Novy operator

Všetko o mobiloch, PDAčkach...

Pride uz spominany novy operator (vodafone)

Ano
47
59%
Nie
32
41%

Celkom hlasov: 79

mikkimikki
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mikkimikki »

mmatt89 napísal:tomuto som tiez velmi nepochopil... :?:
a ak nejaky operator prijde, tak asi skor telefonica, ako vodafone 8)
on mozno myslel ze VODAFONE ostane len v ČESKU a ze na Slovensko nepride, inak nema nahodou nieco spolcne Telefonica s vodafonom ?
madonna1
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa madonna1 »

trizzo napísal:kokozss......neviem cim premyslas, skus pouzit sedliacky rozum. Ziadna korporacia neinvestuje miliardy SK do novej siete (nakolko nasi dvaja vyvoleni nepovolia zdielanie BTS) bez toho, aby neocakaval 2 rocnu navratnost investicie. A pri takejto vysokej penetracii, ako je na slovensku, nie je realny navrat investicie. Museli by prist s dumpingovymi cenami, na co by urcite reagoval protimonopolny urad sankciami. A nezabudni, aku silnu lobby maju obaja operatori na ministrerstve.....taakze, vstup tretieho mobilneho operatora je nerealny.
myslim ze by si sa za toto mohol ospravedlnit, pretoze cas ukazal ze som mal pravdu, tak neviem kto tu ma sedliacky rozum...
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

inac dobre hovoris madonna1...trizzo tu cely cas pisal ze treti operator na Slovensko proste nepride a nakoniec tu mam Telefonica: O2 :)
MarkAurel
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MarkAurel »

myslim ze po prichode O2 sa trosku zlepsia akcie u operatorov, no podla mojich poslednych informacii O2 bude od Februara pouzivat len predplatene sim karty, az o rok sa spustia aj ine pausalne sluzby zo zavezkamy.
dalox
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dalox »

ja som zistil že paušaly budu prevadzkovať už (až) od druhej polovice 2007
madonna1
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa madonna1 »

-=wolf=- napísal:inac dobre hovoris madonna1...trizzo tu cely cas pisal ze treti operator na Slovensko proste nepride a nakoniec tu mam Telefonica: O2 :)
To vies, doma nikto nie je prorokom...blbe je len jedno, ze malokto si dokaze priznat chybu / omyl :?
trizzo
VIP
VIP

Príspevok od používateľa trizzo »

ola laaa..... hmm.. aj majster tesar sa utne..... nie som prorokom, uz le to by mi chybalo.

nejdem sa na tuto temu viacej bavit, ako vidim, aj tak to nema vyznam. svoj nazor som uz vyjadril a trvam na nom... skusim si v nejakej stavkovej kancelarii stavit na dlzku trvania ou-tuu na slovensku.... dlho to nebude... a ked tu chce byt dlhsie, bude pekne kikirikat so sucasnymi operatormi a tahat za jednu snuru za spolocnym cielom - a to je maximalny mozny zisk.... houwgh
funfun
Novice
Novice

Príspevok od používateľa funfun »

aj ja som to pocul s tymi pausalmi, a vraj by mali pustit prevadzku v marci, tak som zvdavi,
Napísať odpoveď