Pouzivate tahaky ? :) ak ano tak napiste ake sposoby...
Ja sa vždy bojím použiť ťahák
, ale tak môj kamarát je extrémista (ten to má premáknuté, pokúsim sa presnejšie zistiť ako ich má, ale tak väčšinou v ruke, na stoličke medzi nohami, v peračníku, minule mal aj v zmizíku, keď ho otvoril vypadol taký šúlok - no ja som mal dosť
) a ukladá si všetky ťaháky a potom ich predáva nižším ročníkom, alebo ich dá svojej sestre
lebo ja som dobrý v klamaní, ale nedokážem byť nenápadný v týchto veciach
, zatiaľ, čo kamarát mal v poho cez písmoku otvorenú učebnicu na lavici a zabudol na ňu a nikto si ju nevšimol
, ale tak učitelia (ako ktorí) ak máš fakt dobrú skrýšu tak ťa v poho nechajú, keď vidia koľko práce si si s tým dal 
-
kukiak
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Predavat tahaky?:) to sa neda..v tahaku sa vyzna len ten kdo ho robil, imhoVoodoo napísal:Ja sa vždy bojím použiť ťahák![]()
, ale tak môj kamarát je extrémista (ten to má premáknuté, pokúsim sa presnejšie zistiť ako ich má, ale tak väčšinou v ruke, na stoličke medzi nohami, v peračníku, minule mal aj v zmizíku, keď ho otvoril vypadol taký šúlok - no ja som mal dosť
) a ukladá si všetky ťaháky a potom ich predáva nižším ročníkom, alebo ich dá svojej sestre
lebo ja som dobrý v klamaní, ale nedokážem byť nenápadný v týchto veciach
, zatiaľ, čo kamarát mal v poho cez písmoku otvorenú učebnicu na lavici a zabudol na ňu a nikto si ju nevšimol
, ale tak učitelia (ako ktorí) ak máš fakt dobrú skrýšu tak ťa v poho nechajú, keď vidia koľko práce si si s tým dal
No jo, raz sme mali pred Dejepisom - Slovenčinu a tam sme celú hodinu si robili ťaháky a na konci sa spýtala, že čo vystrihujeme alebo čo píšeme a jeden zo spolužiakov, že ťaháky, zobrala to s humorom a odišla, ibaže sme zabudli, že majú spolu kabinet
a potom to bolo ródeo, keď prišiel učiteľ, dvaja hneď schytali 5, celá trieda sa presadil, kvôli ťahákom na lavici, niektorí mali šťastie iní kričali, že na lavici nič nie je
polka sa nenápadne ťarbavo pohybovala a snažila sa vopchať si ťahák do nohavíc
. Fakt zábavný pohľad, ale tak väčšina mala potom 3 (ja osobne 2, ale len tak tak
). A u nás je celkom dobrý kolektív a my čo sedíme vzadu si v poho podávame ťaháky, napr. z matiky (prvočísla do 3000
), ale fakt sa osvedčilo, že tí čo sedia vpredu, tak tých vôbec nepodozrievajú, zatiaľ čo my vzadu vždy pekne schytáme
.
-
JohnFrusciante
Star
to je blbost. vyklepkavanie po lavici nie je ono. a navyse kym vyklepkas celu odpoved tak je to hrozne dlho. ved si to skus s ceruzkou po stole. to si radsej poslite papierikCicatrix napísal:Vyklepeš SOS (...---...) niekto zakašle (to znamená, že počúva) a potom vyklepeš čislo otázky a on odpoveď![]()
samozrejme staré dobré ťaháky nevymiznú...
-
Cenayus
Medium Professional
to iste robim ja..skvely sposob...neni sanca zeby nieco nasliJohnFrusciante napísal:jednoznacne ANO. bez nich by to bolo trochu tazsie. a taky moj naj sposob je tento. ja mam najradsej take modre prisvitne pera do ktorych vojde maly papierik. ja si napisem ten tahak do pocitaca a dam pismo 3,5. trochu zmensim riadkovanie a na maly papierik mi vojde dost vela uciva. a neuvidi to skoro nik. ucitel nado mnou stal a ja som spokojne pisal a popritom som cumel na pero a nic si nevsimol
ucivo vytlacim nalezato 4-5 pismom na A6-ky (tak aby sa mi to zmestilo do indexu) ked zahlasia ze vsetky papiere a tasky musime dat na lavicu pred sebou tak index mi ostane na lavici, nalistujem papier kt potrebujem a odpisujem
alebo:
na A4 vytlacim text a farbu dam 10-12% sivu - skoro vobec to nevidno a este sa to da ako tak citat (podla typu pisma) a dam si to pod papier
alebo:
ked treba vela grafov a schem spolu s textom a vzorcami tak zoberem cistu A4 a rucne malinkym pismom (proste ako keby som robil rucne tahak) si napisem co potrebujem, potom to naskenujem, trochu upravim, zmensim a dam vytlacit napr 4 alebo 6 stran na jeden list
a na zajtrajsiu skusku som spravil toto:
zohnal som si vypracovane tezy, naskenoval som ich zmensil a dal vytlacit 12stran na jeden list papiera a nastrihal, cela A4 ma teraz rozmery cca 6x7cm a da sa to este v pohode citat
teraz uz len musim vymysliet kde ich budem mat a ako ich budem vytahovat, lebo je ich cez 40
inak, nepochopim naco niekto robi tahak o velkosti 2x2cm ved tych par veci co sa tam zmeti sa musi vediet naucit za par minut a nepotrebuje tahak vobec, mna skor zaujima ake mate sposoby vyroby a pouzivania tahakov kde treba natrepat vela, vela informacii, hovorim o polovici 440 zosita (uzitocnych informacii) nie o 80 az 100 stranovych skriptach
alebo:
na A4 vytlacim text a farbu dam 10-12% sivu - skoro vobec to nevidno a este sa to da ako tak citat (podla typu pisma) a dam si to pod papier
alebo:
ked treba vela grafov a schem spolu s textom a vzorcami tak zoberem cistu A4 a rucne malinkym pismom (proste ako keby som robil rucne tahak) si napisem co potrebujem, potom to naskenujem, trochu upravim, zmensim a dam vytlacit napr 4 alebo 6 stran na jeden list
a na zajtrajsiu skusku som spravil toto:
zohnal som si vypracovane tezy, naskenoval som ich zmensil a dal vytlacit 12stran na jeden list papiera a nastrihal, cela A4 ma teraz rozmery cca 6x7cm a da sa to este v pohode citat
teraz uz len musim vymysliet kde ich budem mat a ako ich budem vytahovat, lebo je ich cez 40
inak, nepochopim naco niekto robi tahak o velkosti 2x2cm ved tych par veci co sa tam zmeti sa musi vediet naucit za par minut a nepotrebuje tahak vobec, mna skor zaujima ake mate sposoby vyroby a pouzivania tahakov kde treba natrepat vela, vela informacii, hovorim o polovici 440 zosita (uzitocnych informacii) nie o 80 az 100 stranovych skriptach
-
kukiak
Addict
Jezis ked si spomeniem, ked som bol mladsi, ake lepty som mal, ze ma nacapu atd..jezis teraz? S "dawom" sa riadime heslom "odvaznemu stastie praje" a vylozi sa surovo na lavicu papier/zosit a odpisuje sa..ak je prilis husto tak na stolicku pod rit, hlavu zakryt rukou a cumet dole... Bez tahakov by som bol na tom zle, vdaka tomu co takuto vec vymyslel 
noldor napísal:ja pouzivam, lavicu, samozrejmä. šak stavebna je stavebnaale curuj, ten si nerobi tahaky ani za toho oneho... ...ale to nikomu nevadi
ja tiez davam tahaky do pera ... najlepsie trosku hrubsie a modre, nie velmi priesvitne (teraz mam jedno super), bud si napisem rucne alebo vo worde 3-kou (raz sa mi stalo na pisomke, ked spoluziak v zapale vedomosti tak tlacil pri pisani, ze vybrovala cela lavica a ja som nevedel zaostrit na pismo
), ale inak vpohode, najlepsie tahaky to su, ale ked je toho viac tak si dam do rukava a pocas pisomky do dlane