Vaša Top Speed
-
uNreal_saTch^
Professional
-
Kibo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
to schw33k: bola to 1,9TDi ale kratka, nie kombi. bol to dobre zabehnuty kus, snad uz je to uveritelnejsie
to mystique: keby si cital, tak som pisal, ze akoze vyrabali 1,2HTP "sport" a bolo to myslene ako narazka na to, ze chlapec vraj na tej 1,2htp isiel 190... ved predsa viem o tom ze vyrabali RS, nebola to limitovana ediacia v pravom slova zmysle. bolo to TDi, malo 96kW a maximalku trosku cez 200. ale s cipom hrabu aj na trojke
vazeni, asi by bolo dobre poznamenat, ak to dakto nevie, ze sa tu bavime o tachometrickych rychlostiach, nech sa tu zbytocne nehadame, (ak ovsem nema niekto fotku z radaru) a tie nie su pri tychto rychlostiach presne, pri tej rychlosti 200+ sa da kludne dakych 8-10% odratat ako odchylka (pri starych skoduliach od 100
a francuzi su najpresnejsi) howgh
to mystique: keby si cital, tak som pisal, ze akoze vyrabali 1,2HTP "sport" a bolo to myslene ako narazka na to, ze chlapec vraj na tej 1,2htp isiel 190... ved predsa viem o tom ze vyrabali RS, nebola to limitovana ediacia v pravom slova zmysle. bolo to TDi, malo 96kW a maximalku trosku cez 200. ale s cipom hrabu aj na trojke
vazeni, asi by bolo dobre poznamenat, ak to dakto nevie, ze sa tu bavime o tachometrickych rychlostiach, nech sa tu zbytocne nehadame, (ak ovsem nema niekto fotku z radaru) a tie nie su pri tychto rychlostiach presne, pri tej rychlosti 200+ sa da kludne dakych 8-10% odratat ako odchylka (pri starych skoduliach od 100
-
hojko
Site Admin
Asi si chcel napisat 290KM/denrebrik5 napísal:290KM/h s golf 2 GTI
160 mozno tak tam aj spatDanielJackson napísal:Mna raz viezol spoluziak na Skode 120sme isli 160. Na ceste do Kosic od Presova. Som myslel, ze sa auto rozpadne
Pokial ide o mna, tak okolo 190 po dialnici do BA, auto bolo Audi (spolujazden). Na bicykli 74 km/h
To, ze hrabe Fabka aj na trojke je akoze pozitivum ? Zla trakcia nie je spravnym argumentom ako obhajit, ze je to dobre autoKibo napísal:to mystique: keby si cital, tak som pisal, ze akoze vyrabali 1,2HTP "sport" a bolo to myslene ako narazka na to, ze chlapec vraj na tej 1,2htp isiel 190... ved predsa viem o tom ze vyrabali RS, nebola to limitovana ediacia v pravom slova zmysle. bolo to TDi, malo 96kW a maximalku trosku cez 200. ale s cipom hrabu aj na trojke
Teraz cez zimu jazdim 95% ciest na zimakovi, jednoliter, maximalka 130, kto da viac ?
-
DanielJackson
Light Expert
-
misokgb
King
Hojko: ono 160km/h z takej skodovky ozaj vytiahnes, ibaze to roztahujes 15 minut zo 120 na 160 a druha vec je, ako ukazuje tachometerhojko napísal:160 mozno tak tam aj spat![]()
Pokial ide o mna, tak okolo 190 po dialnici do BA, auto bolo Audi (spolujazden). Na bicykli 74 km/hKto pokori magicku tristovku??? Zatial tu daky expert siel na starom Golfe 290, kto to prekona na dedovej tisicdvestotrojke???
mierny kopcek ? to akoze to auto rozobral a isiel len na podvozku ? to by sa musel spustit z riadneho kopca... a nakoniec by si dal preteky s tym co isiel na golfe 290misokgb napísal:Hojko: ono 160km/h z takej skodovky ozaj vytiahnes, ibaze to roztahujes 15 minut zo 120 na 160 a druha vec je, ako ukazuje tachometerMyslim, ze od rychlosti 120km/h ukazuje viac 12km/h a narastajucou rychlostou sa odchylka tachometra udajne nadalej zvysuje, takze ked isiel typek 140 v reali mohol byt rad... Z tej Fabie HTP 190 sa tiez da, vraj ked odzbrojis auto nech je lahke, mierny dole kopec taktiez 5 minut na 190, ale da sa. No moc by som v takom aute nechce sediet. Stacilo mi 140 vo Wartburgu
-
Kibo
Hardcore addict
to sme sa opat nepochopili, jasne ze to nie je pozitivum, ved kto by zarabal na nove gumy kazdy mesiac? a prevodovka tiez dostava svoje kapky...znamy ju ma chipnutu (400 Nm!!!) a sedeli sme v nej traja ked este stvorka spravila ze "piiisk"... ja tiez nehrabem, lebo viem co to znamena ked sa vsetky tie ozubene kolieska a podobne serepeticky roztocia na strasnu rychlost a zrazu sa to ma v jednom okamihu zastavit... vlastne ani neviem preco som to napisal, akosi ma to pri tej RSe napadlomishenko napísal:To, ze hrabe Fabka aj na trojke je akoze pozitivum ? Zla trakcia nie je spravnym argumentom ako obhajit, ze je to dobre autoMne to zvacsa nehrabe ani na dvojke a Fabiu RS si dam na ranajky. Fabiu RS len kvoli spotrebe, krutaku. Lebo ak to chipnes, tak dymivost, prevodovka .. eeech. Pred mesiacom som jazdil na Altea 140->170PS s DSG a to nehrabalo vobec. Ale zase tazke auto.
Teraz cez zimu jazdim 95% ciest na zimakovi, jednoliter, maximalka 130, kto da viac ?
-
nejakymarko
Addict
Driver: Syn otcovho kamarata (vodicak mal asi 3mesiace, ale ako mladsi jazdil motokary, takze dobry vodic)
Auto: VW Golf V GTI 2.0 FSI turbo (mierny tuning este)
Way: Trnava-BA
Rychlost: cca 240km/h
Moj status: Ani to nebolo moc citit, lebo to auticko sedi jak pribite, ale pri akceleracii naadherny zvuk
som sa asi zalubil!
ja ako sofer 0 lebo nemam na to vek
Moj status: Ani to nebolo moc citit, lebo to auticko sedi jak pribite, ale pri akceleracii naadherny zvuk
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
.. prepac nikdy by som nechcel ist s niekym takym 240km/h ... to ze jazdil motokary je pekne, isto ziskal nejake skusenosti, ale bolo to na okruhu, uzavretom nijaky chmulo mu nemohol vyletiet z polnej cesty, odbocky, parkoviska, o prednost sa nestaral a pod.Skolacik napísal:Driver: Syn otcovho kamarata (vodicak mal asi 3mesiace, ale ako mladsi jazdil motokary, takze dobry vodic)
-
nejakymarko
Addict
saq ale o za tie 3 ci 4 mesiace nabehal velmi vela asi 3 krat nemecko a spat lebo jeho fotrik tam ma nejakych pracovynch partnerov, potom 2krat francuzko a po slovensku PP-SENEC poznal naspamat! do tyzdna mozno 4-5 krat! Za volantom sa spravol uplne rozvazne, skratka jak keby jakzdil 30 rokov!nordkapp_pb napísal:.. prepac nikdy by som nechcel ist s niekym takym 240km/h ... to ze jazdil motokary je pekne, isto ziskal nejake skusenosti, ale bolo to na okruhu, uzavretom nijaky chmulo mu nemohol vyletiet z polnej cesty, odbocky, parkoviska, o prednost sa nestaral a pod.... a o niekom sa da povedat ze je dobry sofer podla mna len ak odjazdil povedzme aspon 100 000 km bez nehody, za volantom nezmätkuje, dodrziava najdolezitejsie predpisy, vie sa na ceste spravat k ostatnym vodicom, nejazdi jak keby si nevyhonil a pod.
....
lol, vlastnim vodicak 4 a pol roka a jazdim pravidelne kazdy den, v primere asi 80km a netvrdim o sebe ze som dobry vodic, s nim by som do auta nesadol to ti poviem, pretoze aj ked neviem kolko jazdil motokary, s kazdym autom sa musis najprv spoznat aby si vedel co si mozes dovolit a co nie (motokara a auto je big rozdiel v jazdnych vlastnostiach)... mozno tak skusenejsi ale profik nie... kamarat mal vodicak asi 2 mesiace, len raz to roztiahol, a nezvladol riadenie, v 130km/h naparal do stromu a vytrhol ho aj s korenom, auto uplne na srot... bola to fabia kombi, pas a airbag mu zachranili zivot... bol to taky naraz ze mal podliate odlatcky pasov po tele...Skolacik napísal:Driver: Syn otcovho kamarata (vodicak mal asi 3mesiace, ale ako mladsi jazdil motokary, takze dobry vodic)
Moj status: Ani to nebolo moc citit, lebo to auticko sedi jak pribite, ale pri akceleracii naadherny zvuksom sa asi zalubil!
![]()
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
... hmm jo a jazdi v meste s dialkovymi nie ?Skolacik napísal:saq ale o za tie 3 ci 4 mesiace nabehal velmi vela asi 3 krat nemecko a spat lebo jeho fotrik tam ma nejakych pracovynch partnerov, potom 2krat francuzko a po slovensku PP-SENEC poznal naspamat! do tyzdna mozno 4-5 krat! Za volantom sa spravol uplne rozvazne, skratka jak keby jakzdil 30 rokov!
... to mystique ... to zas mne nerobi problem sadnut s nejakym vodicom zaciatocnikom do auta, ked vidim ze mu to ide a ze rozmysla, sak zacosi ten papier dostal nie ? (sak vlastne aj ja som zaciatocink este iba
-
Kibo
Hardcore addict
tak zasa pozor, to ze tvoj kamarat sa hral na fitipaldiho je nieco ine, tiez mam kamarata, co si mysli ze je super sofer a auto mu uz ledva drzi po kope, kolko krat ho nabural, tiez nevie o tom, ze v aute je aj brzda, rad machruje ze isiel na superbe 230 ale to ze svoje auto nevie odsoferovat ani 80 to uz radsej nehovorimystique napísal:lbla bla bla
nemozes hadzat vsetkych soferov do jedneho vreca, co ked tatko toho motokaristu bol tiez pretekar a nieco sa na mladeho nalepilo - myslim jazdecke schopnosti
moj tatko je sofer z povolania, cca 35 rokov jazdi, odsoferuje aj kombajn ci buldozer (vsetko) a vsetci hovoria ze je sakra dobry sofer. a vsetci hovoria, ze som to po nom zdedil. nemozes brat ze niekto ma 3 mes vodicak a je uplne drevo, niekto ho ma 15 rokov a nevie ani zacuvat do garaze (predkom vojde) ja som dostal vodicak a hned som fotrovcom slohol auto a uz ma nebolo - isiel som s kamosmi na nocnu brigadu, mama dva dni z toho nespala, tiez o sebe netvrdim, ze som dobry sofer, ale tu je jedna velka pravda - po dialnici vie ist rychlo kazdy, ale nie akzdy vie aj zabrzdit. ja jazdievam po starej ceste - viac zakrut, kopceky, esicka, viac zabavy a niekedy mam pocit, ze mi ta cesta ubieha rychlejsie ako pôo dialnici (vid cestu z trnavy skoro 200
kibo lol, nejde o to kolko mas vodicak, ci 15 rokov alebo 5, ide o to kolko si najazdil, nie vzdy je meritkom kvality sofera to, kolko vlastni vodicak, co ma z toho ten co ma vodicak 15 rokov a jazdi 10krat v roku?? Ja soferov do jedneho vreca nehadzem to si pis, neviem odkial to beres, ale nemozes vyzdvihovat skusenosti cloveka co jazdi par mesiacov, s tym co jazdi denne a ovela dlhsie...Kibo napísal:tak zasa pozor, to ze tvoj kamarat sa hral na fitipaldiho je nieco ine, tiez mam kamarata, co si mysli ze je super sofer a auto mu uz ledva drzi po kope, kolko krat ho nabural, tiez nevie o tom, ze v aute je aj brzda, rad machruje ze isiel na superbe 230 ale to ze svoje auto nevie odsoferovat ani 80 to uz radsej nehovori
nemozes hadzat vsetkych soferov do jedneho vreca, co ked tatko toho motokaristu bol tiez pretekar a nieco sa na mladeho nalepilo - myslim jazdecke schopnosti
moj tatko je sofer z povolania, cca 35 rokov jazdi, odsoferuje aj kombajn ci buldozer (vsetko) a vsetci hovoria ze je sakra dobry sofer. a vsetci hovoria, ze som to po nom zdedil. nemozes brat ze niekto ma 3 mes vodicak a je uplne drevo, niekto ho ma 15 rokov a nevie ani zacuvat do garaze (predkom vojde) ja som dostal vodicak a hned som fotrovcom slohol auto a uz ma nebolo - isiel som s kamosmi na nocnu brigadu, mama dva dni z toho nespala, tiez o sebe netvrdim, ze som dobry sofer, ale tu je jedna velka pravda - po dialnici vie ist rychlo kazdy, ale nie akzdy vie aj zabrzdit. ja jazdievam po starej ceste - viac zakrut, kopceky, esicka, viac zabavy a niekedy mam pocit, ze mi ta cesta ubieha rychlejsie ako pôo dialnici (vid cestu z trnavy skoro 200)