stale som nepochopil, co ma spolocne trava s tvojim pribuznym co je na heroinehezo napísal:Tuším sú tu aj dlhodobí usery
Drogy
-
okonenipica
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
trava je len zaciatokokonenipica napísal:co s tim ma trava ?
obycajne clovek zacne s niecim lahsim - trava, a ked mu uz trava nebude poskytovat tuzene uvolnenie tak prejde na nieco co mu ho doda
to iste je ako s alkoholom, najskor nejake pivko, vinko resp sampanske v kruhu rodiny, a az neskor viac %-ny alkohol
-
Digital
Guru
Skor by som povedal ze k heroinu sa da dostať cez pervitín alebo cez nadmerné branie extazy atd... ale cez Marihuanu k heroinu 
Poznam vela ludi zavyslych na heroine a tý ani nevedia čo je to tráva , tak toto nehovor ! Ved si vsimni starych rastafarianov , kolko s nich je na heroine ? Nulove percento ! Take pripady su ani neni !hezo napísal:Od tráva sa to všetko začína, tak to je a takto aj bude: Samé keci, že nie je návyková a podobne... od trávy je kúsok k niečomu tvrdšiemu...
-
Digital
Guru
Sorry chlapci ale je to blbosť , hulim nejake tie 2 roky , hocikedy kedy chcem si dam hocikolko dní pauzu takže s takymi rečami že marihuana je navyková tu nechodte ! Ten kto zacne na heroine urcite sa tam dostal cez nejake psychické problemy a nie cez travu , mna to nikdy netahalo k heroinu ani k pervitinu a ani mojich priatelov . Ide o osobnosť a nie o to že kto huli trávu alebo nie !
-
okonenipica
Zablokovaný
Ono zalezi od teba ci vyskusas pervitin, extazu, trip, lsd, kokain, heroin...
To nema ziadnu postupnost ze cloveku prestane slapat trava jak kedysi, tak prestupi na pervitin, alebo heroin. Jednak tieto veci davaju cloveku uplne nieco ine a su to rozlisne veci.
Clovek je zodpovedny sam za seba, ked je niekto dement a skusa bars co, trava za to nemoze. Tiez mam kamarata co skusal vsetko, piko, extazi, lsd, trip, durman, hribiky, toulen, kokain, heroin, naozaj bars co skusaval, bol niekolko krat na lieceny, a momentalne sa dost dlhu dobu ani na ulici neukazal, nikto nic nevie..
Ale zasa poznam co uz slusne niekolko rokov hulia, od deti co chodia na SOU az po deti co maturuju, co chodia pracovat na vysoke posty do Britanie, starich robotnikov, vysokoskolakov...
Poznam aj 50 rocneho pana co rad huli, najviac na tom zaujimaveho je to, ze syna ma fasistu
Vsetko zalezi na cloveku co si vyberie, ci bude na lavicke s alkoholom, plastovou flasou, alebo bude bezat po schodiskach a kradnut ziarovky alebo sosat cari z tvojho schodiska..
To nema ziadnu postupnost ze cloveku prestane slapat trava jak kedysi, tak prestupi na pervitin, alebo heroin. Jednak tieto veci davaju cloveku uplne nieco ine a su to rozlisne veci.
Clovek je zodpovedny sam za seba, ked je niekto dement a skusa bars co, trava za to nemoze. Tiez mam kamarata co skusal vsetko, piko, extazi, lsd, trip, durman, hribiky, toulen, kokain, heroin, naozaj bars co skusaval, bol niekolko krat na lieceny, a momentalne sa dost dlhu dobu ani na ulici neukazal, nikto nic nevie..
Ale zasa poznam co uz slusne niekolko rokov hulia, od deti co chodia na SOU az po deti co maturuju, co chodia pracovat na vysoke posty do Britanie, starich robotnikov, vysokoskolakov...
Poznam aj 50 rocneho pana co rad huli, najviac na tom zaujimaveho je to, ze syna ma fasistu
Vsetko zalezi na cloveku co si vyberie, ci bude na lavicke s alkoholom, plastovou flasou, alebo bude bezat po schodiskach a kradnut ziarovky alebo sosat cari z tvojho schodiska..
hm zly priklad s tym chlastom..trava mozno je zaciatok ako pre koho kto ma silnu vieru a vie ze na tvrde nechce ist tak na tvrde ani myslet nemoze..sundevil napísal:trava je len zaciatok
obycajne clovek zacne s niecim lahsim - trava, a ked mu uz trava nebude poskytovat tuzene uvolnenie tak prejde na nieco co mu ho doda
to iste je ako s alkoholom, najskor nejake pivko, vinko resp sampanske v kruhu rodiny, a az neskor viac %-ny alkohol
-
zuzuzu
Light Star
Na to mi neda inak ako citovat H16 : Aka brana k tvrdym drogam uplne mimo slogan zalezi len na tebe ci povies ano hentym hovnam...sundevil napísal:trava je len zaciatok
A s tymto sa na 100% stotoznujem...
hm trava vstupnou branou? skuste si predstavit ako asi funguje prieskum kde dospeju k takemuto zaveru: idete do liecebne/fetackeho brlohu a pod. a pytate sa ludi s akou drogou zacali... kedze marihuana je najdostupnejsia nelegalna droga ich odpoved je celkom logicka... a vzhladom na "vseobecny" postoj ludi k marihuane je nemozne robit takyto vyskum na ulici pretoze kto vam na otazku ci ste niekedy skusil nejaku drogu odpovie pravdivo? - len clovek co ziadnu neskusil (a este par ludi s "otvorenym myslenim")... takto nejak vznikol mytus o vstupnej brane...
sem tam si zahulime s kamaratmi, zatial ma nic ine nelakalo a aj tu marihuanu si dam len v lete niekde na chate, alebo ked je nejaka akcia, a nepocitujem, zeby bola nejaka navykova velmi,aj ked teraz som hulil skoro cele leto, lebo byvali spoluziak mal vela a lacnej, ale nemal som od novembra a nemam pocit, zeby mi to chybalo
inak Digital ..ked je pravda co vravis mam par otazok ku tebe...KEd to fajcis tak dlho ako pises...to je uz v podstate DLHODOBE uzivanie tejto drogy..noa a otazka je ..pocitujes mimo vplyv drogy dajake "otupenie" alebo podobne veci? to co sa vsade pise ...Vypadky pamete atd atd.... ako pise sa to z odboerneho hladiska a tak ...neviem docela ma to zaujima...
dik
-
Digital
Guru
No hej mal som vypadky pamate ale teraz v poslednej dobe jak som zacal čítat knihy a brat ma dokonca nahovoril aj na pisanie knih (ale len take ze pre seba) tak mam pamat výbornú si myslím , treba precvicovat hlavne mozog ked sa uz huli tedaKelusko napísal:inak Digital ..ked je pravda co vravis mam par otazok ku tebe...KEd to fajcis tak dlho ako pises...to je uz v podstate DLHODOBE uzivanie tejto drogy..noa a otazka je ..pocitujes mimo vplyv drogy dajake "otupenie" alebo podobne veci? to co sa vsade pise ...Vypadky pamete atd atd.... ako pise sa to z odboerneho hladiska a tak ...neviem docela ma to zaujima...dik