Drogy

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Skusil si niekedy drogy?

Ano
441
47%
Nie
116
12%
Raz to skusim
45
5%
Nikdy
328
35%

Celkom hlasov: 930

peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa peterkozel »

IMI napísal:toi znamena ze na slovensku hoci kto si moze zohnat semiacka a pestovat ale nemoze vyrabat drogu ? takze na Slovensk sa da pestovat bez toho aby prisli zeleny ??
ide o to ze sa zo zakona smie pestovat ten druh konope kde nie je thc, nesmie sa pestovat napr.indicka odroda konope kde je thc-cka aj pre slona
IMI
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IMI »

peterkozel napísal:ide o to ze sa zo zakona smie pestovat ten druh konope kde nie je thc, nesmie sa pestovat napr.indicka odroda konope kde je thc-cka aj pre slona
a aku odrodu mozem pestovat ?
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa okonenipica »

IMI napísal:a aku odrodu mozem pestovat ?
uz ti to napisal v tej sprave ktoru si citoval
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IMI »

aha no ok , ale ja myslim presny nazov.Ale to sa mze pestovat na Slovensku ?
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

:roll: bud to neviem co odomna chces alebo si zo mna robys srandu..

pitas sa hlupo
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

Sorry ze rusim vasu debatu ale som prave precital celu tuto temu a myslim ze sa to fakt oplatilo vrelo odporucam kto to este necital cele. Moj nazor je ze drogy su svinstvo a nexcem ich vyskusat aj ked si myslim ze som lahko ovplivnitelny a ak by som bol v " nalade " tak by som si asi od nejakeho pofiderne vyzerajuceho typka nieco prijal :? Ostatne navykove latky sa snazim obmedzovat pretoze som zistil ze v nasej rodine sa geneticky prenasa rakovina. Dedo umrel na rakovinu pluc sice som bol este zasran ale si pamatam tie zvuky ked vykaslaval svoje pluca do kyblika pred sebou...Nic horsie si nemozete predstavit sam hovoril ze sa citi ako keby bol prehnity odvnutra ( fajcil cca 30 cigariet denne 40 rokov ) Odvtedy nezoberem cigu do ust...nikdy nic ma neprinuti! Taktiez mame v rodine cirhozu pecene takze mam taky dojem ze cela moja rodina je lahko nachylna na latky ktore velmi lahko nicia zdravie .....( umieranie mojich rodinnych prislusnikov mi dalo do zivota ponaucenie aby som nikdy nebral somariny) vypit si vypijem ale nikdy nie do nemoty maximalne zopar fernetov viac nechcem....
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

IMI napísal:toi znamena ze na slovensku hoci kto si moze zohnat semiacka a pestovat ale nemoze vyrabat drogu ? takze na Slovensk sa da pestovat bez toho aby prisli zeleny ??
Nebol to nahodou verdikt najvyssieho sudu CR?U nas by ti to nepreslo...V CR maju ku marihuane ovela liberalnejsi postoj ako u nas...
a aku odrodu mozem pestovat ?
Pestovat mozes Canabis sativa a nemozes napr.Canabis sativa indica,Canabis rudelaris a asi vsetKy ostatne,dnes je milion odrod dokonca aj Canabis sativa moze byt uz vyslachtena...Tak ako tu bolo spomenute-ak ti zistia urcity obsah THC,tak si v prdeli...
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Vazene deti ak sa chceme na nasom Slovensku dozit toho, ze tu bude marihuana niakym sposobom legalizovana (alebo niakym inym sposobom povolena) tak musime zacat od seba! Ti ktori tu hulite, vedia vasi rodicia o tom ?
zuzuzu
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzuzu »

okonenipica napísal:Vazene deti ak sa chceme na nasom Slovensku dozit toho, ze tu bude marihuana niakym sposobom legalizovana (alebo niakym inym sposobom povolena) tak musime zacat od seba! Ti ktori tu hulite, vedia vasi rodicia o tom ?
Nie lebo moja mama dava ganju dokopu s heroinom... :(
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

zuzuzu napísal:Nie lebo moja mama dava ganju dokopu s heroinom... :(
To moja tiez. Pre nu droga ako droga. No po istych okolnostiach som sa priznat musel, a postupne ju ucim o com ta ganja je! A ver mi neni to az take tazke ako sa pred tym zda. Treba len o tom porozpravat a nebat sa :wink:
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

A toto je ten problem na Slovensku , ludia si miesaju lahke drogy s tažkými ! Bodaj by to všetci skúsili a verim tomu ze 99 % by zmenilo nazor !

Btw.: Mama vie že hulim ale vie že nepijem a prestavam fajčit takže to bere uplne v pohode :)
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

lol presne to :D pametam si ako oco chytal hisaky ked som s nim pozeral kto huli,ten umi a ze aky narkomani a ze odkial mam ten film a ze ma posle na testy ci s tym nieco nemam :lol:
zuzuzu
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzuzu »

okonenipica napísal:To moja tiez. Pre nu droga ako droga. No po istych okolnostiach som sa priznat musel, a postupne ju ucim o com ta ganja je! A ver mi neni to az take tazke ako sa pred tym zda. Treba len o tom porozpravat a nebat sa :wink:
Minule som bola sfajcena jak ... a tak ked sa ma opytala ze co so mnou je povedala som jej ze som hulila no a ona ma hned chcela poslat na hranicnu na liecenie...
Kebyze je mama jak oco (ten totiz volakedy hulil) tak nemam problem...
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

Drogy ked sa to tak zobere alkohol je droga cigarety je droga sex je droga urcite kazdy normalny clovek toto raz skusil.. cize anketa zbytocna.. k teme
vyjadrim sa hlavne k marihuane co je jedina droga s ktorou som neco mal a budem mat.. zakomplexovani ludia hadzu drogy do jedneho vrecia a potom aj jej nasledky.. ako mozu prebohat miesat grass s herakom..ganja je ako mamickin makovnik ked je tak si ho dam ale ze by som bol nanom zavisly tak to nie.. i ked teraz vela ludi si pomysli : "fetak si nemoze priznat ze je zavisly".. Milujem ten stav co je vzdy potom taaa pohoda a taaa haluz.. raz za tyzden staci..
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

p4ra napísal:Tak tomu ver, ze na Slovensku taki jednotlivci, ako ty, ja a nam podobni sa ku kokainu v pravom slova zmysle nikdy nedostanu.
Dá sa , len treba vedeť kde hladať :wink:
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Digital, teraz nafukujes prsa, alebo si nepochopil, co p4ra kokainom "v pravom zmysle slova" myslel. Pokial nemas sikovny kontakt v diplomatickych kruhoh (napr. nejakeho Chuana z Columbie), sam si nieco neprepasujes priamo od zdroja tzv. prvej ruky, atd. atd., k cistemu kokainu sa na Slovensku nedostanes, pretoze seknuty je uz koks, ktory sa sem dovezie.
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Tomasito napísal:Digital, teraz nafukujes prsa, alebo si nepochopil, co p4ra kokainom "v pravom zmysle slova" myslel. Pokial nemas sikovny kontakt v diplomatickych kruhoh (napr. nejakeho Chuana z Columbie), sam si nieco neprepasujes priamo od zdroja tzv. prvej ruky, atd. atd., k cistemu kokainu sa na Slovensku nedostanes, pretoze seknuty je uz koks, ktory sa sem dovezie.
No šak to mi je jasné že čistý určite nie , ale videl som aj naživo 50-60-tky sa tu daju splašiť čo si myslim že je na Slovenske pomery dosť :)

A nevsimol som si že myslite čistý :( My Bad :(
hezo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa hezo »

Takže aby som vyjadril svoj názor:

Drogy (mäkké alebo tvrdé) jednoznačne NIE!

Mám v rodine narkomana, ktorý je 10 rokov na Heroíne, začínal trávou, viem otom teda svoje!

Howg
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

hezo napísal:Takže aby som vyjadril svoj názor:

Drogy (mäkké alebo tvrdé) jednoznačne NIE!

Mám v rodine narkomana, ktorý je 10 rokov na Heroíne, začínal trávou, viem otom teda svoje!

Howg
co s tim ma trava ?
hezo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa hezo »

okonenipica napísal:co s tim ma trava ?
Tuším sú tu aj dlhodobí usery :roll:
Napísať odpoveď