

mato.x napísal:... ja osobne verim na ufo len otazka znie co ufo je?

1. mozno naozaj navsevnici
2. americania si z nas robia srandu
3. americania si si nimi rozumeju a spolupracuju
4. ufo nie je

...kazdy si vytvori vlastny nazor
plne s tebou suhlasim... ale skor by som tu trojku pomenil trosku.. nemusia s nimi spolupracovat... mozno sa s nimi len raz stretli... ale viacej sa asi priklanam ze vsetko robia americania... ale nemozem ani za svet pochopit tie kruhy v poli
misokgb
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa misokgb »

neppo napísal:plne s tebou suhlasim... ale skor by som tu trojku pomenil trosku.. nemusia s nimi spolupracovat... mozno sa s nimi len raz stretli... ale viacej sa asi priklanam ze vsetko robia americania... ale nemozem ani za svet pochopit tie kruhy v poli
Jedna lata, dve metrove lana, uviazes si to tam, aspon 10-20 chytrych ludi so zmyslom pre orientaciu, par hodin v poli a rano kraaaaaasne mega ultra hyper pristatie ufa :) Vies preco do pola? Lebo tam je to neskodne, ale vypalit niekde na strechu Tesca obrovsky emblem, to by som si pozrel... Prosim vas, tie kruhy v obili maju na svedomi ludia s mega zmyslom pre humor a krasne sa na nas/vas, ktori tomu veria udrbavaju od smiechu po zemi... :D Vratane mna :)
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mystique »

pre predstavivost, este stale si myslite ze aj napriek tomu ze by tu niekto bol a za ten cas nas nenasiel?... vesmir je k*rva velky priestor takze by sa jednalo o nahodu, ci mimozemsky zivot je alebo nieje nikto nepotvrdi ani nevyvrati
Prílohy
Planets5[1].jpg
Planets5[1].jpg (66.33 KiB) 843 zobrazení
Planets4[1].jpg
Planets4[1].jpg (63.43 KiB) 832 zobrazení
Planets3[1].jpg
Planets3[1].jpg (44.15 KiB) 827 zobrazení
Planets2[1].jpg
Planets2[1].jpg (51.27 KiB) 831 zobrazení
ivoralik
Star
Star

Príspevok od používateľa ivoralik »

ja verim v mimozenstke civilizacie..a napriklad vsetci si mimozenstaov predstavuju ze velke hlavy velike oci a tak...to moze byt kludne.to mozu byt ty co ziju pri nas najblizsie ale urcite su aj ini.inak nasa ma urcite fotky a tak ved tie sondy co su tam fotia ostosest..takze ak niekto hackne nasa tak sem dajte fotky :lol: dik
Prioritas
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Prioritas »

mystique napísal:pre predstavivost, este stale si myslite ze aj napriek tomu ze by tu niekto bol a za ten cas nas nenasiel?... vesmir je k*rva velky priestor takze by sa jednalo o nahodu, ci mimozemsky zivot je alebo nieje nikto nepotvrdi ani nevyvrati
inač pekne spravene a dosť presne! :smt023
Teraz k teme : osobne si myslím že existuju iné civilizácie

a nemyslím že si američania robia srandu alebo s nimi komunikujú
= vid. predchadzajuce príspevky
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

ono docela stačí nájsť nejaké bakterie niekde va Európe aby sme mohli hovoriť o mimozemskom živote. nemusia to byť hneď "inteligentné" civilizácie.
A okrem našej slnečnej sústavy je vo vesmíre, našej mliečnej dráhe mnoho iných Slnečných sústav.
taurus666
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa taurus666 »

UFO?Hej,nad Bratislavou jedno lieta :smt036
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dead_Warrior »

Videl som ho minuly mesiac letelo ponad pole na lietadlo to bolo az moc rychle a na druzicu tiez jedine ak by to bola druzica ESPN - ktora zhromazduje o nas informacie :D (kto kukal Co je Andy tak vie o ocm hovorim) blikalo to tak cerveno/zlto len nemam ziadne dokazy :D
safan
Star
Star

Príspevok od používateľa safan »

ja som dal pre istotu mozno :D .lebo nieco na tom byt musi...
NUMA
Expert
Expert

Príspevok od používateľa NUMA »

mystique napísal:pre predstavivost, este stale si myslite ze aj napriek tomu ze by tu niekto bol a za ten cas nas nenasiel?... vesmir je k*rva velky priestor takze by sa jednalo o nahodu, ci mimozemsky zivot je alebo nieje nikto nepotvrdi ani nevyvrati
toto som trosku nepoxopil co ma byt ta welka planeta ???
Totim
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Totim »

ja neviem, ale je možné, že niekde ďaleko existujú ďalšie formy života...
pishta
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pishta »

Ja to poviem takto pred 2000 rokmi boli demoni ci co,potom boli duchovia a kadejaka haved no a dnes je UFO...proste udstvo vzdy potrebuje nieco co si nevie vysvetlit atd...

demoni>duchovia>UFO>?co pride potom?

Ale zivot mimo zeme existuje na 99,99999%
Napísať odpoveď