presne tak vesmir je obrovitaaaansky takze pochybujem ze by sme tu boli len myqwerty-xyz napísal:urcite...pretoze.....vo vesmire..je obrovske mnozstvo galaxii....a miliardy hviezd........takze sa mi vidi..velmi pravdepodobne....ze niekde.....tiez vznikol zivot...
ti co neveria..by sa mali zamysliet..pretoze....vesmir nie je prebadany...a ja si myslim...ze z takeho velkeho mnozstva moznosti vzniku.....niekde este vznikol zivot..
UFO!!!
Re: UFO!!!!
-
Neexie
Expert
- Kontaktovať používateľa:
1. Cital som ze na marse vraj bol zivot pretoze v nejakej skale abo co nasli bakterie(ta skala bola z marsu)
2. Vo vadkerti talkshow(nie nesmejte sa nepozeram to pravidelne ale ta tema ma zaujala) tak tam bol nejaky manik co robi evidenciu mimozemstanov na slovensku no a boli tam este vselijaky ludia co vraj videli ufo atd...
3.V roku myslim 198x v Mexiku padli na zem 3 lietadla typu B2Stealth(to su tie 'cierne pekne' ktore nemoze zachytit radar) vraj leteli okolo ufa a prestali fungovat/ich ufo zostrelilo. Ufo udajne padlo tiez
4. Ked ma pamat neklame tak americkej vlade unikli informacie ze ufo padlo 2x raz v roku 194x a druhy krat uz v spominanom roku 198x. No a ako sme sa s kamosmi rozpravali tak ze nasa atmosfera mimozemstanov zrejme usmazi alebo nemozu dychat 'nas vzduch' Podla ohto sa da povedat im to trva +-40rokov kym sem doletia. Tak si myslim ze prvy krat ich sem vyslali aby skumali a teda druhykrat aby zistili co sa s nimi stalo a zase nic tak asi v roku 202x pridu zas .)
5.No a ty co 'spadli' tak ich amici zaacli pppitvtat teda aspon jedneho ale ked mu nejak rozrezali pluca tak sa telo znicilo...
Teda nemusite mi vobec verit ale tak ja tomu verim...
6.neviem ci tomuto mam verit ale niektory vraj vyzeraju takto: su vysoky 160cm+-,maju oci ako cinani, a su taky bezovy
7. trochu OT: co si myslite ze je v Area 51 no ja osobne ze tampracuju nejako s alienmi a vyrabaju tam nejake tajne zbrane. taktiez by ma velmi zaujimalo ze keby na nas alieni zautocili co by amici vytiahli na obranu xP
2. Vo vadkerti talkshow(nie nesmejte sa nepozeram to pravidelne ale ta tema ma zaujala) tak tam bol nejaky manik co robi evidenciu mimozemstanov na slovensku no a boli tam este vselijaky ludia co vraj videli ufo atd...
3.V roku myslim 198x v Mexiku padli na zem 3 lietadla typu B2Stealth(to su tie 'cierne pekne' ktore nemoze zachytit radar) vraj leteli okolo ufa a prestali fungovat/ich ufo zostrelilo. Ufo udajne padlo tiez
4. Ked ma pamat neklame tak americkej vlade unikli informacie ze ufo padlo 2x raz v roku 194x a druhy krat uz v spominanom roku 198x. No a ako sme sa s kamosmi rozpravali tak ze nasa atmosfera mimozemstanov zrejme usmazi alebo nemozu dychat 'nas vzduch' Podla ohto sa da povedat im to trva +-40rokov kym sem doletia. Tak si myslim ze prvy krat ich sem vyslali aby skumali a teda druhykrat aby zistili co sa s nimi stalo a zase nic tak asi v roku 202x pridu zas .)
5.No a ty co 'spadli' tak ich amici zaacli pppitvtat teda aspon jedneho ale ked mu nejak rozrezali pluca tak sa telo znicilo...
Teda nemusite mi vobec verit ale tak ja tomu verim...
6.neviem ci tomuto mam verit ale niektory vraj vyzeraju takto: su vysoky 160cm+-,maju oci ako cinani, a su taky bezovy
7. trochu OT: co si myslite ze je v Area 51 no ja osobne ze tampracuju nejako s alienmi a vyrabaju tam nejake tajne zbrane. taktiez by ma velmi zaujimalo ze keby na nas alieni zautocili co by amici vytiahli na obranu xP
-
Andi_Cibula
Addict
1. Podľa môjho názoru na Marse bol kedysi život, alebo v budúcnosti bude. (bez ohľadu na to, či ľudia skolonizujú Mars, alebo nie.)
2. Nájde sa to niekde na nete vo videosúbore aby som si to mohol pozreť? Mňa totiž strašne zaujímajú rôzne dokumenty a relácie o UFO.
3.+4. Veľmi zaujímavá teória, zdá sa mi docela logická a racionálna, ale nie tak úplne sa s ňou stotožňujem, pretože: .....
.....5.+6. Nemyslím si, že by títo "mimozemšťania" mali humanoidnú podobu, ale to s tým rozkladom plúc by sa mi zdalo trošku reálnejšie.
7. V Arei 51 stopercentne skúmajú zbrane, majú tam najmodrnejšie a najvyspelejšie americké zbraňové systémy, majú tam aj výskumné laboratória, v ktorých skúmajú aj havarovných mimozemšťanov (ak teda existujú.)
2. Nájde sa to niekde na nete vo videosúbore aby som si to mohol pozreť? Mňa totiž strašne zaujímajú rôzne dokumenty a relácie o UFO.
3.+4. Veľmi zaujímavá teória, zdá sa mi docela logická a racionálna, ale nie tak úplne sa s ňou stotožňujem, pretože: .....
.....5.+6. Nemyslím si, že by títo "mimozemšťania" mali humanoidnú podobu, ale to s tým rozkladom plúc by sa mi zdalo trošku reálnejšie.
7. V Arei 51 stopercentne skúmajú zbrane, majú tam najmodrnejšie a najvyspelejšie americké zbraňové systémy, majú tam aj výskumné laboratória, v ktorých skúmajú aj havarovných mimozemšťanov (ak teda existujú.)
-
Neexie
Expert
Racius: neviem skusim najst to vadkerti ale bolo to celkom o nicom len to ma tak zaujalo ze nieco take mame aj na slovensku ale inak tam kecali este o tom ze videli nejaku cervenu gulu doma v izbe a podobne s... ktorym je dost tazke verit. mno pozriem sa ci to nekde nenajdem. Ale ked sa nemylim tak to je niekde na VHS ale asi som to uz nejak premazal
edit: pozeral som sa do archívu STV no ale nic tam neni teda aspon myslím
Skusim im napisat ci to niekde neni a potom sa uvidi .)
edit: pozeral som sa do archívu STV no ale nic tam neni teda aspon myslím
-
misokgb
King
UFO ako take urcite existuje, teda pokial sa nemylim UFO = unidentificable flying objetcs. To hej, to existuje, ale vytvotene clovekom. Pamatam sa, ked nam na hodine nabozenstva vravel, ze raz isiel z nejakej oslavy domov a na moste postal na cudny zvuk a videl nad sebou tri svetielka, ktore sa tocili. Tie papule celej triedy otvorene az po zem prinutili aj mna otvorit hubu az po zem aby som neostal sam so zatvorenou a myslienka "vau, fakt maju na dedine poulicne svetla" mi proste nemohla zist z hlavy...
Inak na UFO ako ini navstevnici neexistuje, ani existovat nebude. Ak sa nieco take najde, potom priznam, ze som sa mylil. Sme tu dost dlho na to, aj ked je vesmir nekonecne velky, za ten cas sem uz nejaky zeleny kkt s tykadlami narazit mohol, nemyslite?
Inak na UFO ako ini navstevnici neexistuje, ani existovat nebude. Ak sa nieco take najde, potom priznam, ze som sa mylil. Sme tu dost dlho na to, aj ked je vesmir nekonecne velky, za ten cas sem uz nejaky zeleny kkt s tykadlami narazit mohol, nemyslite?
plne s tebou suhlasim... ale skor by som tu trojku pomenil trosku.. nemusia s nimi spolupracovat... mozno sa s nimi len raz stretli... ale viacej sa asi priklanam ze vsetko robia americania... ale nemozem ani za svet pochopit tie kruhy v polimato.x napísal:... ja osobne verim na ufo len otazka znie co ufo je?
1. mozno naozaj navsevnici
2. americania si z nas robia srandu
3. americania si si nimi rozumeju a spolupracuju
4. ufo nie je
...kazdy si vytvori vlastny nazor
-
misokgb
King
Jedna lata, dve metrove lana, uviazes si to tam, aspon 10-20 chytrych ludi so zmyslom pre orientaciu, par hodin v poli a rano kraaaaaasne mega ultra hyper pristatie ufaneppo napísal:plne s tebou suhlasim... ale skor by som tu trojku pomenil trosku.. nemusia s nimi spolupracovat... mozno sa s nimi len raz stretli... ale viacej sa asi priklanam ze vsetko robia americania... ale nemozem ani za svet pochopit tie kruhy v poli
pre predstavivost, este stale si myslite ze aj napriek tomu ze by tu niekto bol a za ten cas nas nenasiel?... vesmir je k*rva velky priestor takze by sa jednalo o nahodu, ci mimozemsky zivot je alebo nieje nikto nepotvrdi ani nevyvrati
- Prílohy
-
- Planets5[1].jpg (66.33 KiB) 855 zobrazení
-
- Planets4[1].jpg (63.43 KiB) 844 zobrazení
-
- Planets3[1].jpg (44.15 KiB) 839 zobrazení
-
- Planets2[1].jpg (51.27 KiB) 843 zobrazení
ja verim v mimozenstke civilizacie..a napriklad vsetci si mimozenstaov predstavuju ze velke hlavy velike oci a tak...to moze byt kludne.to mozu byt ty co ziju pri nas najblizsie ale urcite su aj ini.inak nasa ma urcite fotky a tak ved tie sondy co su tam fotia ostosest..takze ak niekto hackne nasa tak sem dajte fotky
dik
inač pekne spravene a dosť presne!mystique napísal:pre predstavivost, este stale si myslite ze aj napriek tomu ze by tu niekto bol a za ten cas nas nenasiel?... vesmir je k*rva velky priestor takze by sa jednalo o nahodu, ci mimozemsky zivot je alebo nieje nikto nepotvrdi ani nevyvrati
Teraz k teme : osobne si myslím že existuju iné civilizácie
a nemyslím že si američania robia srandu alebo s nimi komunikujú
= vid. predchadzajuce príspevky
-
Dead_Warrior
Professional
toto som trosku nepoxopil co ma byt ta welka planeta ???mystique napísal:pre predstavivost, este stale si myslite ze aj napriek tomu ze by tu niekto bol a za ten cas nas nenasiel?... vesmir je k*rva velky priestor takze by sa jednalo o nahodu, ci mimozemsky zivot je alebo nieje nikto nepotvrdi ani nevyvrati