Vyhrali ste?
-
zuzkazuzka
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Podľa mňa existuje nejaký špecifický typ ľudí, ktorí jednoducho majú viacej šťastia ako druhí. Mám jednu kamošku a ona každú chvíľu niečo vyhrá. Ale nie len také hovadinky, ale aj celkom lákavé ceny typu nákup oblečenia za 10 000, digitálny foťák, dovolenku.... Normálne z nej nechápem. Stále lúšti nejaké krížovky, posiela kupóny a vždy keď ju stretnem, tak sa mi chváli, čo zase vyhrala.... 
-
zuzkazuzka
VIP
-
JohnFrusciante
Star
-
pinacolada
Guru wannabe
ked som bol maly, tak v nejakej kresliacej sutazi nejake kekse
asi tak pred rokom som sa stavil so spoluziakom o priklade z deskriptivnej geometrie. ja som mal pravdu, tak som mal dvacku
a asi tak pred pol rokom som vyhral v radiu GoDJ joystick, 2x128 MB USB kluce a naposledy fototlaciaren lexmark
odvtedy dali limit na volanie aspon tri mesiace namiesto mesiaca 
a asi tak pred pol rokom som vyhral v radiu GoDJ joystick, 2x128 MB USB kluce a naposledy fototlaciaren lexmark
-od Majstra N na STV1 knizka od Karla Maya - Neviem kolko ale boli tam dni v pušti (ešte som ju ani neotvoril
).
- Patril som medzi 10 Naj citatelov v kniznici s sutazi najviac pozicanich knih nejjake knihy,klučneky letaky (vtedy som mal max 11 hh rad som si kmnizky poziciaval nerad cital
).
-V stavkovani som mal raz tiket za 1500 a 600 to bolo naraz a odvtedy uz nestavkujem . sice kolko soom prehral
- v tombole raz na diske skladacie plastove lietadlo ,ktore som potom vyhodil

- Patril som medzi 10 Naj citatelov v kniznici s sutazi najviac pozicanich knih nejjake knihy,klučneky letaky (vtedy som mal max 11 hh rad som si kmnizky poziciaval nerad cital
-V stavkovani som mal raz tiket za 1500 a 600 to bolo naraz a odvtedy uz nestavkujem . sice kolko soom prehral
- v tombole raz na diske skladacie plastove lietadlo ,ktore som potom vyhodil
ja som vyhral raz 200sk na lose,a potom ked u nas v BB otvarali HM TESCO tak hrncek,minuly rok na Donovaloch na skoc si bola sutaz,ze kto bude prvy kompletne zahrabany v snehu vyhra dig. fotak a moderator uz vravel na mna ze som uz skoro vyhral a v tom ma niekto predbehol a ja som vstal nasraty a potom mi povedal ten moderator ze keby som nevstal tak som mohol dostat lyziarske okuliare...no skoda,a potom uz len malickosti ako pera a pod.
ozaj to co tu pise 0908 si myslim,ze je oj*b aby niekto behom tyzdne vyhral okolo 100 tisic....no neverim tomu
ozaj to co tu pise 0908 si myslim,ze je oj*b aby niekto behom tyzdne vyhral okolo 100 tisic....no neverim tomu
-
bocian
Light Professional
Re: Vyhrali ste?
v slovakia chips som nasiel 100vku a ked som mal 6 rokov tak som vyhral v sutazi kresleni na chodnik a dali mi pastelky a siltovkumateu napísal:vyhral niekto z vas nieco?
a ako? v akej sutazi? internetovej ? sms? inej?
Mna to zaujima lebo som nikdi nic nevyhral, az na jeden telefon, ktory bol a je taky smejd ze as.![]()
ak je to blba tema LOCK