skenner napísal:ludia mi poslite dakto link na ten album ss pls...
Kód: Vybrať všetko
www.lamky.net
No a šak nerobia??skura3 napísal:R n b soul mi pripada ako bysi robili srandu s rytmusa
Mne tam jedna skladba pripomina album V ramci oneho, len neviem ktora presneKoCi napísal:no podla mna podareny album, ale tak ja zerem vsetky ich albumy noaj ked uznavam ze stare albumy mali vacsi narez.
a co sa skladieb tyka - mne tam pripada viacej skladieb ako pokus o napodobneninu uz znamej pesnicky. Nie som si isty, ale Motorkarska mi tiez silne pripomina nieco.
U mna k tymto trom patri este Festival chorobna, potom uz tie albumy nie su dokonale(doslovne dokonale, tieto prve styri neobsahuju jednu blbu skladbu), potom na Kyze sliz-e sa naslo par slabsich a postupne pribudajuorrim napísal:Tak ako to bolo spomenute stare albumy boli naj.
V ramci oneho - Vo stvorici po opici - Ja chacu tebja .... Skratka fantasticka trojka.
Vola sa Ukáž tú tvoju zoo ... http://www.horkyzeslize.sk/uvod/albumy.aspxhojko napísal:Vola sa to Ukaz tu svoju zooInak podla mna super album, jeden z tych lepsich medzi poslednymi albumami
Najviac sa mi paci pesnicka Fakty, dokonca este aj tam spominaju trapnych Mojsejovcov.