Dve ženy

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Dve ženy

Príspevok od používateľa Te-wei »

Do prdele... Dva roky nič a včul dve a ja si neviem vybrať. najhoršie na to asi je to,že sa schylujem k tej s ktorou to mám viac neisté než s tou ktorú už v podstate akoby som aj mal,a to mám na mysli aj so sexom... čo je silný argument :) ale zasa ta viac neistá je uplne krasna,úžasná a citim sa s ňou proste skvele. A ja neviem čo to mám risknúť,alebo brať "tutovku". S ktorou sa necítim až tak dobre, ale zasa sex je sex a je to taktiež poriadny kus ženskej. robla nejaký čas modelku a ak by ste páni videli jej dekolt,tak amen... *slint* :)
Sakra... :(

Pre pochopenie:
lucia - tak nazvem tú "neistú"
jana - to je tutovka.
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

uzi si s tutovkou a potom sa snaz dobit tu druhu ;)
or ak by ta to trapilo tak si vyber tu ktora ta viac pritahuje (nemyslim len po fyzickej stranke) a skus to s nou ;)
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

Neverím, že nieje jedna s ktorou sa viac tešíš na rande ...
Rovnováha v žiadnom prípade nemôže byť rovnaká , preto si vyber tú s ktorou sa cítiš lepšie a na ktorú sa vždy tešíš viac

btw : nemyslel som , že to niekedy poviem , ale kozy a pi*a niesú všetko ( samozrejme ak rozmýšľaš aj dopredu ) ale to predsa vieš :)
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

ob3l1x napísal:uzi si s tutovkou a potom sa snaz dobit tu druhu ;)
or ak by ta to trapilo tak si vyber tu ktora ta viac pritahuje (nemyslim len po fyzickej stranke) a skus to s nou ;)
no pokiaľ by som si vybral tutovku,tak tá druhá by sa to dozvedela,takže by som na nej už pracovať nemohol a rozbiehať to s dvoma nemienim.
tým, že by som si vybral tú neistú, tak by som vlastne mohol riskovať trochu aj naše priatelstvo,nejedno takto skončilo a nemal by som nič :)
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

schw33k napísal: samozrejme ak rozmýšľaš aj dopredu...
ale ak už budeš rozmýšľať tak nerozmýšľaj kktom.
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

schw33k napísal:Neverím, že nieje jedna s ktorou sa viac tešíš na rande ...
Rovnováha v žiadnom prípade nemôže byť rovnaká , preto si vyber tú s ktorou sa cítiš lepšie a na ktorú sa vždy tešíš viac
btw : nemyslel som , že to niekedy poviem , ale kozy a pi*a niesú všetko ( samozrejme ak rozmýšľaš aj dopredu ) ale to predsa vieš :)
No tak to je jasná volba..lucia,je s ňou kopec srandy,večne sa handrhujeme a bijeme,jak malé deti.
no vybrať si janu, to... chápete.. sex je ixtý :D a ak by ma lucia fakt brala len ako kamaráta,tak by v tom nebol problém, no ten je v tom, že neviem ako ma bere a pokiaľ mám čo i len mynimalnu šancu, chcem ju využiť.
eritrocit napísal:ale ak rozmýšľaš, nerozmýšľaj kktom.
Ale to neni o rozmýšlani k* ale skôr o tom aj praktickejšom rozhodnutí, vybrať si lepšie a nič nestratiť. neni to zasa tak jednoduché, že nerozmýšlaj k*
schw33k
Guru
Guru

No môj názor je potom jasný ... Lucia
Lebo sa musíš zamyslieť : čo budem ja s tou druhou robiť , až nebudeme práve je*ať ?

btw ,vravíš sex je istý , povedala Ti , že Ti hneď dá ?

Vieš , čo som sa osobne stretol , tak najviac prípadov bolo takých , že najväčšie čupky na pohľad , sú v okamihu pravdy krotké a panensky nebeské

Inak vieš ako starý otec povedal : " Chlapče , keď si budeš hľadať ženu , hľadaj škaredú , budeš potom pokojne spávať :D

Veľa šťastia a len to neposer , razom prídeš o obe
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

schw33k napísal:No môj názor je potom jasný ... Lucia
Lebo sa musíš zamyslieť : čo budem ja s tou druhou robiť , až nebudeme práve je*ať ?

btw ,vravíš sex je istý , povedala Ti , že Ti hneď dá ?
veď vlastne aj moja, aj keď neviem či som normálny ak chcem brať niečo čo možno vlastne vôbec mať nemusím a vlastne ju môžem aj stratiť, pred pekným sexovacím vzťahom, pričom lucia by bola stále kamoška.problém je v tom, že neviem čo jej v jej hlave.
nepovedala mi to priamo, ale chlape také kaleráby mi tlačila do hlavy že až :).A o čom by sme debatili by som asi riešil štýlom, že by sme chodili do partie
schw33k napísal: Inak vieš ako starý otec povedal : " Chlapče , keď si budeš hľadať ženu , hľadaj škaredú , budeš potom pokojne spávať :D

Veľa šťastia a len to neposer , razom prídeš o obe
no starého otca počúvať radšej nebudem,lebo obe sú to krásne ženské. A jana tutovka vie o tej druhej, nevie kto to je, ale vie,že je a nejak jej to nevadí. lebo som jej to povedal takým štýlom, že jej to nevadí. :D

A tiež nechcem byť ku*va a byť s oboma, to by som nemohol.
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

tak tak, no rátaj že určite niesi jediný kto má o tú modelku záujem, a aj ona si bude rada užívať aj keď nebudeš poruke, takže na seriózny vzťah asi tú druhú :?
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Te-Wei: Byť tebou, asi by to bola Lucka. Je zrejme milá a nie je s ňou nuda. Vieš ono ťa to raz to šukanie prejde, a potom bude čo? Nudná, k tomu škaredá a navyše krava bude vedľa teba sedieť a čumieť do steny tak isto ako aj ty ale s myšlienkami, kde si pred 20 rokmi mal rozum? A na čo prídeš? V kkte :D
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

krupica_dnb napísal:tak tak, no rátaj že určite niesi jediný kto má o tú modelku záujem, a aj ona si bude rada užívať aj keď nebudeš poruke, takže na seriózny vzťah asi tú druhú :?
A tak mne by úprimne s modelečkou seriozny vzťah nevadil, teda jeho absencia, bo mi moc neladí povahovo a to že je modelka neznamená, že je ku*va! :evil: ja to priznávam, proste s janou mi ide hlavne o sex... ktorý by mohol byť, viac by som vlastne ani neriešil.
eritrocit napísal:Te-Wei: Byť tebou, asi by to bola Lucka. Je zrejme milá a nie je s ňou nuda. Vieš ono ťa to raz to šukanie prejde, a potom bude čo? Nudná, k tomu škaredá a navyše krava bude vedľa teba sedieť a čumieť do steny tak isto ako aj ty ale s myšlienkami, kde si pred 20 rokmi mal rozum? A na čo prídeš? V kkte :D
HEJ HEJ HEJ!! To,že si s janou nerozumiem až tak dobre ako s Luciu neznamená, že jana je zlá baba, na to pozor! Ziadna kravka, žiadna ku*va!!! Je to dobrá baba. no lucia je lucia a dilema je hlavne aj preto, že proste nechcem riskovať kamarátstvo s Luciou hlavne také ake jé. Už som takto o nejaké kamarátky prišiel,ktoré som proste chcel viac ako za kamošky a sa to tým pohnojilo a nerad by som aby sa to zopakovalo.Chcem nájsť hlavne také riešenie aby sa mi to s Luciu nepohnojilo. To je priorita!!
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Zjavne ti ide iba o vyzor, sex a tym padom o to co si budu mysliet iny, ked ta s nou budu vidiet. Preto si zober tu kde si zapichas, lebo to je to jedine co chces, aj tak ju za pol roka (mozno skorej) odkopnes.
schw33k
Guru
Guru

tak nakoniec si si aj sám odpovedal - ako tak pozerám , nehľadáš nevestu ani nejaký vážny vzťah , si mladý ... ( keď uvažuješ takto )

tak čo budeš trocháriť , uži si , ide Ti hlavne o IP ( istý pich )
darmo sa tu budem pretvarovať , ako 15-18 ročný by som konal tak isto aj ja :D
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

t0m4s3 napísal:Zjavne ti ide iba o vyzor, sex a tym padom o to co si budu mysliet iny, ked ta s nou budu vidiet. Preto si zober tu kde si zapichas, lebo to je to jedine co chces, aj tak ju za pol roka (mozno skorej) odkopnes.
pozor! Pokiaľ by mi šlo len o toto, tak tu nič neriešim, berem Janu a sexujem o život, pričom by som nič neriešil. no čo sa týka Lucie, to je opačné kafe.Tá baba sa mi fakt páči, chcel by som ju a ju aj na vážny vzťah, som s nej úplne mimo. prosím boha o každý štuchanec, len aby som jej ho mohol vratíť a mal zamienku sa jej dotýkať...
To s janou viem, že by to nebolo na dlho,že ma priťahuje fyzicky, to som jej aj povedal. A j si uvedomujem že je to povrhnejšie, ale to by jana vedela, nič by som jej nesluboval. Už sme o tom aj trochu kecali.ˇ

A ako som povedal; Priorita je nestratiť luciu!
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

Te-wei napísal:pozor! Pokiaľ by mi šlo len o toto, tak tu nič neriešim, berem Janu a sexujem o život, pričom by som nič neriešil. no čo sa týka Lucie, to je opačné kafe.Tá baba sa mi fakt páči, chcel by som ju a ju aj na vážny vzťah, som s nej úplne mimo. prosím boha o každý štuchanec, len aby som jej ho mohol vratíť a mal zamienku sa jej dotýkať...
To s janou viem, že by to nebolo na dlho,že ma priťahuje fyzicky, to som jej aj povedal. A j si uvedomujem že je to povrhnejšie, ale to by jana vedela, nič by som jej nesluboval. Už sme o tom aj trochu kecali.ˇ

A ako som povedal; Priorita je nestratiť luciu!
a co tak sa tej krajsej spytat co citi ? a odpovedou by si sa hned rozhodol :)
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Te-Wei: Ale ja som to nemyslel tak že tá druhá je krava atď. Nie nie, myslel som to obrazne prenesene do budúcnosti, kedy ty už budeš starý chren a tvoja stará bude potrebovať okuliare na hľadanie okuliarov chápeš? Ty si ma zle pochopil :wink:
SpartakuS
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa SpartakuS »

hm ... sa spitaj tej L... ako to stebou mysli lebo takto sa asi nikam nedostanes.... proste to je najhorsie ked nevies ako u holky na tom si.. viem poznam velmi blby pocit.. nevies ako kedy sa mas spravat.... :?
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Re: Dve ženy

Príspevok od používateľa ETieNne »

Te-wei napísal:Do prdele... Dva roky nič a včul dve a ja si neviem vybrať. najhoršie na to asi je to,že sa schylujem k tej s ktorou to mám viac neisté než s tou ktorú už v podstate akoby som aj mal,a to mám na mysli aj so sexom... čo je silný argument :) ale zasa ta viac neistá je uplne krasna,úžasná a citim sa s ňou proste skvele. A ja neviem čo to mám risknúť,alebo brať "tutovku". S ktorou sa necítim až tak dobre, ale zasa sex je sex a je to taktiež poriadny kus ženskej. robla nejaký čas modelku a ak by ste páni videli jej dekolt,tak amen... *slint* :)
Sakra... :(

Pre pochopenie:
lucia - tak nazvem tú "neistú"
jana - to je tutovka.
V zivote ti, ktori si volia tutovky sa maju dobre, ale ti, ale castokrat nie su skutocne stastni, a ti, ktori volia neistotu sa maju este lepsie a su stastni, a aj ked im to nevyjde, tak su stastni, ze to aspon skusili :)

Na co budes viac hrdy, ked sa pokusis ziskat si Luciu, a na to,ze si si vybral tu, s ktorou ti je dobre,

alebo na to, ze si si vybral tutovku, ktoru nelubis, ale mas isty sex??? :wink:

A ked uz tak velmi chces, tak najprv sa snaz ziskat Luciu a ked to nevyjde, tak skoc po Jane :lol:

//mne to skor pripada ako city alebo hormony... :D
dendy50
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa dendy50 »

Neviem aky si typ cloveka.....ak si chces uzivat....zober tu tutovku a ked chces vztah s clovekom s ktorym ti je dobre tak si zacni s tou neistou a neskor pride aj ten sex, uvidis len musis vydrzat..... :)
MayDaySK
Star
Star

Príspevok od používateľa MayDaySK »

Tykoxo! Keď hovoríš že len tá škaredšia je modelka tak tá druhá musí byť extrasupermegagigakrásavica!!! Ja keby som mal takúto šancu to by bol môj posledný problém kerú brať. Kámo jak to robíš? Namňa keby sa hentaké ženy lepili tak... Jéééé koxo konec kammaráde.
Napísať odpoveď