Pouzivate tahaky ? :) ak ano tak napiste ake sposoby...

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa enter00 »

nie, ja si za nazorom, ze vysoka skola ma byt spoplatnena, stojim.
zakladna a stredna samozrejme nie.
situacia napr socialne slabsich rodin sa da riesit individualnym odpustanim skolneho, dlhodobymi pozickami splatnymi az po urcitom vysku zarobku podla danoveho priznania a pod. nie je nahodou, ze krajiny, ktore maju spoplatnene vysky, vykazuju vysledky kvalitativne uplne niekde inde.

vyska skolneho u nas napr 35 tisic rocne a nasledny tlak na reformu/kvalitu by len pomohol. 35*5 = 175 tisic = pri uroku 5 percent je to po skonceni skoly hravo splatitelna ciastka. (desattisice ludi maju hypoteky, uvery atd na milionove ciastky, ale do najlepsej investicie - kvalitneho vzdelanie, prijatia nazorov, praxe skusenych pedagogov je kazdemu luto...)
Exxon
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Exxon »

pani mate krasny flame, ale toto je tema o tahakoch :lol:
ano, aj ja som OT ale nedalo mi...
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

enter00 napísal:nie, ja si za nazorom, ze vysoka skola ma byt spoplatnena, stojim.
zakladna a stredna samozrejme nie.
situacia napr socialne slabsich rodin sa da riesit individualnym odpustanim skolneho, dlhodobymi pozickami splatnymi az po urcitom vysku zarobku podla danoveho priznania a pod. nie je nahodou, ze krajiny, ktore maju spoplatnene vysky, vykazuju vysledky kvalitativne uplne niekde inde.

vyska skolneho u nas napr 35 tisic rocne a nasledny tlak na reformu/kvalitu by len pomohol. 35*5 = 175 tisic = pri uroku 5 percent je to po skonceni skoly hravo splatitelna ciastka. (desattisice ludi maju hypoteky, uvery atd na milionove ciastky, ale do najlepsej investicie - kvalitneho vzdelanie, prijatia nazorov, praxe skusenych pedagogov je kazdemu luto...)
Aha tajze si za to aby bola prvorada starost o to ako si zaplatit studium ako samotne studium???

Mal by si sa na tuto temu porozpravat so sweekom (on ti otvori obzory viac nez ja) :?
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Ak je pre niekoho 200 000 hravo splatitelna ciastka, tak budis. Pre mna to je dost. Zabudas na problem vlastneho byvania (ak sa chces uplatnit, tak v BA tie byty veri lacne nie su..) a mnoho dalsich vydavkoch pre cloveka, ktory sa zaclenuje do "normalneho" zivota. My nie sme vyspela krajina, ako pises o niektorych, nemozme si to dovolit.
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Vráťme sa k téme, toto je už dosť OT.
viwu
Zablokovaný
Zablokovaný

HEHE

Príspevok od používateľa viwu »

Amiss napísal:To sa tu nikdo neučí? Ja ťahaky nepouzivam.
Moja rada: na hodine davam pozor a skoro vsetko si zapametam. Doma iba
napisem ulohy a ucit sa nemusim.
To aj ja keď som chodil na základnú:D:D:D
afa
Expert
Expert

Príspevok od používateľa afa »

ale dam si vacsinou do rukavu ale napisem na lavicu nic extra ale sa opytam :)
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

no jasne spoplatnit skolu super takze my sme 3 bratia no to potesi ked sa jeden z nas neuplatni no super vymyslene fakt si jednotka :-D

k tym tahakom napr tym bombam ako zalezi co to je za predmet napr ja som odbomboval chemiu ktora je podstatna jedine ak pojdem na inzinierske studium na katedru chemie tento rok su tam az 8 napr moj brat takze tento predmet je tam fakt iba do poctu preto bol bez zapoctu, ine by bolo podvadzat na matike lebo natej stoji cele studium takze tam podvadzas sam seba lebo dostanes sa do 3 rocnika a vyletis lebo nebudes vedet nic robit.
a k tomu vyhadzovaniu no vlani som bol na FEI a tam ked dakoho chytily pri opisovani len na zapocte tak po 1 prichiteni zaznam pri 2 si mohol odovzdat knihy a zamavat skole
dudinko
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dudinko »

[email protected] napísal:No neviem aká je cena v obchode, ale ja som ju kúpil cez net za 50SK + 50SK poštovné a balné :

Kód: Vybrať všetko

www.spyshop.sk
Kúpil som dve so spolužiakom, takže poštovne na polky sme išli. Inak sú tam dobré veci. Je tam taká malá haluška "bezdrôtové slúchadlo do ucha". Má to asi 5 mm priemer, 5 mm hrúbku. A kto má do obedu bezvedomie, tak skúška by nemal byť problém :wink: Je to už aj odskúšané. Ja by som za to tie peniaze nedal, iba že by som to za prachy požičiaval. Spolužiak tak urobil 3 skúšky v úúúúplnej pohode
Dakujem, su tam celkom dobre veci... K+
king
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa king »

no jasne tak že napišem na papiar , vytiahnem knihu :D alebo napišem vo worde :twisted:
jackoff8
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jackoff8 »

vytlacim a dam do rukava potom ruku polozim na stol a vytiahnem si ho na pisomku a vypada to ako keby som do nej pozeral 8)
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

Na skuske z matiky mala byt aj teoria. A co ja sa budem ucit teoriu? Tak sa mi vacsina definicii zmestila na 4 prea. A prekne krasne som sahal do vrecka saka a vytahoval a nikto si nic nevsimol :D
A stres to bol minimalny, lebo to vyzeralo velmi prirodzene...
insane
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa insane »

Ja som si vacsinou daval klasicky pod papier(pisomku)...este k tomu si spravim na lavici trochu "bordel" a staci sledovat kde je dozor, kto chce a ma trochu odvahy, tak odpise. Este to robim tak, ze aj ked mozem vytiahnut tahak, tak ho necham zakryty a robim sa ako velmi rozmyslam, sem tam nieco napisem co som si zapamatal. Taky maly odrb, neviem ako to vnima dozor ale moze to byt usefull....:)
"J"
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa "J" »

na lavicu a na nemcine normalne napiseme na tabulu...
nevsimne si to...8)
moni19
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa moni19 »

ja som si to vzdy napisala na lavicu-alebo este lepsie do lavice...a obcas aj na ruku,ale to je neprijemne,ked sa ruka spoti a potom sa to neda precitat :lol:
Silmer
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Silmer »

normalka, na maly papierik a do vrecka, obcas spravim na kompe zmensim na malicke pismo a vytlacim..a este obcas na lavicu alebo tak.. :D
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

napisal som si to na papier pripevnil spendlikami na slapku a v pohode som opisoval ked som si nohu prelozil cez koleno najlepsie na tom je ze tahak je dost velky aby sa nan zmestilo vsetko potrebne
Homer J Simpson
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Homer J Simpson »

Opisujem rovno zo zošitov a s kníh.
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

No na strednej som rozvíjala kreativitu v tomto smere :D Ťaháky do rukáva, napísané na stoličke predo mnou, na topánke, prilepené na papieriku zo spodu lavice, na zvýrazňovači, v peračníku, zasunutý v zošite, ktorý slúžil ako podložka, aby sa mi lepšie písalo, v prípade núdze som si vytiahla zošit alebo knihu na kolená, so spolužiakom sme mali aj také nacvičené, že ktorú otázku som potrebovala, tak toľkokrát som mu kopla do stoličky a on mi ukázal písmenku, posielali sme si lístočky s otázkami a odpoveďami, napísané na lavici... Bolo to premyslené podľa učiteľa, daného predmetu a vedomostí na danej písomke :wink:
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

bolek napísal:No na strednej som rozvíjala kreativitu v tomto smere :D Ťaháky do rukáva, napísané na stoličke predo mnou, na topánke, prilepené na papieriku zo spodu lavice, na zvýrazňovači, v peračníku, zasunutý v zošite, ktorý slúžil ako podložka, aby sa mi lepšie písalo, v prípade núdze som si vytiahla zošit alebo knihu na kolená, so spolužiakom sme mali aj také nacvičené, že ktorú otázku som potrebovala, tak toľkokrát som mu kopla do stoličky a on mi ukázal písmenku, posielali sme si lístočky s otázkami a odpoveďami, napísané na lavici... Bolo to premyslené podľa učiteľa, daného predmetu a vedomostí na danej písomke :wink:
A co si sa potom v skole naucila ? :D
Napísať odpoveď