Výbuch muničného skladu v Novákoch

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Výbuch muničného skladu v Novákoch

Príspevok od používateľa audiotrack »

Páni, to bola rana. Skoro nám okna vyvalilo a to bývam dobrých 10 kilákov od Novák. Stále to beží na TA3 v mimoriadnom spravodajstve
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

No je to zaujimave, zatial ma TA3 iba fotky a velmi slabe info...
Mohli by ste sem nieco dohodit :)
A samozrejme je skoda, ze su aj umrtia a tolko zranenych, ale aspon sa maju novinari cim zaoberat.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

GothaR napísal:No je to zaujimave, zatial ma TA3 iba fotky a velmi slabe info...
Mohli by ste sem nieco dohodit :)
A samozrejme je skoda, ze su aj umrtia a tolko zranenych, ale aspon sa maju novinari cim zaoberat.
tak materiálov asi vela nebude, lebo je to objekt skrytý v lese. Ja som z okna videl iba kúdol dymu a za chvíľku došiel aj smrad dymu. Ľudia z Novák budú mať isto nejaké zábery čo pošlú do TV a novín. Treba si počkať na večerné spravodajstvo
JurijRubanov
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa JurijRubanov »

Som bol akurát v Tescu v Prievidzi, no rana to bola parádna. Akoby strecha padala. A ako som vyšiel von, ako v katastrofickom filme - všetci sa pozerali na jedno miesto a snažili sa telefonovať, samozrejme sieť bola preťažená. No zaujímavý pocit.
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

už niekoľko mŕtvych a desiatky zranenín , do pi*i
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

odporucam pozriet si TN z markizy, maju tam dost videi. TA3 ma iba jedno.
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

GothaR napísal:odporucam pozriet si TN z markizy, maju tam dost videi. TA3 ma iba jedno.
njn, lenze ta3 to berie ako spravodajstvo a markiza ako cistu senzaciu :roll: ale supa to musela byt riadna. sa divim ze len tak malo mrtvych, ak to bolo naozaj tak ako hovoria (nie ze by som bol nestastny ze 2 mrtvi)
Iceman888
Star
Star

Príspevok od používateľa Iceman888 »

a nejake obrazky alebo videa natocene tam niekde blizko??
inac ja byvam na 10.poschodi a normalne zatriaslo celym cinziakom a povybijalo okna na nasom dome a aj v okolotych potravinach krcme setky okna porozbijane....a to byvam v PD co je asi 10 km od vybuchu
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

chcem vysloviť úprimnú sústrasť všetkým rodinám tejto tragédie , je to strašná udalosť ... ak by sa niekto z rodín dostal sem na fórum , držíme s vami ... ked si co i len clovek pomyslí že by sa to stalo jemu je to tragedia...
Danny_Vin
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Danny_Vin »

Byvam v Prievidzi. Som bol akurat doma, sedel na pohovke pri okne. Iba som zrazu zacul 2x buum tesne po sebe. Pozrem sa vedla seba a stojan na cd sa uplne cely kyval. Tak som sa pozrel z okna a vidim iba taky hrib jak po vybuchu. Rychle som utekal po fotak a vtedy tretia rana - buum. Po par sekundach tlakova vlna jak hovado, akurat som stal v okne a riadne ma ofuklo - som zostal iba stat vyburany :shock: To musela byt riadna rana, nie ze musela, ale aj bola :shock:
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Bývam na 4. poschodí.
Akurát som montoval sieťovú kartu do jednoho PC a zrazu počujem hrmenie, ja že prišla jarná búrka, potom som si uvedomil, že to nie je blesk, ale výbuch, mal som za to, že nám pred činžákom vybuchla bomba....oco už volal, nech idem fotiť z balkóna, vraj vybuchlo čosi v doline....
Prišiel som na balkón a pozeráme spolu, velký hríb dymu... snažil som sa zapnúť foťák, lenže ten dement zase zaseknutý.... nastal ďalší výbuch, znova stúpal dym, hneď za ním ohnivý stĺp.... pár sekúnd po ohni som zapol foťák....
Nacvakal som 15-16 fotiek. Nech sa páči, sú v prílohe a ešte jedna vec. :)
Zábery ste mohli dnes vidieť na JOJke, poslal som im ich pár minút po fotení. :)
Prílohy
Pár minút po výbuchu sa dym šíril hore dolinou.
Pár minút po výbuchu sa dym šíril hore dolinou.
100_7604_12.jpg (73.58 KiB) 1160 zobrazení
Pohľad z nášho balkóna
Pohľad z nášho balkóna
100_7595_3.jpg (47.41 KiB) 1174 zobrazení
scaled.zip
Pack fotiek odvysielaných na JOJ.
(1.36 MiB) 194 stiahnutí
russ1
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa russ1 »

Byvam v Kanianke a az ku nam dosla ta tlakova vlna :!: :shock: Bolo to hrozne dvakrat nam otvorilo balkon (1.,2.vybuch) to mi mama vravela ja som bol vtedy akurat vonku myslel som si ze vybuchlo nieco v Bojniciach ale nie v Novakoch,potom som siel rychlo domov zistit co sa deje. :o
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

inač je sranda že keby som neprišiel včera domov a ostal by som na dnešnej prednáške, tak by som práve v tom čase prechádzal cez nováky vlakom. Asi by som sa posral čo sa deje
Danny_Vin
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

audiotrack napísal:...tak by som práve v tom čase prechádzal cez nováky vlakom. Asi by som sa posral čo sa deje
Moja mam akurat v tom case isla vo vlaku okolo Novak a vravela, ze cely vlak sa zatriasol - ludia chvilu panikarilia potom cely vlak "nacapeny" na oknach a sledovali tie vybuchy.
Danny_Vin
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Monako2
Medium Professional
Medium Professional

re

Príspevok od používateľa Monako2 »

ja byvam v pd a ked sa to stalo tak som mal zapnuty comp a naraz vyleteli okna tak som ich isiel zatvrit a som myslel ze ich otvoril vietor ale ked som sa pozrel cez okno priamo predo mnou bol cierny dym. Najskor som myslel ze na letisku padlo lietadlo lebo to bolo tym smerom. Az ked odrazu vyslahol obrovsky ohen asi do vysky 100m, tak som sa skryl za stenu a o takych 10 s boli okna opat otvorene. Bol to neprijemny pocit Vam poviem. Ked si tak pomyslim kolko krat som tade isiel na biku a mohlo sa to stat tak neviem co by sa stalo...
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

teraz na TA3 vraveli, že okrem tých dvoch mrtvych je aj 7 nezvestných. No keď povedali že je tam 15 metrový kráter tak ich už asi nenájdu, zrejme su uplne rozmetaní.. :cry:
qwerty-xyz

Re: Výbuch muničného skladu v Novákoch

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

audiotrack napísal:Páni, to bola rana. Skoro nám okna vyvalilo a to bývam dobrých 10 kilákov od Novák. Stále to beží na TA3 v mimoriadnom spravodajstve
No boze,buchlo tak buchlo.Je to municny sklad a mal byt proti tomu zabezpeceny. :?
Napísať odpoveď