Co mam odpisat ? ja rozmysalm nad tym ze : tak to je mi luto ze si chora , dufam ze sa coskoro vyzdravies . A k tomu cislu : Tam kde je vola je aj cesta
Dievca v kostole , ako nanu ? poradte
-
hornblower
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
hornblower
Light Professional
Idem napisat e : Tak do tretice to hadam napisem spravne : Tam kde je vola je aj cesta . Ked uz sa tolko opakujem este raz prajem skore vyzdravenie a dobre sa vyspi ..... Co ty nato ?hornblower napísal:Nic nehaj to uz tak aspon sa zasmeje. Si povie, ze si z nej zblbol mohlo by jej to lichotit.
hlavne jej nepis vulgarizmy nehadze to dobre svetlo ale to vies
No dufam ze to o tom debilovi neni moj pripad (aspon dufameritrocit napísal:Čo ti na to povedať? Nechtiac si to urobil aj dobre.
Určite si ju rozosmial, a ona si hovorí aký si zlatýalebo čo za debila jej píše
Ale nie, srandujem.
No uvidíme či odpíše
NO Teraz bud neodpise lebo nechce , alebo nema kredit . Ale myslim skor s tym kreditom , lebo by mi to nepisala hned v prvej sms .
Nepokazil som si to s tymto ?
-
hornblower
Light Professional
-
fikus-kukis
Guru wannabe
Odpisala toto : No tuto smsku pisem z maminho telfonu . ak budes chciet odp na moje cislo nie na toto : Tak od koho mas to cislo ? Od Mirka ( diakona ) alebo od koho ? dobru.odp na moje cislo !
Ja chcem napisat toto : No tak teda ok , mam to od jedneho kamrata ale odkade ho ma ona tak to uz neviem .
Co napisem ?
Ja chcem napisat toto : No tak teda ok , mam to od jedneho kamrata ale odkade ho ma ona tak to uz neviem .
Co napisem ?
-
hornblower
Light Professional
Hmm... jaj bože ste vy ale zlatí...
Ale nie, záujem tam je, ináč by ti nepísala, že je chorá, alebo by ti neodpisovala z maminho telefónu, kľudne by si počkala na osobný kontakt.
Myslím, že zatiaľ si to rozohral celkom dobre, dokonca aj s tým omylom to bolo asi najlepšie.
Ale už jej radšej nepíš nič také ako "Vo voľnej chvíli som si na Teba spomenul"
Ó dió ! 
Ale nie, sám neviem čo by som namiesto toho napísal, takže to nechám tak.
No odpíš jej, že od Diakona
// Skôr si mohol napísať "Spomenul som si na Teba"
Ale nie, záujem tam je, ináč by ti nepísala, že je chorá, alebo by ti neodpisovala z maminho telefónu, kľudne by si počkala na osobný kontakt.
Myslím, že zatiaľ si to rozohral celkom dobre, dokonca aj s tým omylom to bolo asi najlepšie.
Ale už jej radšej nepíš nič také ako "Vo voľnej chvíli som si na Teba spomenul"
Ale nie, sám neviem čo by som namiesto toho napísal, takže to nechám tak.
No odpíš jej, že od Diakona
// Skôr si mohol napísať "Spomenul som si na Teba"
-
jin
VIP
Vyvija sa to velmi pozitivne a ani v tomto pripade vecny skeptik ako ja v tom nemoze hladat akykolvek zadrhel ci hacik...
Pokial sa to takto bude vyvijat dalej, tak "to"mas v hrsti...pojem "to" je vsak v tomto pripade velmi relativny, ale o tom tu teraz nechcem...
Kazdopadne je veelmi pozitivnym znakom, ze ti odpisala z maminho mobilu....
Moze to znamenat iba dve veci: Bud si ju fakt zaujal, alebo chce iba vedet aky pako rozsiruje jej cislo
Ale ne...drzim prst, len tak dalej
-
hornblower
Light Professional