Ako si predstavujete KONIEC SVETA ?
-
miki690
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ako si predstavujete KONIEC SVETA ?
ja mam z toho taky pocit, ze ludstvo je prilis vyspele a rozvoj je prilis rychly na to, aby nejaka katastrofa doakzala vyhubit cele ludstvo ... dokonca neverim ani tomu ze sa ludstvo znici samo, pretoze aj ked k niecomu dojde ... viem si predstavit len rapidne zmensenie populacie, ktora by si vyrobila prostredie pre zivot vhodne ... hoci aj na inej planete. Ludske poznanie sa stale zvecsuje a narasta... podla mna by koniec sveta mohol znamenat prave dosiahnutie absolutneho poznania, cize zistenie podstaty bytia, podstaty zivota a zmysel vsetkych veci , nie na zaklade subjektivnych nazoroch ludi, ale na zaklade nejajej nevyvratitelnej pravdy, pretoze v tom momente by sa vsetko co robime v podstate stalo zbytcnym.... cely rozvoj civilizacie a vsetko s tym spojene by stratilo zmysel...
Aky je vaz nazor , alebo pohlad na koniec sveta ? co by mohla byt pricina ?
//sorry ak tu takato tema uz je ... ale "hladat" mi nejako nenaslo temu s podobnym nazvom...
//sorry ak tu takato tema uz je ... ale "hladat" mi nejako nenaslo temu s podobnym nazvom...
-
JohnFrusciante
Star
-
audiotrack
VIP
-
Kibo
Hardcore addict
a zrazu sa audiotrack zobudi a skrikne: bol som v titulkoch! som slavny! ale fakt sorry, trosku som to odchylil od temyaudiotrack napísal:zrazu pôjdu po oblohe titulky ako vo filme
réžia............. BOH
masky.......... Príroda
ďalej hrali..... Kameň, Kameň (videli ste RRRrrr?),....., Artuš, Ľudovít XIV,...., Adolf Hitler,.....,Ferko Mrkvička...
-
pinacolada
Guru wannabe
Re: Ako si predstavujete KONIEC SVETA ?
no zaujmava uvaha ale ja si myslim ze ludia znicia podmienky na byvanie na celej zemi este predtym ako ludske poznanie taku uroven ze ludstvo bude schopne ujst inam.ale inac ta uvaha ma prinutila zamysliet samiki690 napísal:ja mam z toho taky pocit, ze ludstvo je prilis vyspele a rozvoj je prilis rychly na to, aby nejaka katastrofa doakzala vyhubit cele ludstvo ... dokonca neverim ani tomu ze sa ludstvo znici samo, pretoze aj ked k niecomu dojde ... viem si predstavit len rapidne zmensenie populacie, ktora by si vyrobila prostredie pre zivot vhodne ... hoci aj na inej planete. Ludske poznanie sa stale zvecsuje a narasta... podla mna by koniec sveta mohol znamenat prave dosiahnutie absolutneho poznania, cize zistenie podstaty bytia, podstaty zivota a zmysel vsetkych veci , nie na zaklade subjektivnych nazoroch ludi, ale na zaklade nejajej nevyvratitelnej pravdy, pretoze v tom momente by sa vsetko co robime v podstate stalo zbytcnym.... cely rozvoj civilizacie a vsetko s tym spojene by stratilo zmysel...
Osobne si myslím , že koniec sveta na tejto planéte nastane po zrážke s asteroidom
Proste z ničoho nič vedci objavia obrovský šuter valiaci sa k našej Zemi a keďže Bruce Willis v skutočnosti nerobí ropné vrty, nepristáva na letiacich asteroidoch a nezachraňuje našu planétu ( on je iba herec : p ) , bolo by razom a šmahom ruky po nás
Ale je tu ešte jedna nádej KUK
Proste z ničoho nič vedci objavia obrovský šuter valiaci sa k našej Zemi a keďže Bruce Willis v skutočnosti nerobí ropné vrty, nepristáva na letiacich asteroidoch a nezachraňuje našu planétu ( on je iba herec : p ) , bolo by razom a šmahom ruky po nás
Ale je tu ešte jedna nádej KUK
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
az pride doba ladova tak to bude koniec sveta ako ho pozname. ale kedy to pride neviem. kazdy hovori o globalnom oteplovani, ja len dufam ze nevyusti do doby ladovej az sa oceanske prudenie zastavi. ale kedysi bola planeta este teplejsia, co2 bolo viac, sahara bola dazdovym pralesom atd atd. mohlo by to byt zaujimave keby sa to vratilo spat. ale neviem ci za mojho zivota by som to chcel zazit.
-
mpolakovic
Novice
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
asi to bude tak ze zeny prestanu davat aj zadarmo. narastu im chlpy. prsia budu mat mensie a bradavky na druhej strane. ked budu mat 70 tak nebudu rozoznatelne od dedkov, budu stale nadavat, pit a fajcit. doba cajociek pominie a budu tu uz len feministicke lezbicky po ktorych ani slepy pes nestekne....
nuz toto by bol koniec sveta pre mna. ale nastastie k tomuto je ete dalekoa preto hip hip huraa
nuz toto by bol koniec sveta pre mna. ale nastastie k tomuto je ete dalekoa preto hip hip huraa
-
Te-wei
Medium Professional
Tak toto je ta najhoršia vizia akú som tu čítal...zelovoc napísal:asi to bude tak ze zeny prestanu davat aj zadarmo. narastu im chlpy. prsia budu mat mensie a bradavky na druhej strane. ked budu mat 70 tak nebudu rozoznatelne od dedkov, budu stale nadavat, pit a fajcit. doba cajociek pominie a budu tu uz len feministicke lezbicky po ktorych ani slepy pes nestekne....