Pouzivate tahaky ? :) ak ano tak napiste ake sposoby...

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Reli.C
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Reli.C »

napodobne tak ako "väčšina" :D, tak aj ja používam ťaháky :). naposledy tuším DNESKA? :oops:. klasika: "predlohu" si vytlačím päťkou písmom vo Worde a natlačím to do priesvitného pera :). je jedno či ich mám napr. 2 alebo 3 :). keď opíšem všetko z jedného pera, vyberiem druhé, vymením tuhu a pokračujem ďalej :). pre lepšiu predstavu dávam názornú ukážku :arrow: Thumbs Up
Prílohy
"predloha"
"predloha"
Dedomil
King
King

Príspevok od používateľa Dedomil »

na pero male papierik prilepene dookola, txt subore v mobile komplet cele uciva a poucky, kniha MFCHT ked ze na matematickych testoch bola povolena (tam som popisal ceruzkou kopec veci co som nevedel).
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IMI »

klasika 4 arial , nieco originalne by som prijal , piste piste lebo ma tato tema zaujala
SteelS
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa SteelS »

papierik, prekrizim si nohy, dam si velku mikinu so zipsom, a ked ide profak, tak to nevidi, lebo sa nahnem... alebo este ak mate ericsson, tak ulozene v konceptoch.. potom len tukam dole sipku.. :)
Kesoman
Star
Star

Príspevok od používateľa Kesoman »

klasika mobil s OS a sup ho tam dokumenty, pdf,doc, skusky sa potom pisu jedna radost. Ale najhorsie je ked je skuska ustna :evil:
nemesis19
Novice
Novice

Príspevok od používateľa nemesis19 »

ja si zvycajne davam tahaky pod hodinky :lol:
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

mne stačí zošit..u nás na škole sú učitelia šťastný že niečo do písomky napíšeme ..takže ťaháky "akože" nevidia :) Aj tak má polka ľudí 5ky lebo si na hodinách nepíšu a tak to aj dopadne :D
pishta
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pishta »

Tak bez tahakov neviem ako by som skoncil,davam ich kde sa len da,do rukava,do pera,do lavice,na lavicu si pisem to je jedno z naj ale najlepsim tahakom su chalani za mnou a david spolusediaci :wink:

Minule sme pisali pisomku,seci styria rovnaku chybu a 9,5/10 :D :D

//inak uz ani nepametam kde som nepouzil tahak...fakt ich pouzivam na kazdu pisomku :lol:
wewka
Expert
Expert

Príspevok od používateľa wewka »

na operadlo stolicky nalepim :) alebo opisujem zo zosita alebo sa radim so spoluziakmi :)
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

nemesis19 napísal:ja si zvycajne davam tahaky pod hodinky :lol:
nie je to tak trochu zbytocne? myslim, ze pod hodinky sa vmesti papier s rozmermi cca 3x3 cm. na taky kusok sa nevmesti dokopy nic. nie je lahsie sa uz to absolutne minimum naucit?
Silmer
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Silmer »

turtlak69 napísal:nie je to tak trochu zbytocne? myslim, ze pod hodinky sa vmesti papier s rozmermi cca 3x3 cm. na taky kusok sa nevmesti dokopy nic. nie je lahsie sa uz to absolutne minimum naucit?
nezmesti nic?, sak na taky papier sa zmesti toho vela, napr ked si to napises vo worde v malom pisme, a vytlacis..tak je to v pohode.. :D :wink:
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

tak tu som spravil mensiu fotodokumentaciu :)
Prílohy
DSC00708.JPG
DSC00707.JPG
DSC00706.JPG
tomek00
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa tomek00 »

najlepsi tahak je mudry spolusediaci :)
.. ak nie, tak stale mame pred sebou lavicu, akoze treba vziat nejaku ceruzku lebo pisomiek do roka vela.. tak aby sme mohli gumovat :-P
mozno si poviete ze staromodne ale zarucene, no a profky este nikdy nechodili a neprezerali vsetkym lavice.. pripadne si to zakryjem papierom 8)
curious
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa curious »

Steju napísal:zasadne papier medzi nohy, zatial 100% metoda, pripade ceruzkov popisane tahaky na okolite lavice, stolicky, steny...
ja tiež, ale mobil si položím na stoličku medzi nohy a opisujem, ale škoda, že sa nedá nejak nastaviť aby vždy svietil, lebo potom s dosť šprtám medzi nohami :D neviete niekto ako by som mohol písať poznámky do mobilu v PC? mám nokiu 6230i :? lebo na mobile sa mi to nechce ťukať (ide to pomaly)
addictor
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa addictor »

ja som casto pouzival tahak pripnity pripinackou o podrazku topanky... ked sa chces nan kuknut, tak si prelozis nohu cez nohu a kuknes, no chce to trochu gymnasticky cvik :lol:
BTW: mozno to tu uz niekto dal, ale tu je zaujimavy sposob cheetovania:
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

addictor napísal:ja som casto pouzival tahak pripnity pripinackou o podrazku topanky... ked sa chces nan kuknut, tak si prelozis nohu cez nohu a kuknes, no chce to trochu gymnasticky cvik :lol:
BTW: mozno to tu uz niekto dal, ale tu je zaujimavy sposob cheetovania:
Zbytocne zlozite :D
Staci vsetko nahadzat do mobilu ako smsky alebo obrazky a mas to vybavene :) A do mobilu sa ti nikto nemoze pozriet.
Thek_SVK
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Thek_SVK »

GothaR napísal:Zbytocne zlozite :D
Staci vsetko nahadzat do mobilu ako smsky alebo obrazky a mas to vybavene :) A do mobilu sa ti nikto nemoze pozriet.
no akurat ze napriklad u nas staci len ze ta niekto uvidi cez hodinu s mobilom a uz mas problem... :?

ja pouizvam ked tak maly papierik od perecnika, pod papier, do rukava, alebo klasicky na lavicu :P
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

na latine som si poznamky z gramatiky pisaval na plagat, ktory som mal na stole stale, takze cez pisomku sa dalo napisat na daku 3, lebo predsalen by bolo divne ze na hodine nic nerobim a z pisomky bum 1.
kym sa na fyziku dali pozhanat zadania od starsich rocnikov na dvojharky som sa zvykli vyriesit oba variankty, zacalo sa pisat na cistu stranu a ked sa vyucujuci nepozeral strany sa vymenili. ale tento sposob nam znicili spoluziakcy, ktore nechodievali do skoly, boli az nepekne dute ale pisomky z fyziky pisali na jednotky a tak to zacalo byt fyzikarovi podozrive... posledny rok uz bola v lavici ukryta len stranka s prehladom vzorcov ale aj ta vedela pomoct.
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

GothaR napísal:Zbytocne zlozite :D
presne to pouzivam aj ja, dokonca mam symbian a ten vie citat word subory :D
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Tomasko napísal:presne to pouzivam aj ja, dokonca mam symbian a ten vie citat word subory :D
To prave ja este nemam, ale musim si kupit na dalsie skuskove :D
Thek_SVK: no to je neprijemne, u nas mozes mat bezne na lavici "kvoli casu"
Napísať odpoveď