Ako si predstavujete KONIEC SVETA ?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Ako si predstavujete KONIEC SVETA ?

Príspevok od používateľa miki690 »

ja mam z toho taky pocit, ze ludstvo je prilis vyspele a rozvoj je prilis rychly na to, aby nejaka katastrofa doakzala vyhubit cele ludstvo ... dokonca neverim ani tomu ze sa ludstvo znici samo, pretoze aj ked k niecomu dojde ... viem si predstavit len rapidne zmensenie populacie, ktora by si vyrobila prostredie pre zivot vhodne ... hoci aj na inej planete. Ludske poznanie sa stale zvecsuje a narasta... podla mna by koniec sveta mohol znamenat prave dosiahnutie absolutneho poznania, cize zistenie podstaty bytia, podstaty zivota a zmysel vsetkych veci , nie na zaklade subjektivnych nazoroch ludi, ale na zaklade nejajej nevyvratitelnej pravdy, pretoze v tom momente by sa vsetko co robime v podstate stalo zbytcnym.... cely rozvoj civilizacie a vsetko s tym spojene by stratilo zmysel...

Aky je vaz nazor , alebo pohlad na koniec sveta ? co by mohla byt pricina ?
//sorry ak tu takato tema uz je ... ale "hladat" mi nejako nenaslo temu s podobnym nazvom...
JohnFrusciante
Star
Star

Príspevok od používateľa JohnFrusciante »

nechcem si predstavit koniec sveta a dufam ze sa ho nedozijem
hondzo
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hondzo »

Ja si koniec sveta predstavujem asi takto: Som von niekde s kamaratmi a zrazu sa mi zacne triast zem pod nohami a nebo zacne horiet... :D Ale nie. Vobec si to neviem predstavit...dufam ze to nikdy nezazijem.....este by ma to zabilo :lol:
magnum
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa magnum »

tieš si ho neviem predstavit každopadne ma vždy napadne nieaka katastrofa napr nuklearna vojna ale to sa ešte uvidi podla toho či koniec sveta zažijem alebo nie :wink:
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

predstavujem si ho vo velkom style, s poriadnymi efektami a dobrou hudbou :lol:
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

zrazu pôjdu po oblohe titulky ako vo filme
réžia............. BOH
masky.......... Príroda
ďalej hrali..... Kameň, Kameň (videli ste RRRrrr?),....., Artuš, Ľudovít XIV,...., Adolf Hitler,.....,Ferko Mrkvička...
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

audiotrack napísal:zrazu pôjdu po oblohe titulky ako vo filme
réžia............. BOH
masky.......... Príroda
ďalej hrali..... Kameň, Kameň (videli ste RRRrrr?),....., Artuš, Ľudovít XIV,...., Adolf Hitler,.....,Ferko Mrkvička...
a zrazu sa audiotrack zobudi a skrikne: bol som v titulkoch! som slavny! ale fakt sorry, trosku som to odchylil od temy :lol:
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Re: Ako si predstavujete KONIEC SVETA ?

Príspevok od používateľa pinacolada »

miki690 napísal:ja mam z toho taky pocit, ze ludstvo je prilis vyspele a rozvoj je prilis rychly na to, aby nejaka katastrofa doakzala vyhubit cele ludstvo ... dokonca neverim ani tomu ze sa ludstvo znici samo, pretoze aj ked k niecomu dojde ... viem si predstavit len rapidne zmensenie populacie, ktora by si vyrobila prostredie pre zivot vhodne ... hoci aj na inej planete. Ludske poznanie sa stale zvecsuje a narasta... podla mna by koniec sveta mohol znamenat prave dosiahnutie absolutneho poznania, cize zistenie podstaty bytia, podstaty zivota a zmysel vsetkych veci , nie na zaklade subjektivnych nazoroch ludi, ale na zaklade nejajej nevyvratitelnej pravdy, pretoze v tom momente by sa vsetko co robime v podstate stalo zbytcnym.... cely rozvoj civilizacie a vsetko s tym spojene by stratilo zmysel...

Aky je vaz nazor , alebo pohlad na koniec sveta ? co by mohla byt pricina ?
//sorry ak tu takato tema uz je ... ale "hladat" mi nejako nenaslo temu s podobnym nazvom...
no zaujmava uvaha ale ja si myslim ze ludia znicia podmienky na byvanie na celej zemi este predtym ako ludske poznanie taku uroven ze ludstvo bude schopne ujst inam.ale inac ta uvaha ma prinutila zamysliet sa :wink:
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

vsetkym ludom napise "Varning Connection problem" :lol:
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

Osobne si myslím , že koniec sveta na tejto planéte nastane po zrážke s asteroidom
Proste z ničoho nič vedci objavia obrovský šuter valiaci sa k našej Zemi a keďže Bruce Willis v skutočnosti nerobí ropné vrty, nepristáva na letiacich asteroidoch a nezachraňuje našu planétu ( on je iba herec : p ) , bolo by razom a šmahom ruky po nás
Ale je tu ešte jedna nádej KUK
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

no dufam ze sa ho nedozijem, ale ak, tak najlepsie by bolo take nieco, ze idem idem a zrazu nic
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

SOm realista a kedze sa ho na 98% nedozijem, nemam potrebu sa nad tym zamyslat :).
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

az pride doba ladova tak to bude koniec sveta ako ho pozname. ale kedy to pride neviem. kazdy hovori o globalnom oteplovani, ja len dufam ze nevyusti do doby ladovej az sa oceanske prudenie zastavi. ale kedysi bola planeta este teplejsia, co2 bolo viac, sahara bola dazdovym pralesom atd atd. mohlo by to byt zaujimave keby sa to vratilo spat. ale neviem ci za mojho zivota by som to chcel zazit.
barbie
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa barbie »

Koniec sveta no zaujimava myslienka.... pride, ale vtedy uz snad nebudem medzi zivymi. Doba ladova ta by mohla byt dobra este aj na slovensku by sme mali celorocne sneh mozno by som sa konecne naucila lyzovat :P
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

Hmm koniec sveta ? asi taký ze vsade budú vybuchovať atómovky...
mpolakovic
Novice
Novice

Príspevok od používateľa mpolakovic »

Hmm podla mna nad vsetkym odpadnu vtaky...
Nad zenami som to zatial nerozvijal.
Cicatrix
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Cicatrix »

kukiak napísal:SOm realista a kedze sa ho na 98% nedozijem, nemam potrebu sa nad tym zamyslat :).
Šak bedeš žiť do nejakého roku 2070 - do vtedy sa toho dá stihnúť dosť - atómová vojna, mimozemšťania, celosvetový hladomor, roztopenie ľadovcov etc.
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

asi to bude tak ze zeny prestanu davat aj zadarmo. narastu im chlpy. prsia budu mat mensie a bradavky na druhej strane. ked budu mat 70 tak nebudu rozoznatelne od dedkov, budu stale nadavat, pit a fajcit. doba cajociek pominie a budu tu uz len feministicke lezbicky po ktorych ani slepy pes nestekne....
nuz toto by bol koniec sveta pre mna. ale nastastie k tomuto je ete dalekoa preto hip hip huraa
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

zelovoc napísal:asi to bude tak ze zeny prestanu davat aj zadarmo. narastu im chlpy. prsia budu mat mensie a bradavky na druhej strane. ked budu mat 70 tak nebudu rozoznatelne od dedkov, budu stale nadavat, pit a fajcit. doba cajociek pominie a budu tu uz len feministicke lezbicky po ktorych ani slepy pes nestekne....
nuz toto by bol koniec sveta pre mna. ale nastastie k tomuto je ete dalekoa preto hip hip huraa
Tak toto je ta najhoršia vizia akú som tu čítal... :lol:
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

Cicatrix napísal:Šak bedeš žiť do nejakého roku 2070 - do vtedy sa toho dá stihnúť dosť - atómová vojna, mimozemšťania, celosvetový hladomor, roztopenie ľadovcov etc.
sak nekecaj, mimosi tu mohli prist uz davno predtym a kde su? a stym roztpenim ladovcov si tiez troska daleko
Napísať odpoveď