Iceman888 napísal:please mohli by ste mi to niekto prelozit??? Dobry den !
Ja som velky fanusik Kimiho Raikkonena a preto vas prosim o meno a heslo k tejto stranke ,
Tato stranka je uzastna je tu vela obrazkov , a ked este nebola na heslo bol som tam kazdy den a pozeral som si tie najlepsie obrazky Kimiho Raikkonena na svete. Please o to meno a heslo...Dakujem
Hallo!
I am big fan of Kimi Raikonen and that's why I am asking you for name and password to acces the site. This site is great and there is a lot of fantastic pictures of my favourite driver Kimi Raikkonen. I had been browsing it every day until it has become password protected. So, once again I wold like to ask you for the name/password. Thank you.
Best regards, <tvoje meno>.
//ak su tam neake chyby sorry, ale letim do mesta. cya
kinjeril napísal:Hallo!
I am big fan of Kimi Raikonen and that's why I am asking you for name and password to acces the site. This site is great and there is a lot of fantastic pictures of my favourite driver Kimi Raikkonen. I had been browsing it every day until it has become password protected. So, once again I wold like to ask you for the name/password. Thank you.
kinjeril napísal:Hallo!
kinjo preloz pls aj tu vetu ze:it obtained its nickname so that of boy always it walked running that way .. so slovosledom a inymi vecami nerataj (ide o slasha tak sa prosim posnaz )
dawo napísal:kinjo preloz pls aj tu vetu ze:it obtained its nickname so that of boy always it walked running that way .. so slovosledom a inymi vecami nerataj (ide o slasha tak sa prosim posnaz )
Nieco v zmysle: "Ziskal(o) svoju prezyvku tak, aby stale ako chlapec behal tymto (tamtym) smerom." To je asi tak najzmysluplnejsie, co mi z toho vyslo, bo to co si ty napisal, je absolutna hovadina.
kinjeril napísal:Nieco v zmysle: "Ziskal(o) svoju prezyvku tak, aby stale ako chlapec behal tymto (tamtym) smerom." To je asi tak najzmysluplnejsie, co mi z toho vyslo, bo to co si ty napisal, je absolutna hovadina.
ja som to mal origos v spanielcine no dudinko to dal to translatora a vyslo z toho toto .. ale diky
ja by som rad vedel ze co znamena taka fraza ze you still have all of me samozrejme, ze si to doslovne prelozit viem aj ja...ale nejak mi to nedava zmysel, tak sa pytam vas, mozno niekto vie...