on mozno myslel ze VODAFONE ostane len v ČESKU a ze na Slovensko nepride, inak nema nahodou nieco spolcne Telefonica s vodafonom ?mmatt89 napísal:tomuto som tiez velmi nepochopil...![]()
a ak nejaky operator prijde, tak asi skor telefonica, ako vodafone
Novy operator
-
mikkimikki
Medium Professional
myslim ze by si sa za toto mohol ospravedlnit, pretoze cas ukazal ze som mal pravdu, tak neviem kto tu ma sedliacky rozum...trizzo napísal:kokozss......neviem cim premyslas, skus pouzit sedliacky rozum. Ziadna korporacia neinvestuje miliardy SK do novej siete (nakolko nasi dvaja vyvoleni nepovolia zdielanie BTS) bez toho, aby neocakaval 2 rocnu navratnost investicie. A pri takejto vysokej penetracii, ako je na slovensku, nie je realny navrat investicie. Museli by prist s dumpingovymi cenami, na co by urcite reagoval protimonopolny urad sankciami. A nezabudni, aku silnu lobby maju obaja operatori na ministrerstve.....taakze, vstup tretieho mobilneho operatora je nerealny.
ola laaa..... hmm.. aj majster tesar sa utne..... nie som prorokom, uz le to by mi chybalo.
nejdem sa na tuto temu viacej bavit, ako vidim, aj tak to nema vyznam. svoj nazor som uz vyjadril a trvam na nom... skusim si v nejakej stavkovej kancelarii stavit na dlzku trvania ou-tuu na slovensku.... dlho to nebude... a ked tu chce byt dlhsie, bude pekne kikirikat so sucasnymi operatormi a tahat za jednu snuru za spolocnym cielom - a to je maximalny mozny zisk.... houwgh
nejdem sa na tuto temu viacej bavit, ako vidim, aj tak to nema vyznam. svoj nazor som uz vyjadril a trvam na nom... skusim si v nejakej stavkovej kancelarii stavit na dlzku trvania ou-tuu na slovensku.... dlho to nebude... a ked tu chce byt dlhsie, bude pekne kikirikat so sucasnymi operatormi a tahat za jednu snuru za spolocnym cielom - a to je maximalny mozny zisk.... houwgh