Upadok

Napíšte nám, či sa vám páči tento board, čo by ste chceli pridať, zmeniť...
zelovoc
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

schw33k napísal:no a tu je to , v téme karma sa mi začalo páčiť priostrovanie , normálne " hádky " bez urážok a masťo masťo , ty to zas zamkneš , schade kluci , bolo to fajn :)
tak tak ale je pravda ze sa tam bavili v kuse o tom istom, ze okonenipica je <>, v skratke. ale celkom ma to bavilo.
susenejablko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa susenejablko »

pred hojkom som chodil na ine (menej zname) diskusne fora a tam to bolo uuuplne pomale...takze aj ked podla niektorych sa zda, ze hojko upada, z mojho pohladu je to forum, kde sa da dobre kecnut a prispevky pribudaju pomerne rychlo...a kedze som zacal prispievat neskoro, tak som pravdepodobne neuvidel ked bolo hojko na "vrchole"...ono sa to len zdaaa... :)
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa okonenipica »

susenejablko napísal:pred hojkom som chodil na ine (menej zname) diskusne fora a tam to bolo uuuplne pomale...takze aj ked podla niektorych sa zda, ze hojko upada, z mojho pohladu je to forum, kde sa da dobre kecnut a prispevky pribudaju pomerne rychlo...a kedze som zacal prispievat neskoro, tak som pravdepodobne neuvidel ked bolo hojko na "vrchole"...ono sa to len zdaaa... :)
Ano na na tisicovych forach pribuda vela prispevkov, ale na tich mensich je domaca pohodova atmosfera, to sa neda nikdy zazit na velkych forach ako je toto, a ked si to nezazil tak asi nechodis na spravne fora :) :wink: :)
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

okonenipica napísal:Ano na na tisicovych forach pribuda vela prispevkov, ale na tich mensich je domaca pohodova atmosfera, to sa neda nikdy zazit na velkych forach ako je toto, a ked si to nezazil tak asi nechodis na spravne fora :) :wink: :)
ja zažívam domácu atmosféru tu. Veľa ľudí poznám, viem aký majú prejav a hneď z avataru si viem vybaviť kto to vlastne je... Keď prídem niekde inde tak sú tam samé nové "ksichty" a nicky čo mi nič nehovoria. Tu som doma a vyhovuje mi to.
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

audiotrack napísal:ja zažívam domácu atmosféru tu. Veľa ľudí poznám, viem aký majú prejav a hneď z avataru si viem vybaviť kto to vlastne je... Keď prídem niekde inde tak sú tam samé nové "ksichty" a nicky čo mi nič nehovoria. Tu som doma a vyhovuje mi to.
Ano ale odkedy tu si ? Kolko tu bolo ludi ked si sem zacal chodit ? A kolko tu uz si ? Este mas aj moderatorske prava.. :wink:
Ked prides na forum ktore zacina a ma 7 stalych uzivatelov, a zacinate spolu diskutovat, volne diskutovat, ziadna buzeracia od nikoho, ziadna buzeracia od moderatorov, administratorov, uzivatelov, vsetci su v pohode, nikto sa neschovava, a este opakujem je pohodova nefalosna atmosfera, tak to je super. To nikdy nezazijes ked prides na tisicove forum a nikoho nepoznas
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

okonenipica napísal:Ano ale odkedy tu si ? Kolko tu bolo ludi ked si sem zacal chodit ? A kolko tu uz si ? Este mas aj moderatorske prava.. :wink:
Ked prides na forum ktore zacina a ma 7 stalych uzivatelov, a zacinate spolu diskutovat, volne diskutovat, ziadna buzeracia od nikoho, ziadna buzeracia od moderatorov, administratorov, uzivatelov, vsetci su v pohode, nikto sa neschovava, a este opakujem je pohodova nefalosna atmosfera, tak to je super. To nikdy nezazijes ked prides na tisicove forum a nikoho nepoznas
keď som sem prišiel, bolo tu okolo 7000 užívateľov. A mod som nebol hneď, prešiel som si všetkými rankami od novice až po king. Tak neviem neviem..
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

a kto ta buzeruje tu? pravidla co tu platia su maximalne vyvazene a ked sa clovek sprava normalne tak s nimi nikdy nebude mat problem, mozno pre par ludi je problemom warez, ze sa tu nic take netoleruje, ale inak myslim ze ziadna buzeracia zo strany vedenia tu nie je
a tradicne, ak sa ti tu nepaci tak ... dovi ... nikto ta tu nebude nasilu drzat
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

audiotrack napísal:keď som sem prišiel, bolo tu okolo 7000 užívateľov. A mod som nebol hneď, prešiel som si všetkými rankami od novice až po king. Tak neviem neviem..
No tak neviem, mozno si tu uz dost dlho, a si si to tu vybudoval, ale ja mam namysli ze na mensich to je hned na zaciatku
sundevil napísal:a kto ta buzeruje tu? pravidla co tu platia su maximalne vyvazene a ked sa clovek sprava normalne tak s nimi nikdy nebude mat problem, mozno pre par ludi je problemom warez, ze sa tu nic take netoleruje, ale inak myslim ze ziadna buzeracia zo strany vedenia tu nie je
a tradicne, ak sa ti tu nepaci tak ... dovi ... nikto ta tu nebude nasilu drzat
8) :roll: Neviem asi sme sa zle pochopili, ja sa nestazujem, len hovorim ze na mensich forach ked zacinas.. no ved vlastne to som uz napisal vyssie...
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

"forum" kde je 7 ludi sa vola sukromna miestnost na chate, tak to neporovnavaj, pretoze to dost dobre nejde.
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Sedem ľudí na fóre? :lol: Môžem vám ukázať fórum, kde ich je okolo 50 aktívnych a je tam nuda a bieda, že až.. Viac moderatorov, ako userov, každu chvílu niekto dáva basu alebo "upozorňuje na pravidla zkopčené z hojka. A to nevravim o tých témach, "tak aby aj tu niečo bolo: Máte ICQ?" a všetci doporadia píšu áno, máme; mám mirandu, ICQ sux a pod..
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Frikso napísal:Sedem ľudí na fóre? :lol: Môžem vám ukázať fórum, kde ich je okolo 50 aktívnych a je tam nuda a bieda, že až.. Viac moderatorov, ako userov, každu chvílu niekto dáva basu alebo "upozorňuje na pravidla zkopčené z hojka. A to nevravim o tých témach, "tak aby aj tu niečo bolo: Máte ICQ?" a všetci doporadia píšu áno, máme; mám mirandu, ICQ sux a pod..
Presne tak :) Na pokec mi tak casto chodi posta, ze "pod na nove super forum", pridem a su tam len sami moderatori a temy podobneho razu ako si spomenul :) Vtedy si vzdy ten kto mi to poslal vypocuje trosku kritiky a odbijem ho tym, ze uz mam forum kam chodim :)
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

ešte k tomu úpadku - lol tu je tak mrtvo posledné dni, že sme si písali s Artabenesom súkromné správy :D

ak chcete niekto pokecať ss príjmam :smt118 loool
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

schw33k napísal:ešte k tomu úpadku - lol tu je tak mrtvo posledné dni, že sme si písali s Artabenesom súkromné správy :D

ak chcete niekto pokecať ss príjmam :smt118 loool
dig sukromnici. ta toto ne. ste me nasrali :x
:lol:
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

okonenipica napísal:Ano ale odkedy tu si ? Kolko tu bolo ludi ked si sem zacal chodit ? A kolko tu uz si ? Este mas aj moderatorske prava.. :wink:
Veľmi by ma zaujímalo, odkiaľ alebo z ktorého fóra pramení tvoja skúsenosť.
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

Mne sa zda ze na kazdom slovenskom fore je nejaka skupina uzivatelov (podla mna väcsina ) ktori su registorvany aj na hojku takze myslim ze vsade su tie iste nazory aj diskusie si nemozem pomoct.
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

inak bavime sa tu o upadku a podobne, o tom ze tu uz dlho nebola ziadna hadka a tak.. a ked sa konecne nieco zacne v teme Karma a nezavre to ani eritrocit, ani audiotrack a ani tomase tak pride mastremind, co tam za posledne tyzdne ani nenapisal a lockne to ze nech sa hlavy ochladia.. tak naco je to cele?
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Maki napísal:inak bavime sa tu o upadku a podobne, o tom ze tu uz dlho nebola ziadna hadka a tak.. a ked sa konecne nieco zacne v teme Karma a nezavre to ani eritrocit, ani audiotrack a ani tomase tak pride mastremind, co tam za posledne tyzdne ani nenapisal a lockne to ze nech sa hlavy ochladia.. tak naco je to cele?
nech sa hlavy ochladia.. :D
myslím že sa ochladili, tak to odomykám. Ale ide totiž o to, že hádky by sa viac hodili niekde inde ako do pripomienok. Je rozdiel či sa hádame o niečom zmysluplnom, alebo 100 ľudí povie že im nezáleží na čísle a druhých sto povie že prvých sto klamalo.
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

audiotrack napísal:Je rozdiel či sa hádame o niečom zmysluplnom, alebo 100 ľudí povie že im nezáleží na čísle a druhých sto povie že prvých sto klamalo.
o to práve v hádke ide, akurát sa začali formovať bojové tábory a mód to zamkol. Už ma tu naozaj nič neprekvapí veď hádka bola v rámci pravidiel, príspevky boli k téme, tých pár príspevkov na viac nezaťaží nič. Asi vytvorím novú tému ohľadom karmy, kde sa budeme môcť hádať.
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

mne je jedno ze sa vedu zabomysie vojny vo volnej diskusii alebo v erotike. ale v pripomienkach taketo veci jednoducho nebudu. bud sa tu budete bavit o zmysluplnych veciach alebo mate smolu
jo a pinco, skus tu temu zalozit, ze co to urobi a ze ktory mod bude najrychlejsi...
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Nebolo by odveci založiť arénu na hádky? Niekto sa chce hádať o karme, tak pojde do arény a tam si to môže vydiskutovať. Aby to malo úroveň, tak každý musí mať nejaké argumenty, spam by moderátori so šťavnatou chuťou mazali a trestali.. :oops: čo vy na to?
Napísať odpoveď