Pouzivate tahaky ? :) ak ano tak napiste ake sposoby...

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Cicatrix
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Cicatrix »

Samozrejme napísané na lavici + ťáhák v rukáve + zošit v lavici = základná výbava pre písomku.
Keď sa dá posiela sa papieriková pošta po celej triede. teraz som stiahol morzeovku, ideme sa s kamošmi naučiť.....
ivoralik
Star
Star

Príspevok od používateľa ivoralik »

neviem ci to tu uz bolo spomenute lebo 10 stran sa mi citat nechce..tak ja to spravim takym sposobom ze na druhu stranu pisomky si vopred napisem tahaky a potom to len jednoducho otocim :lol: alebo mame takych ucitelov co dopredu povedia ake idu byt otazky tak ich jednoduchu vypracujem na papier..potom sa robim ze pisem a odovzdam to vypracovane pekne.jednicka ista :lol:
Colortraincleaner
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Colortraincleaner »

nahrany suvisly text do discmana + jedno sluchatko do ucha na ktore nevidi ucitelka...
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

ivoralik napísal:neviem ci to tu uz bolo spomenute lebo 10 stran sa mi citat nechce..tak ja to spravim takym sposobom ze na druhu stranu pisomky si vopred napisem tahaky a potom to len jednoducho otocim :lol: alebo mame takych ucitelov co dopredu povedia ake idu byt otazky tak ich jednoduchu vypracujem na papier..potom sa robim ze pisem a odovzdam to vypracovane pekne.jednicka ista :lol:
Ty chodis na osobitnu? Teda teraz sa to vraj vola "specialna"...
Libra_PC
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Libra_PC »

bud papierik mensieho vztastu uskladneny v lavej ruke, alebo zakladne informacie napisane rovno na nej...tahaky pouzivam stale, pretoze mi velakrat pomozu, zatial ma nacapala len profesorka z bioly, pri nej uz nic take nepouzivam, pretoze ma kontroluje jak hovado :D
blazer
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blazer »

Klasika papierik tak 5x5cm a na nom rucne napisane to najhlavnejsie. Nosim len mikiny co maju to jedno vrecko velke vpredu vstrede a tam sa to vojde az az :lol:
BigSnake353

Príspevok od používateľa BigSnake353 »

tahaky pisem skole večinou založim si ho pod obal alebo do zosita na ktorom pišem pisomku alebo pod rukav
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

male papieriky so vzorcami na fyzu zastrcim do kalkulacky (mam taku zasuvaciu sa do seba),potom klasika na ruku,na lavicu,na zem (oops spadlo mi na zem pero a citaaam) ked je ucitelka v kludze ta aj cely zosit abo knihu do lavice atd atd....ale najradsej mam i tak opisovanie.tahaky ti nikdy neporadia tak jaj spolusediaci
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Tahaky v poslednej dobe vobec nepouzivam. Kedze sme deleny na bloky tak je nas v triede okolo 15-20. A profesor lieta po triede ako sup. Takze ziadne vytahovanie zosita v lavici, ziadne papieriky v rukave, ziadne papieriky na nohach nehrozia.
frederick123
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa frederick123 »

pinacolada napísal:male papieriky so vzorcami na fyzu zastrcim do kalkulacky (mam taku zasuvaciu sa do seba),potom klasika na ruku,na lavicu,na zem (oops spadlo mi na zem pero a citaaam) ked je ucitelka v kludze ta aj cely zosit abo knihu do lavice atd atd....ale najradsej mam i tak opisovanie.tahaky ti nikdy neporadia tak jaj spolusediaci
s tym nie celkom cuhlasim :D par rokov co som bol na gymply som mal spolusediaceho a tvorili sme paradne vytrete duo, takze radsej tahacik :)
geoge046
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa geoge046 »

Moj najoblubenejsi sposob a nikdy mi na to nepride je napisat si co potrebujem na listok A DAT MEDZI NOHY NA STOLICKU... Ale ked mozete mat na stole aj zosit tak pod obal supnut papier s textom a ked nahodou ide okolo ucka tak rychlo zakryt peracnikom... Moj nazor... A este medzi prsty napisat tahaky... Na monitore KALKULACKA do COKOLADY!!!! Naj sposob!!!! :idea: :roll: :roll: :idea: :idea:
JohnFrusciante
Star
Star

Príspevok od používateľa JohnFrusciante »

jednoznacne ANO. bez nich by to bolo trochu tazsie. a taky moj naj sposob je tento. ja mam najradsej take modre prisvitne pera do ktorych vojde maly papierik. ja si napisem ten tahak do pocitaca a dam pismo 3,5. trochu zmensim riadkovanie a na maly papierik mi vojde dost vela uciva. a neuvidi to skoro nik. ucitel nado mnou stal a ja som spokojne pisal a popritom som cumel na pero a nic si nevsimol
smutko8882
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa smutko8882 »

Ja mam velmi dobru tasku a velmi dobry zrak a ked si napisem tahak normalne na A4 kam sa zmestia hadam aj cele poznamky na pisomku tak dam ju do roztvorenej tasky pod nohy a opisujem.. Nikdy mi na to nedojdu a aj keby dosli vsak ved pred pisomkou si mame vsetky veci odlozit do tasky :lol:
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa okonenipica »

Podla moznosti... Bud si dam do tazky otvoreny zosit a tak cumim, alebo si na zosit napisem tahak a zosit pouzivam ako podlozku, alebo ked zozeniem take tie male tahaciky do ruky :D
Na zakladnej som to robyl tak, ze som sedel pri okne, na zemi zosit a uz som len nohamy listoval :lol:

Tiez tu mam plno pier ktore maju v sebe rolovaci papier, ale nikdy som to nepouzil...
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

najlepšie na hodinách kde sa používa kalkulačka- nevkladať do nich papiere, ale napr. moja má tmavomodrý kryt a podobnej farby mám centrofixu tenkú- tou si tam načmáram a nik nič nevidí kým si to neotočí do svetla- po písomke len zobrať kus riedidla a handričku a je to ready..
Cicatrix
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Cicatrix »

Teraz sa ideme s kamošmi naučiť morzeovku. To je už vrchol ťahákovania.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

krupica_dnb napísal:najlepšie na hodinách kde sa používa kalkulačka- nevkladať do nich papiere, ale napr. moja má tmavomodrý kryt a podobnej farby mám centrofixu tenkú- tou si tam načmáram a nik nič nevidí kým si to neotočí do svetla- po písomke len zobrať kus riedidla a handričku a je to ready..
staci ceruzka, okrem toho mam tahakove pero s vysuvacim kuskom papiera, dobre hlavne na vzorce matika fyzika chemia
som poucl ze najlepsie sa opisuje hned ked sedis pri katedre :D zajtra vyskusam a dam vediet
JohnFrusciante
Star
Star

Príspevok od používateľa JohnFrusciante »

Cicatrix napísal:Teraz sa ideme s kamošmi naučiť morzeovku. To je už vrchol ťahákovania.
a co s morseovkou? vyklepkavat si po lavici s perom? alebo si na papierik napisat bodky a ciarky?
derriL
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa derriL »

No to s tou katedrou sa mne osvecilo, hlavne na francuzstine, ked sme pisali diktat, tak som si pozrel z ktorej strany nam to diktuje a sup ho, 1 ja vysita. Teraz si dam word 8 pismo a medzi nohy na stolicku, jak tu uz bolo spominane alebo otvoreny zosit na lavici 8) .
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

jj funguje to, pod svieckou najvacsia tma..sadnes pred katedru a tahak mozes mat aj a4 a ides
Napísať odpoveď