ide o to ze sa zo zakona smie pestovat ten druh konope kde nie je thc, nesmie sa pestovat napr.indicka odroda konope kde je thc-cka aj pre slonaIMI napísal:toi znamena ze na slovensku hoci kto si moze zohnat semiacka a pestovat ale nemoze vyrabat drogu ? takze na Slovensk sa da pestovat bez toho aby prisli zeleny ??
Drogy
-
peterkozel
Medium Professional
-
okonenipica
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
-
okonenipica
Zablokovaný
-
P3Bo
Guru wannabe
Sorry ze rusim vasu debatu ale som prave precital celu tuto temu a myslim ze sa to fakt oplatilo vrelo odporucam kto to este necital cele. Moj nazor je ze drogy su svinstvo a nexcem ich vyskusat aj ked si myslim ze som lahko ovplivnitelny a ak by som bol v " nalade " tak by som si asi od nejakeho pofiderne vyzerajuceho typka nieco prijal
Ostatne navykove latky sa snazim obmedzovat pretoze som zistil ze v nasej rodine sa geneticky prenasa rakovina. Dedo umrel na rakovinu pluc sice som bol este zasran ale si pamatam tie zvuky ked vykaslaval svoje pluca do kyblika pred sebou...Nic horsie si nemozete predstavit sam hovoril ze sa citi ako keby bol prehnity odvnutra ( fajcil cca 30 cigariet denne 40 rokov ) Odvtedy nezoberem cigu do ust...nikdy nic ma neprinuti! Taktiez mame v rodine cirhozu pecene takze mam taky dojem ze cela moja rodina je lahko nachylna na latky ktore velmi lahko nicia zdravie .....( umieranie mojich rodinnych prislusnikov mi dalo do zivota ponaucenie aby som nikdy nebral somariny) vypit si vypijem ale nikdy nie do nemoty maximalne zopar fernetov viac nechcem....
Nebol to nahodou verdikt najvyssieho sudu CR?U nas by ti to nepreslo...V CR maju ku marihuane ovela liberalnejsi postoj ako u nas...IMI napísal:toi znamena ze na slovensku hoci kto si moze zohnat semiacka a pestovat ale nemoze vyrabat drogu ? takze na Slovensk sa da pestovat bez toho aby prisli zeleny ??
Pestovat mozes Canabis sativa a nemozes napr.Canabis sativa indica,Canabis rudelaris a asi vsetKy ostatne,dnes je milion odrod dokonca aj Canabis sativa moze byt uz vyslachtena...Tak ako tu bolo spomenute-ak ti zistia urcity obsah THC,tak si v prdeli...a aku odrodu mozem pestovat ?
-
okonenipica
Zablokovaný
-
okonenipica
Zablokovaný
-
Digital
Guru
A toto je ten problem na Slovensku , ludia si miesaju lahke drogy s tažkými ! Bodaj by to všetci skúsili a verim tomu ze 99 % by zmenilo nazor !zuzuzu napísal:Nie lebo moja mama dava ganju dokopu s heroinom...
Btw.: Mama vie že hulim ale vie že nepijem a prestavam fajčit takže to bere uplne v pohode
-
pinacolada
Guru wannabe
-
zuzuzu
Light Star
Minule som bola sfajcena jak ... a tak ked sa ma opytala ze co so mnou je povedala som jej ze som hulila no a ona ma hned chcela poslat na hranicnu na liecenie...okonenipica napísal:To moja tiez. Pre nu droga ako droga. No po istych okolnostiach som sa priznat musel, a postupne ju ucim o com ta ganja je! A ver mi neni to az take tazke ako sa pred tym zda. Treba len o tom porozpravat a nebat sa
Kebyze je mama jak oco (ten totiz volakedy hulil) tak nemam problem...
Drogy ked sa to tak zobere alkohol je droga cigarety je droga sex je droga urcite kazdy normalny clovek toto raz skusil.. cize anketa zbytocna.. k teme
vyjadrim sa hlavne k marihuane co je jedina droga s ktorou som neco mal a budem mat.. zakomplexovani ludia hadzu drogy do jedneho vrecia a potom aj jej nasledky.. ako mozu prebohat miesat grass s herakom..ganja je ako mamickin makovnik ked je tak si ho dam ale ze by som bol nanom zavisly tak to nie.. i ked teraz vela ludi si pomysli : "fetak si nemoze priznat ze je zavisly".. Milujem ten stav co je vzdy potom taaa pohoda a taaa haluz.. raz za tyzden staci..
vyjadrim sa hlavne k marihuane co je jedina droga s ktorou som neco mal a budem mat.. zakomplexovani ludia hadzu drogy do jedneho vrecia a potom aj jej nasledky.. ako mozu prebohat miesat grass s herakom..ganja je ako mamickin makovnik ked je tak si ho dam ale ze by som bol nanom zavisly tak to nie.. i ked teraz vela ludi si pomysli : "fetak si nemoze priznat ze je zavisly".. Milujem ten stav co je vzdy potom taaa pohoda a taaa haluz.. raz za tyzden staci..
Digital, teraz nafukujes prsa, alebo si nepochopil, co p4ra kokainom "v pravom zmysle slova" myslel. Pokial nemas sikovny kontakt v diplomatickych kruhoh (napr. nejakeho Chuana z Columbie), sam si nieco neprepasujes priamo od zdroja tzv. prvej ruky, atd. atd., k cistemu kokainu sa na Slovensku nedostanes, pretoze seknuty je uz koks, ktory sa sem dovezie.
-
Digital
Guru
No šak to mi je jasné že čistý určite nie , ale videl som aj naživo 50-60-tky sa tu daju splašiť čo si myslim že je na Slovenske pomery dosťTomasito napísal:Digital, teraz nafukujes prsa, alebo si nepochopil, co p4ra kokainom "v pravom zmysle slova" myslel. Pokial nemas sikovny kontakt v diplomatickych kruhoh (napr. nejakeho Chuana z Columbie), sam si nieco neprepasujes priamo od zdroja tzv. prvej ruky, atd. atd., k cistemu kokainu sa na Slovensku nedostanes, pretoze seknuty je uz koks, ktory sa sem dovezie.
A nevsimol som si že myslite čistý
-
okonenipica
Zablokovaný