Pouzivate tahaky ? :) ak ano tak napiste ake sposoby...
neviem ci to tu uz bolo spomenute lebo 10 stran sa mi citat nechce..tak ja to spravim takym sposobom ze na druhu stranu pisomky si vopred napisem tahaky a potom to len jednoducho otocim
alebo mame takych ucitelov co dopredu povedia ake idu byt otazky tak ich jednoduchu vypracujem na papier..potom sa robim ze pisem a odovzdam to vypracovane pekne.jednicka ista 
-
Colortraincleaner
Medium Star
Ty chodis na osobitnu? Teda teraz sa to vraj vola "specialna"...ivoralik napísal:neviem ci to tu uz bolo spomenute lebo 10 stran sa mi citat nechce..tak ja to spravim takym sposobom ze na druhu stranu pisomky si vopred napisem tahaky a potom to len jednoducho otocimalebo mame takych ucitelov co dopredu povedia ake idu byt otazky tak ich jednoduchu vypracujem na papier..potom sa robim ze pisem a odovzdam to vypracovane pekne.jednicka ista
-
BigSnake353
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
male papieriky so vzorcami na fyzu zastrcim do kalkulacky (mam taku zasuvaciu sa do seba),potom klasika na ruku,na lavicu,na zem (oops spadlo mi na zem pero a citaaam) ked je ucitelka v kludze ta aj cely zosit abo knihu do lavice atd atd....ale najradsej mam i tak opisovanie.tahaky ti nikdy neporadia tak jaj spolusediaci
-
frederick123
Star
s tym nie celkom cuhlasimpinacolada napísal:male papieriky so vzorcami na fyzu zastrcim do kalkulacky (mam taku zasuvaciu sa do seba),potom klasika na ruku,na lavicu,na zem (oops spadlo mi na zem pero a citaaam) ked je ucitelka v kludze ta aj cely zosit abo knihu do lavice atd atd....ale najradsej mam i tak opisovanie.tahaky ti nikdy neporadia tak jaj spolusediaci
-
geoge046
Star
Moj najoblubenejsi sposob a nikdy mi na to nepride je napisat si co potrebujem na listok A DAT MEDZI NOHY NA STOLICKU... Ale ked mozete mat na stole aj zosit tak pod obal supnut papier s textom a ked nahodou ide okolo ucka tak rychlo zakryt peracnikom... Moj nazor... A este medzi prsty napisat tahaky... Na monitore KALKULACKA do COKOLADY!!!! Naj sposob!!!!

-
JohnFrusciante
Star
jednoznacne ANO. bez nich by to bolo trochu tazsie. a taky moj naj sposob je tento. ja mam najradsej take modre prisvitne pera do ktorych vojde maly papierik. ja si napisem ten tahak do pocitaca a dam pismo 3,5. trochu zmensim riadkovanie a na maly papierik mi vojde dost vela uciva. a neuvidi to skoro nik. ucitel nado mnou stal a ja som spokojne pisal a popritom som cumel na pero a nic si nevsimol
-
smutko8882
Light Expert
-
okonenipica
Zablokovaný
Podla moznosti... Bud si dam do tazky otvoreny zosit a tak cumim, alebo si na zosit napisem tahak a zosit pouzivam ako podlozku, alebo ked zozeniem take tie male tahaciky do ruky
Na zakladnej som to robyl tak, ze som sedel pri okne, na zemi zosit a uz som len nohamy listoval
Tiez tu mam plno pier ktore maju v sebe rolovaci papier, ale nikdy som to nepouzil...
Na zakladnej som to robyl tak, ze som sedel pri okne, na zemi zosit a uz som len nohamy listoval
Tiez tu mam plno pier ktore maju v sebe rolovaci papier, ale nikdy som to nepouzil...
-
krupica_dnb
Medium Professional
-
mirak2
Hardcore addict
staci ceruzka, okrem toho mam tahakove pero s vysuvacim kuskom papiera, dobre hlavne na vzorce matika fyzika chemiakrupica_dnb napísal:najlepšie na hodinách kde sa používa kalkulačka- nevkladať do nich papiere, ale napr. moja má tmavomodrý kryt a podobnej farby mám centrofixu tenkú- tou si tam načmáram a nik nič nevidí kým si to neotočí do svetla- po písomke len zobrať kus riedidla a handričku a je to ready..
som poucl ze najlepsie sa opisuje hned ked sedis pri katedre
-
JohnFrusciante
Star