Pouzivate tahaky ? :) ak ano tak napiste ake sposoby...

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Voodoo
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Voodoo »

Ja sa vždy bojím použiť ťahák :lol: :lol: , ale tak môj kamarát je extrémista (ten to má premáknuté, pokúsim sa presnejšie zistiť ako ich má, ale tak väčšinou v ruke, na stoličke medzi nohami, v peračníku, minule mal aj v zmizíku, keď ho otvoril vypadol taký šúlok - no ja som mal dosť :D ) a ukladá si všetky ťaháky a potom ich predáva nižším ročníkom, alebo ich dá svojej sestre :) lebo ja som dobrý v klamaní, ale nedokážem byť nenápadný v týchto veciach :D, zatiaľ, čo kamarát mal v poho cez písmoku otvorenú učebnicu na lavici a zabudol na ňu a nikto si ju nevšimol :lol: , ale tak učitelia (ako ktorí) ak máš fakt dobrú skrýšu tak ťa v poho nechajú, keď vidia koľko práce si si s tým dal 8)
Cicatrix
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Cicatrix »

JohnFrusciante napísal:a co s morseovkou? vyklepkavat si po lavici s perom?
Vyklepeš SOS (...---...) niekto zakašle (to znamená, že počúva) a potom vyklepeš čislo otázky a on odpoveď :D

samozrejme staré dobré ťaháky nevymiznú...
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Voodoo napísal:Ja sa vždy bojím použiť ťahák :lol: :lol: , ale tak môj kamarát je extrémista (ten to má premáknuté, pokúsim sa presnejšie zistiť ako ich má, ale tak väčšinou v ruke, na stoličke medzi nohami, v peračníku, minule mal aj v zmizíku, keď ho otvoril vypadol taký šúlok - no ja som mal dosť :D ) a ukladá si všetky ťaháky a potom ich predáva nižším ročníkom, alebo ich dá svojej sestre :) lebo ja som dobrý v klamaní, ale nedokážem byť nenápadný v týchto veciach :D, zatiaľ, čo kamarát mal v poho cez písmoku otvorenú učebnicu na lavici a zabudol na ňu a nikto si ju nevšimol :lol: , ale tak učitelia (ako ktorí) ak máš fakt dobrú skrýšu tak ťa v poho nechajú, keď vidia koľko práce si si s tým dal 8)
Predavat tahaky?:) to sa neda..v tahaku sa vyzna len ten kdo ho robil, imho :D. Jedine predmety kde tahaky nepouzivam je..hm sakra..jo dejepis, tam ucitel stale pochoduje... najlepsia je klasika tahak pod pismoku a sadnut si na tahak..
Voodoo
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Voodoo »

No jo, raz sme mali pred Dejepisom - Slovenčinu a tam sme celú hodinu si robili ťaháky a na konci sa spýtala, že čo vystrihujeme alebo čo píšeme a jeden zo spolužiakov, že ťaháky, zobrala to s humorom a odišla, ibaže sme zabudli, že majú spolu kabinet :lol: :lol: a potom to bolo ródeo, keď prišiel učiteľ, dvaja hneď schytali 5, celá trieda sa presadil, kvôli ťahákom na lavici, niektorí mali šťastie iní kričali, že na lavici nič nie je :lol: 8) polka sa nenápadne ťarbavo pohybovala a snažila sa vopchať si ťahák do nohavíc :D . Fakt zábavný pohľad, ale tak väčšina mala potom 3 (ja osobne 2, ale len tak tak :D ). A u nás je celkom dobrý kolektív a my čo sedíme vzadu si v poho podávame ťaháky, napr. z matiky (prvočísla do 3000 :D ), ale fakt sa osvedčilo, že tí čo sedia vpredu, tak tých vôbec nepodozrievajú, zatiaľ čo my vzadu vždy pekne schytáme :lol: .
JohnFrusciante
Star
Star

Príspevok od používateľa JohnFrusciante »

Cicatrix napísal:Vyklepeš SOS (...---...) niekto zakašle (to znamená, že počúva) a potom vyklepeš čislo otázky a on odpoveď :D

samozrejme staré dobré ťaháky nevymiznú...
to je blbost. vyklepkavanie po lavici nie je ono. a navyse kym vyklepkas celu odpoved tak je to hrozne dlho. ved si to skus s ceruzkou po stole. to si radsej poslite papierik
Totim
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Totim »

Hej, ťaháky píšem rád. Má to svoje čaro keď ich používam - ten taký zvláštny "adrenalín" v žalúdku. Preferujem klasiku na papier, resp. rovno zo zošita (ak sa dá...)
Cenayus
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Cenayus »

JohnFrusciante napísal:jednoznacne ANO. bez nich by to bolo trochu tazsie. a taky moj naj sposob je tento. ja mam najradsej take modre prisvitne pera do ktorych vojde maly papierik. ja si napisem ten tahak do pocitaca a dam pismo 3,5. trochu zmensim riadkovanie a na maly papierik mi vojde dost vela uciva. a neuvidi to skoro nik. ucitel nado mnou stal a ja som spokojne pisal a popritom som cumel na pero a nic si nevsimol
to iste robim ja..skvely sposob...neni sanca zeby nieco nasli
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

nepouzivam... vyska je vyska a uz by som sa ani neopovazil, ja som poctivy clovek :!:
ale na gympli skoro na kazdej pisomke :D
nebstr
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nebstr »

Ja mám taký spôsob, kúpil som si pero a na boku sa dajú písať ťaháky... určite viete aké myslím... ja si vytlačím ťahák vo wolde písmom 7, a nalepím si to do toho pera a pekne si cez hodinu čítam a keď ho použijem tak to odlepím a zahodím... a pero použijem na ďalšiu písomku. :D
noldor
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa noldor »

ja pouzivam, lavicu, samozrejmä. šak stavebna je stavebna :) ale curuj, ten si nerobi tahaky ani za toho oneho... ...ale to nikomu nevadi
dudo20
Expert
Expert

Príspevok od používateľa dudo20 »

Pouzivam tahaky a sposob zalezi len od profaka
kupo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kupo »

ucivo vytlacim nalezato 4-5 pismom na A6-ky (tak aby sa mi to zmestilo do indexu) ked zahlasia ze vsetky papiere a tasky musime dat na lavicu pred sebou tak index mi ostane na lavici, nalistujem papier kt potrebujem a odpisujem
alebo:
na A4 vytlacim text a farbu dam 10-12% sivu - skoro vobec to nevidno a este sa to da ako tak citat (podla typu pisma) a dam si to pod papier
alebo:
ked treba vela grafov a schem spolu s textom a vzorcami tak zoberem cistu A4 a rucne malinkym pismom (proste ako keby som robil rucne tahak) si napisem co potrebujem, potom to naskenujem, trochu upravim, zmensim a dam vytlacit napr 4 alebo 6 stran na jeden list
a na zajtrajsiu skusku som spravil toto:
zohnal som si vypracovane tezy, naskenoval som ich zmensil a dal vytlacit 12stran na jeden list papiera a nastrihal, cela A4 ma teraz rozmery cca 6x7cm a da sa to este v pohode citat
teraz uz len musim vymysliet kde ich budem mat a ako ich budem vytahovat, lebo je ich cez 40 :?

inak, nepochopim naco niekto robi tahak o velkosti 2x2cm ved tych par veci co sa tam zmeti sa musi vediet naucit za par minut a nepotrebuje tahak vobec, mna skor zaujima ake mate sposoby vyroby a pouzivania tahakov kde treba natrepat vela, vela informacii, hovorim o polovici 440 zosita (uzitocnych informacii) nie o 80 az 100 stranovych skriptach :)
Pedrosino
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pedrosino »

pouzivam but rovno zo zosita alebo napisane na vavici,na papieri a zastrcene v ponozke a dam si nohu na nohu poodhrnem nohavicu a kukam, a tiez na papier a do vacku :)
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Jezis ked si spomeniem, ked som bol mladsi, ake lepty som mal, ze ma nacapu atd..jezis teraz? S "dawom" sa riadime heslom "odvaznemu stastie praje" a vylozi sa surovo na lavicu papier/zosit a odpisuje sa..ak je prilis husto tak na stolicku pod rit, hlavu zakryt rukou a cumet dole... Bez tahakov by som bol na tom zle, vdaka tomu co takuto vec vymyslel :lol:
Curuj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Curuj »

noldor napísal:ja pouzivam, lavicu, samozrejmä. šak stavebna je stavebna :) ale curuj, ten si nerobi tahaky ani za toho oneho... ...ale to nikomu nevadi
:smt046 ale prednedavnom som uz musel. sak viete. na jednotku to vie pan boh, na dvojku profak, na trojku najlepsi ziaci triedy a na 4 a 5 vsetci ostatny. nakonec som bol boh - dostal som jedna :smt082 . ale tahaky ak mam, tak je dobre ich urobit na vacsi papier, sadnut si do druhej lavice a do lavice zosit. do zosita tahaky a len vysunut, precitat, zasunut :P z predu ta kryju a ked profak xodi po triede, je to sqele :smt048
Digital6
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Digital6 »

no ja pouzivam tak tahaky zhe si tjez napisen na worde a vytlacim a potom lepjacou paskou prilepim na pero..je to zatial naj tahak co som doted pouzival..a este klasika otvorit zosit a opisovat hned z neho :)
M4jk1:-)
Professional
Professional

Príspevok od používateľa M4jk1:-) »

Poviem vam moj tahak na ktory som hrdy
Tahak ala Majki
Takze> sadnes si na stolicku a polozis si normalne nohy na zem , potom sa zohnes k jednej nohe a ju obkreslis na zemi budes mat obrys tvojho chodidla a do neho si napises tahaky a ked je pisomka tak mas normalne nohy a zaskulujes dole ked ide :D
tomasso
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomasso »

ja si ho normalne vytlacim, vojde mi na 2 pera a potomm ich striedam, jedno farebne- s nim pisem otazky a modre-s nim pisem odpovede
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

ja tiez davam tahaky do pera ... najlepsie trosku hrubsie a modre, nie velmi priesvitne (teraz mam jedno super), bud si napisem rucne alebo vo worde 3-kou (raz sa mi stalo na pisomke, ked spoluziak v zapale vedomosti tak tlacil pri pisani, ze vybrovala cela lavica a ja som nevedel zaostrit na pismo :D ), ale inak vpohode, najlepsie tahaky to su, ale ked je toho viac tak si dam do rukava a pocas pisomky do dlane :)
halfend
Expert
Expert

Príspevok od používateľa halfend »

Ja som si to jednou nahral do MP3 a dostal som 5ku :lol: , pak jsem si prostě dal učebnici na koleno a učitelka to ani nevěděla a ja dostal 1ku :D
Napísať odpoveď