Sakra...
Pre pochopenie:
lucia - tak nazvem tú "neistú"
jana - to je tutovka.
no pokiaľ by som si vybral tutovku,tak tá druhá by sa to dozvedela,takže by som na nej už pracovať nemohol a rozbiehať to s dvoma nemienim.ob3l1x napísal:uzi si s tutovkou a potom sa snaz dobit tu druhu
or ak by ta to trapilo tak si vyber tu ktora ta viac pritahuje (nemyslim len po fyzickej stranke) a skus to s nou
No tak to je jasná volba..lucia,je s ňou kopec srandy,večne sa handrhujeme a bijeme,jak malé deti.schw33k napísal:Neverím, že nieje jedna s ktorou sa viac tešíš na rande ...
Rovnováha v žiadnom prípade nemôže byť rovnaká , preto si vyber tú s ktorou sa cítiš lepšie a na ktorú sa vždy tešíš viac
btw : nemyslel som , že to niekedy poviem , ale kozy a pi*a niesú všetko ( samozrejme ak rozmýšľaš aj dopredu ) ale to predsa vieš
Ale to neni o rozmýšlani k* ale skôr o tom aj praktickejšom rozhodnutí, vybrať si lepšie a nič nestratiť. neni to zasa tak jednoduché, že nerozmýšlaj k*eritrocit napísal:ale ak rozmýšľaš, nerozmýšľaj kktom.
veď vlastne aj moja, aj keď neviem či som normálny ak chcem brať niečo čo možno vlastne vôbec mať nemusím a vlastne ju môžem aj stratiť, pred pekným sexovacím vzťahom, pričom lucia by bola stále kamoška.problém je v tom, že neviem čo jej v jej hlave.schw33k napísal:No môj názor je potom jasný ... Lucia
Lebo sa musíš zamyslieť : čo budem ja s tou druhou robiť , až nebudeme práve je*ať ?
btw ,vravíš sex je istý , povedala Ti , že Ti hneď dá ?
no starého otca počúvať radšej nebudem,lebo obe sú to krásne ženské. A jana tutovka vie o tej druhej, nevie kto to je, ale vie,že je a nejak jej to nevadí. lebo som jej to povedal takým štýlom, že jej to nevadí.schw33k napísal: Inak vieš ako starý otec povedal : " Chlapče , keď si budeš hľadať ženu , hľadaj škaredú , budeš potom pokojne spávať
Veľa šťastia a len to neposer , razom prídeš o obe
A tak mne by úprimne s modelečkou seriozny vzťah nevadil, teda jeho absencia, bo mi moc neladí povahovo a to že je modelka neznamená, že je ku*va!krupica_dnb napísal:tak tak, no rátaj že určite niesi jediný kto má o tú modelku záujem, a aj ona si bude rada užívať aj keď nebudeš poruke, takže na seriózny vzťah asi tú druhú
HEJ HEJ HEJ!! To,že si s janou nerozumiem až tak dobre ako s Luciu neznamená, že jana je zlá baba, na to pozor! Ziadna kravka, žiadna ku*va!!! Je to dobrá baba. no lucia je lucia a dilema je hlavne aj preto, že proste nechcem riskovať kamarátstvo s Luciou hlavne také ake jé. Už som takto o nejaké kamarátky prišiel,ktoré som proste chcel viac ako za kamošky a sa to tým pohnojilo a nerad by som aby sa to zopakovalo.Chcem nájsť hlavne také riešenie aby sa mi to s Luciu nepohnojilo. To je priorita!!eritrocit napísal:Te-Wei: Byť tebou, asi by to bola Lucka. Je zrejme milá a nie je s ňou nuda. Vieš ono ťa to raz to šukanie prejde, a potom bude čo? Nudná, k tomu škaredá a navyše krava bude vedľa teba sedieť a čumieť do steny tak isto ako aj ty ale s myšlienkami, kde si pred 20 rokmi mal rozum? A na čo prídeš? V kkte
pozor! Pokiaľ by mi šlo len o toto, tak tu nič neriešim, berem Janu a sexujem o život, pričom by som nič neriešil. no čo sa týka Lucie, to je opačné kafe.Tá baba sa mi fakt páči, chcel by som ju a ju aj na vážny vzťah, som s nej úplne mimo. prosím boha o každý štuchanec, len aby som jej ho mohol vratíť a mal zamienku sa jej dotýkať...t0m4s3 napísal:Zjavne ti ide iba o vyzor, sex a tym padom o to co si budu mysliet iny, ked ta s nou budu vidiet. Preto si zober tu kde si zapichas, lebo to je to jedine co chces, aj tak ju za pol roka (mozno skorej) odkopnes.
a co tak sa tej krajsej spytat co citi ? a odpovedou by si sa hned rozhodolTe-wei napísal:pozor! Pokiaľ by mi šlo len o toto, tak tu nič neriešim, berem Janu a sexujem o život, pričom by som nič neriešil. no čo sa týka Lucie, to je opačné kafe.Tá baba sa mi fakt páči, chcel by som ju a ju aj na vážny vzťah, som s nej úplne mimo. prosím boha o každý štuchanec, len aby som jej ho mohol vratíť a mal zamienku sa jej dotýkať...
To s janou viem, že by to nebolo na dlho,že ma priťahuje fyzicky, to som jej aj povedal. A j si uvedomujem že je to povrhnejšie, ale to by jana vedela, nič by som jej nesluboval. Už sme o tom aj trochu kecali.ˇ
A ako som povedal; Priorita je nestratiť luciu!
V zivote ti, ktori si volia tutovky sa maju dobre, ale ti, ale castokrat nie su skutocne stastni, a ti, ktori volia neistotu sa maju este lepsie a su stastni, a aj ked im to nevyjde, tak su stastni, ze to aspon skusiliTe-wei napísal:Do prdele... Dva roky nič a včul dve a ja si neviem vybrať. najhoršie na to asi je to,že sa schylujem k tej s ktorou to mám viac neisté než s tou ktorú už v podstate akoby som aj mal,a to mám na mysli aj so sexom... čo je silný argumentale zasa ta viac neistá je uplne krasna,úžasná a citim sa s ňou proste skvele. A ja neviem čo to mám risknúť,alebo brať "tutovku". S ktorou sa necítim až tak dobre, ale zasa sex je sex a je to taktiež poriadny kus ženskej. robla nejaký čas modelku a ak by ste páni videli jej dekolt,tak amen... *slint*
Sakra...
Pre pochopenie:
lucia - tak nazvem tú "neistú"
jana - to je tutovka.