ANTIFICO

Diskusie na politické témy...
MGSnake
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

o

Príspevok od používateľa MGSnake »

nemam rad ludi ako si ty lebo vobec sa nerozumeju do politiky! :x
brm
Darca
Darca

Re: o

Príspevok od používateľa brm »

MGSnake napísal:A keď si mysliš že to čo sa deje dnes je zásluhou minulej vlády tak potom prečo sme sa nemali lepšie už vtedy?Ale akoby zázrakom sa máme lepšie až po príchode Fica.Silnejšia koruna je od nástupu Fica.
Môžem vedieť, aké máš vzdelanie? ..resp. čo si vyštudoval? ..už si skúsil sa niekedy pozrieť do učebnice makroekonomiky??? :roll:

BTW.. o čom písal sundevil, avšak v podaní shootyho:
http://www.shooty.sk/buxus/generate_pag ... 3267&view=
;)
MGSnake
Light Star
Light Star

Načo ti je vediet moje vzdelanie,ja sa nechvalim že som mudrejši ako FICO
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

kto sa v tejto teme chvali s tym, ze je vzdelanejsi ako Fico? :o
ja ti mojim sedliackym rozumom(vysku som zial nedokoncil) mozem povedat, ze to co sa tu deje nie je dobre.. ak si ty myslis, ze rozdavanie 13dochodkov, zrusenie platenia u lekara su systemove kroky, ktore Slovensku pomozu..ja ti to neberiem :) len neviem ci ti bude tak veselo ked tie trinaste dochodky a pridavky za lenivost budu splacat tvoje deti a deti tvojich deti..
MGSnake
Light Star
Light Star

A ty si mysliš že ludia ktory pracovali cely život si nezaslužia 13dôchodok.a nechapem co si tym myslel podpora lenivosti?
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

13dochodok-blbo som sa vyjadril-myslim tym rozne priplatky(vianocne, velkonocne, MDZ, sviatok prace atd.)proste nesystemovy krok, ktorym si jedine zvysi popularitu a nevyriesi tym nic ine...
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

MGSnake napísal:A ty si mysliš že ludia ktory pracovali cely život si nezaslužia 13dôchodok.a nechapem co si tym myslel podpora lenivosti?
definuj pracovali, su ludia co pracovali cely zivot za napr minimalnu mzdu a su ludia co pracovali za 2nasobok priemernej mzdy
preco iba ludia co mali/maju dochodok pod urcity limit dostali/nu nejaky extra dochodok?
MGSnake
Light Star
Light Star

tak lebo celý život sa uskromnovali zato tí druhý si finančne uživali zato patri chudobnejšim aspon v starobe viac.
sundevil
VIP
VIP

MGSnake napísal:tak lebo celý život sa uskromnovali zato tí druhý si finančne uživali zato patri chudobnejšim aspon v starobe viac.
teraz si to zabil
ale nemyslis ze ten co zarabal viac sa aj viac narobil? musel urcite viac studovat, viac na sebe pracovat, viac odviedol statu na daniach, viac odviedol odvodov na dochodkove sporenie, viac si mozno usetril, a preto nema dostat plosnu davku pre dochodcov?:roll: preto ma mat dochodok rovnako vysoky ako niekto iny? :roll: prosim ta, kazdy ma dostat podla toho kolko si zasluzi, teda podla toho kolko si na seba usetril
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

MGSnake napísal:tak lebo celý život sa uskromnovali zato tí druhý si finančne uživali zato patri chudobnejšim aspon v starobe viac.
jemine zruste ho uz niekto.ved to sa neda citat :o
MGSnake
Light Star
Light Star

Už nikdy viac nenapišem do temy ANTIFICO lebo je tažke ked som tu sam za Fica a vy všetci proti nemu
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

sundevil napísal:ale nemyslis ze ten co zarabal viac sa aj viac narobil?
keď beriem túto tvoju vetu , tak určite nie
sundevil
VIP
VIP

MGSnake napísal:Už nikdy viac nenapišem do temy ANTIFICO lebo je tažke ked som tu sam za Fica a vy všetci proti nemu
ale odpisuj, prosim - hadam ti nedosli argumenty?
napr by ma zaujimala tvoja reakcia na to co som napisal:
http://www.hojko.com/viewtopic.php?p=534433#534433
schw33k napísal:keď beriem túto tvoju vetu , tak určite nie
my chces povedat ze napr robotnik pri pase co cely den sklada napr 2 suciastky ma sa narobi viac ako nejaky riadiaci pracovnik?
komunisti nam tu tlacili do hlav 40 rokov ze len robotnik to je zasluzena praca ktorej sa nic nevyrovna
ja si myslim, ze dusevna praca je omnoho zodpovednejsia a teda narocnejsia ako manualna
manualne pracovat dokaze hocikto, ale rozmyslat veru nie
MGSnake
Light Star
Light Star

Hej ty si mysliš že každý čo viac zaraba sa aj viac nadrie?Tak to je somarina.Taký notár sa určite viac nadrie ako lekár(štátny)?A by som povedal že lekári majú aj tažšiu školu ako právnici(notári).
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

sundevil napísal:my chces povedat ze napr robotnik pri pase co cely den sklada napr 2 suciastky ma sa narobi viac ako nejaky riadiaci pracovnik?
komunisti nam tu tlacili do hlav 40 rokov ze len robotnik to je zasluzena praca ktorej sa nic nevyrovna
ja si myslim, ze dusevna praca je omnoho zodpovednejsia a teda narocnejsia ako manualna
manualne pracovat dokaze hocikto, ale rozmyslat veru nie
inak by som to nazval zodpovednosť , to čo opisuješ vo vyšších funkciách , samozrejme , že je to náročná robota, že robotník si odrobí svoju šichtu a ide domov a vedúci musí byť online nonstop , hlavne ako píšeš psychika dostáva zabrať , ale po prečítaní pravdupovediac myslím , že nemáš absolútne šajn o tom , čo je to robotnícka práca ... a ešte k tomu , že manuálne dokáže pracovať hocikto - tiež pekná blbosť
sundevil napísal:kto zaraba viac sa s najvacsou pravdepodobnostou aj viac nadrie
tak to tvrdíš zanietene , až mi to nejde do hlavy
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

miki24686 napísal:len neviem ci ti bude tak veselo ked tie trinaste dochodky a pridavky za lenivost budu splacat tvoje deti a deti tvojich deti..
Ktore vlady najviac zadlzili SR? Zeby prave tie Dzurindove? Pritom mali k dispozicii prijmy z financne najobjemnejsich privatizacii, ake tu kedy boli. Uz sa tu niekde o tom pisalo... pozri si statistiky vyvoja statneho dlhu od vzniku SR a kludne prepocitaj aj na pomer k HDP. Aby si nebol prekvapeny... Tymto prispevkom sa nezastavam Fica ani uzivatela MGSnake.
MGSnake
Light Star
Light Star

Sundevil vyjadri sa k tomu čo som napisal! :x
sundevil
VIP
VIP

MGSnake napísal:Sundevil vyjadri sa k tomu čo som napisal! :x
k tomu ci je ta alebo ta skola tazsia, alebo lahsia sa nejdem vyjardovat je to velmi subjektivne
ale napr pravnici vs lekari
lekari u nas maju take male platy, ze sa cudujem, ze ich tak vela chce studovat medicinu
a teraz argument sucasnej vlady, pred volbami ked strajkovali lekari pozadovali zvysenie platovpo volbach bolo kolko? pol roka? aj viac ticho o nejakom zvysovani platov az zase pohrozili strajkom az potom sa nieco akoze navysi na platy
okrem toho lekari maju stale na vyber - sucasne platy - ktore nie su az take male, poznam trosku zdravotnictvo - statna nemocnica, resp zvysenie platov, ale PREPUSTANIE a teda znizenie poctu lekatov, s tym ze tie peniaze co zvysia pojdu na zvysenie platov
stale plati ze v zdravotnictve je obrovska prezamestnanost
MGSnake
Light Star
Light Star

sundevil:same kecy nič k veci!
sundevil
VIP
VIP

MGSnake napísal:sundevil:same kecy nič k veci!
a tvoje kecy
MGSnake napísal:Hej ty si mysliš že každý čo viac zaraba sa aj viac nadrie?Tak to je somarina.Taký notár sa určite viac nadrie ako lekár(štátny)?A by som povedal že lekári majú aj tažšiu školu ako právnici(notári).
na co vlastne chces pocut reakciu?
a poviem to este raz, kto zaraba viac sa s najvacsou pravdepodobnostou aj viac nadrie
Napísať odpoveď