Ako sa najlepsie bit ?

O športe...
SRneC
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa SRneC »

JumperAL napísal:No jasne, ved to je makacka, nosit vreca, ved to nikdo nerobi. A co kazdodenny trening, kde naozaj makas a nie take blbosti co trepes ty, z toho sa bit urcite nenaucis a neziskas k tomu ani potebnu rychlost a obranost, ze budes na chrbte nosit vrece. Akurat budes potrebovat kosmodisk.
neviem k comu ti budu reflexy ked ti robotnik taku uvali, ze sa ti ksicht preliaci dovnutra...
a aj keby mu tvoj kamos zasadil prvu ranu s murarom by ani nehlo...
uz si pochopil???
PS raz k nam prisiel dedov kamarat a ked boli mali tak bola "moda" stlacat si ruky ze kto je silnejsi(sak dzedzina) a dedo mu stiskom zlomil ruku :lol: :lol:
GeeKoon
Expert
Expert

Príspevok od používateľa GeeKoon »

bit sa netreba...ale ked inak nedas :-) hlavne nerip do niekoho, ked vies, ze bude bitka...a ze to nezvladnes, ked budu na teba piati...ale nabuduce to mozes urobit presne opacne...aj s kamaratkou bejzbolkou ;-)
bocian
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: Ako sa najlepsie bit ?

Príspevok od používateľa bocian »

bonedaddy napísal:Hosi poradte mi,bil som sa iba par krat aj som dostal aj som dal vela ran,ale viac krat som asi dostal co s tym spravit aby som viac dal,viem ze aj v rychlosti je vela ale to asi nestaci.
staci ak nebudes mat stres... nemozesto brat tak e sa ides mlatit ale ked dostanes prvu tak sa pozres aky je super obrovsky alebo silny... ber to ako : " ja alebo on" ... ber to ako zabavu :lol:ber to s nadhladom... pomlatis sa a zazijes ako si dostal na pi*u... snad do dalsek bitky uz pojdes ako skusenejsi :P
special_p
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa special_p »

no vidim ze tu je mnoho "expertov" :lol: Tie rady typu : daj mu prvu ranu ako delo su poriadne blbosti !! musis to brat z toho hladiska ze aj on caka na to aby ti dal prvu ranu ! a kebyze sa ides zahnat tak to vyuzije! Nikdy sa neriad radami ale riad sa podla situacie .. napr ked uz sa rozbieha do teba tak sa priprav na ranu , kry si hlavu a cakaj kedy nanho mozes zautocit...
dalsi pripad je ked on sa brani tak mu daj lavackou stupacku na koleno a pravackou ranu pod koleno.. strati rovnovahu a uz len mlatis... ked ste blizko seba tak mu daj kolenom do brucha a hned na to laktom do face-u .... ale hlavne je udrzat si chladnu hlavu a nie bezhlavo sa mlatit..
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

JumperAL napísal:poznam chalana, co je celkom maly, ale bit sa teda vie dost- chodi na capoueru a kick box.
JumperAL napísal:o o tom dost pochybujem, ten kamos je taky pevny a vysoka korba, ze by ho ziadny dedincan nezlozil
Lol tak je vysoky alebo maly ? :) inac tuto suhlasim so schw33kom a ostatnim co vravia o muraroch :D
JumperAL
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa JumperAL »

Drago napísal:Lol tak je vysoky alebo maly ? :) inac tuto suhlasim so schw33kom a ostatnim co vravia o muraroch :D
Ten co chodi na capoueru je maly a druhy na karate, ten je vysoky.
Grosay
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grosay »

Silaaaci... No ja na vasom mieste by som sa zamyslel nad tymy radami "daj mu riadnu na nos" a podobne. Akoze uvedomujete si, ze ked cloveka trafite na hornu cast nosa, mozete ho aj zabit? Jedna nesikovna rana a idete sediet za vrazdu... Poznam jeden taky pripad... Ozraty chalanisko vyskakoval do druheho, ten mu dal jednu "nestastnu" ranu a bolo po nom.
SRneC
Addict
Addict

Grosay napísal:Silaaaci... No ja na vasom mieste by som sa zamyslel nad tymy radami "daj mu riadnu na nos" a podobne. Akoze uvedomujete si, ze ked cloveka trafite na hornu cast nosa, mozete ho aj zabit? Jedna nesikovna rana a idete sediet za vrazdu... Poznam jeden taky pripad... Ozraty chalanisko vyskakoval do druheho, ten mu dal jednu "nestastnu" ranu a bolo po nom.
to su tzv. smrtelne body a na ksichte je ich asi 5 taze pozor chalani...
mam knihu o karate a ludskom tele, taze presne viem cim mam kam udriet aby som dosiahol to co potrebujem (bezvedomie, otrasenie pripadne smrt) nikdy som to este nepouzil a dufam ze ani nikdy nebudem musiet :)
Saq.utd
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Saq.utd »

bit s makkim Y
tebe dobre je*e

:roll:
kupo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kupo »

Grosay napísal:..... Jedna nesikovna rana a idete sediet za vrazdu......
no tak za zabitie mozno, ale urcite nie za vrazdu...
JumperAL
Medium Star
Medium Star

dawo napísal:presne viem cim mam kam udriet aby som dosiahol to co potrebujem (bezvedomie, otrasenie pripadne smrt) nikdy som to este nepouzil
Nestaci vediet kam, ale aj ako... by si sa cudoval, kolko ludi ani nevie spravne zovriet past, aby si sami neublizili.
SRneC
Addict
Addict

JumperAL napísal:Nestaci vediet kam, ale aj ako... by si sa cudoval, kolko ludi ani nevie spravne zovriet past, aby si sami neublizili.
more ved na to karate som aj chodil :roll: a chalan co nevie ako mat spravne past pri bitke nieje u mna chalan...
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

dawo napísal:more ved na to karate som aj chodil :roll: a chalan co nevie ako mat spravne past pri bitke nieje u mna chalan...
a co je u teba potom ten kto ma este boxera na ruke a ide sa s niekym bit?dost by ma to zaujimalo ako by si reagoval po par dnoch kebyze dostanes s boxerom ci by si nekomu neco urobil.. nie je to otazka konkretne na teba ale vseobecne na vsetkych len tvoj prispevok sa mi lubil..
SRneC
Addict
Addict

MurphY napísal:a co je u teba potom ten kto ma este boxera na ruke a ide sa s niekym bit?dost by ma to zaujimalo ako by si reagoval po par dnoch kebyze dostanes s boxerom ci by si nekomu neco urobil.. nie je to otazka konkretne na teba ale vseobecne na vsetkych len tvoj prispevok sa mi lubil..
pockaj nechapem.... bit sa s boxerom nieje fair, ale dnes uz nic nieje fair. Dostat nakladacku s boxerom je dost nebezpecne :cry:
MurphY
Professional
Professional

dawo napísal:pockaj nechapem.... bit sa s boxerom nieje fair, ale dnes uz nic nieje fair. Dostat nakladacku s boxerom je dost nebezpecne :cry:
je nebezpecny , ucinny , jednoduchy , lacny , lahky , maly , prenosny , povoleny.. len by som chcel vedet ako by ste reagovali kebyze "dostanete" s boxerom..
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

MurphY napísal:povoleny..
a to máš odkiaľ ?
magnum
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa magnum »

ja si tieš myslim že bitka je ubohy sposob ako si niečo vyriešit aj ked som si vedomi toho že je vela ludi čo si dovoluju a doslova donutia človeka aby sa branil ja som sa pobil len raz a nechcem sa už od vtedy nikdy pretože som sa prestal ovladat je sice pravda že ten človek mi dal cez hubu prvy ale ja som chytil take nervi že som upne stratil kontrolu nad tym čo robim naštastie osm mu nič važnejšie nespravil bolo to ešte na zš
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

No zakázaný ako strelné zbrane nie je (ale radšej by som sa s tým neukazoval na niektorých miestach).
JumperAL
Medium Star
Medium Star

Zakazany je, ak neveris vytas ho pred fizlom a potom uvidime kto mal pravdu...
MurphY
Professional
Professional

JumperAL napísal:Zakazany je, ak neveris vytas ho pred fizlom a potom uvidime kto mal pravdu...
nektore su legalne a nektore nie.. je zakazany? tak asi v armyshope by som to len tak nekupil.. no len pravda je ina.. policajt ti nemoze nic urobit pokial si s tym neurobil neaku trestnu vec..
Napísať odpoveď