Vaša Top Speed

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
nejakymarko
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa nejakymarko »

od toho dna co sme s nim isly ubehlo asi 1,5 roka a nemal ziadnu nehodu, ani tukacku nic a auto mal v servise jedine na prehliadke. Jeho otec pracuje s autoami mal ich uz mozno 10 a tiez nemal ziadnu havariu!!!

a este o tej rychlosti 240! tema znie najvyssia rychlost! ja newravim, ze sme takouto rychlostou isli celou cestou! normalne isiel skoro podla predpisov (okolo 150 +-) ale v niektorych momentoch ako predbiehanie alebo rovinka na dialnici to vypalil vyssie!

On nie je typ chlapika, ktory si mysli ze je majster sveta a jemu sa nemoze nic stat! jaztdi ako kazdy normalny vodic! na prechode pekne zastavi a pusti chodca a cez mesto nejazdi ako buran a rata s tym ze z hociakeho rohu moze vybehnuti dieta alebo opilec!

Skratka ste to tu na neho nepravom vypalili, ked ho nepoznate!
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

mystique napísal:kibo lol, nejde o to kolko mas vodicak, ci 15 rokov alebo 5, ide o to kolko si najazdil, nie vzdy je meritkom kvality sofera to, kolko vlastni vodicak, co ma z toho ten co ma vodicak 15 rokov a jazdi 10krat v roku?? Ja soferov do jedneho vreca nehadzem to si pis, neviem odkial to beres, ale nemozes vyzdvihovat skusenosti cloveka co jazdi par mesiacov, s tym co jazdi denne a ovela dlhsie...
k tomu by som doplnil este, ze ako dlho jazdi s tym autom, za kratky cas (navyse ak je auto este v zabehu) ho nemoze tak dobre poznat, a potom to tak niekedy dopadne
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mishenko »

Je jasne, ze skusenosti sa odvijaju od najazdenych kilometrov, ale aj od poctu jazdenych vozidiel (na zaciatok je najlepsia stara skodovica, driftcar hardcore :D). Clovek sa nauci vnimat spravanie auta viac, ked ich trocha postrieda. Uvedomi si ake su moznosti a schopnosti toho ktoreho auta, kde su jeho hranice.
Tiez rad jazdim po starej ceste ako Kibo, obcas to vypalim aj cez 200, ale len ked viem, ze nikoho neohrozim, skor ked ohrozi dakto mna. Na dialnici je to nuda a tam ani cez 130-140 nejdem. Vacsinou sa bojim ist rychlejsie, lebo dialnica ma slusne ubija svojou jednotvarnostou, po par minutach ma to uspava :/ Jedinou vynimkou je nemecka dialnici, tam vzdy 160-200, v ramci rozumej spotreby.
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

pozor, pozor, zacalo sa to tu trosku inak odvijat, trosku sme sa nepochopili a mozno som sa zle aj vyjadril. za prve, ten moj kamarat si na to auto nezvyka, nie je v zabehu, on je k0k.0tsofer a to netvrdim len ja. on je jediny clovek, ku ktoremu sa kamarati a aj cudzi boja sadnut do auta!
za druhe, je jasne, ze vodicske skily sa naberaju hlavne najazdenymi km a situaciami, ktore nastavaju, ale treba na to aj zdravy rozum. to ze clovek spravi autoskolu neznamena, ze bude dobry sofer. poznam deti co robia sprostosti typu ja som hral underground, to by mohlo byt super sa tak nahanat po BA a podobne voloviny, potom ich len vidim ako ich zoskrabuju hasici z lampy. nie je problem sa hrat na pretekara, je v kazdom z nas, ale treba si zvazit kde a na akom "nacini" idem "pretekat". sused si to daval po panonskej (co je takmer rovna cesta) zrazu len rana a svoju skodulu roztrhol o lampu na dva kusy (nic mu nebolo, mesiac na to prastil o lampu druhu skodulu, ale stale si myslel aky je frajer)... najprv sa treba naucit jazdit normalne a potom si moze clovek trufat, ja som tiez nejazdil od zaciatku ako drak (zaprve to bola skusobna lehota a za druhe som si nebol sebou az tak isty ako som dnes) a to mishenko ja tak nejazdim stale, len si obcas potrebujem vyhodit z kopytka, vsak to poznas
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Kibo napísal:to mishenko ja tak nejazdim stale, len si obcas potrebujem vyhodit z kopytka, vsak to poznas
Je mi to jasne, kazdy si obcas potrebuje trocha stupit na plyn. Prvych 50tis. km som maval take chutky castejsie, teraz je to nastastie ovela ovela lepsie. Len spotreba so mnou stale nesuhlasi :)
Nastastie sa maximalka odvija aj od stavu vozidla, v davnych casoch ciernobieleho filmu som mal skodara a ked som siel 120, tak sa mu otvarali spolujazdcove dvere, pevna karoseria jaq hovado, nuz, ale mal som taky predpotopny tuning, pritlacne bocne kridlo ...
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

tym si sa napr pekne vyjadril aj o tom, ze pre niekoho 160 v starom favorite je ako pre niekoho 250 v audine :lol:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

rebrik5 napísal:290KM/h s golf 2 GTI
Zabudol som v noci napisat, ze jeden znamy mal pred asi dvomi ci tromi rokmi trojkovy Golf VR6 s nitro a to auto 290 nedalo.
rasputin
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rasputin »

ako spolujazdec nejakych 220 v passate (V6, 2,5TDi),Presne tak jak Holubar!Soferoval môj otec
mato.x
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mato.x »

sorry trochu odveci, ale cital som ze slota ma rad rychlost a raz v noci (vraj) dal 320km/h na tom svojom Dodge Viper :wink:
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

mato.x napísal:sorry trochu odveci, ale cital som ze slota ma rad rychlost a raz v noci (vraj) dal 320km/h na tom svojom Dodge Viper :wink:
ze svojom :) slota nevlastni ani jedno auto, jemu tie auta poziciavaju kamarati predsa
Reli.C
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Reli.C »

Takže 8)

Ako spolujazdec som šiel najviac 180 km/h [auto: SAAB, 1.9 TDi, trasa: niekde pred vjazdom do Mníchova (a vtedy som sa cítil, ako keby sme stáli ... všetky auta okolo nás rezali (obehovali) ako na bežiacom páse ... no proste brutál)]
A už keď sme pri tých škodovečkách :-) ... raz s brachom (ja som bol spolujazdec) sme šli 125 km/h a musím povedať že to bol dosť dobrý masaker :lol:

A moja max. rýchlosť bola asi 90 km/h už na spomínanej škode 120L 8) :oops:

edit///akurat som si spomenul, že moja max. speed bola 110 km/h ... auto Mazda 2 (autoškola) smer Vranov (do Stražského) - Humenné

edit2///osobný rekord prekonaný :D. rýchlosť 120 km/h na aute Škoda 120L - trasa vjazd do MI zo smeru HE (och bože - nervy to sú riadne udržať niečo také na ceste), dátum 16.03.2007
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Okolo roku 2000, Passat 3.0 235km/h dialnica pri Liptovskom Mikulasi. Ako spolujazdec samozrejme.
Andr3w
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andr3w »

170km/h na ceste 2.triedy oblast pri Telke, Lucencania budu vediet :D
bocian
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bocian »

160kou som siel na felicii :lol: dalo jej to zabrat :lol:
2neo
Star
Star

Príspevok od používateľa 2neo »

no ja tak viem chodit pon dialnici tak okolo tach 220-260.podla situacie.inac jazdim slusne.
Sniper-SVK
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sniper-SVK »

heh, len(alebo az?), 160 km/h na dialnici s ocom - smer z Kosic do Presova,,,chceli sme obehnut super BMW. - mimochodom isli sme na Skode Octavia
My sme isli len 130 a obehlo nas BMW a chceli sme mu to vratit,tak sme si svihli a obehli ho,lenze ked sme ho obehli on uz potom odbocil na bok z dialnice :D
Diestro
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Diestro »

mishenko napísal:Ty mas posahany tachac. Vies, ono si moze kazdy tvrdit to svoje, ale je jasne, ze HTP tolko nejde ani v najkrajsich santovych snoch. Vo finale sa to da vypocitat z prevodovych pomerov. Ak by si sa chcel teda este dlho hadat :) Ja to vidim na takych 165-170 aj s tym, ze si padal z utesu :D
Mam tiez fabiu 1.2 a tych 170-175 to da. Viac som neriskoval, nech sa to nerospadne :)
Exxon
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Exxon »

195 km/h, na dialnici v nemecku (neviem kde, bolo to smerom na holandsko), Volvo V70, neprislo mi to nejako rychlo, asi tak ako ked na nasej korze ideme 130km/h...
najposratejsi som bol ale na citroene C3 - okolo 150 km/h, ale hmla a poladovica, to som si myslel ze kazdu chvilu trafime nejaky lad a seci sa zabijeme :lol: , no chlap nastastie potom spomalil.
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Diestro napísal:Mam tiez fabiu 1.2 a tych 170-175 to da. Viac som neriskoval, nech sa to nerospadne :)
Hej, ja ti verim, ze tolko bolo na tachometri. Ale ako sme tu uz riesili, Fabie slusne premeriavaju, to viac ako 160-5 nebolo.
kvoco
VIP
VIP

Príspevok od používateľa kvoco »

ako sofer:
190km/h Passat 1.9 TDI 130koni, Kostany - Pribovce (hrozna cesta)
180km/h Oktavia 1.9 TDI nacipovana, Kostany - Pribovce
160km/h Oktavia II 1.9 TDI, dialnica

spolujazdec:
200km/h Oktavia II 1.9 TDI, dialnica
Napísať odpoveď