Ako zacat s dievcatom ked sa nepoznate
Tak som hovoril s kamaratkou co ju pozna tak ze vraj sa mi pozdravilla preto ze mala feeeest dobru naladu ta ja som vedel ze akoze nic v tom nemam hladat ale co si mam teraz o tom mysliet ze ked bude mat zlu naladu ta ma bude opät ignorovat alebo co ??.............a ako ju mam lepsie spoznat skusit sa k nej viac dostat ked ju stretavam len v skole to asi tazko kazdu prestavku za nou budem behat ma niekto niejaky lepsi napad ??
A otazka ked si s nou pojdem pohovorit aku temu by ste navrhli nadhodit lebo mna nic zaujimave nenapada tak ak by mal niekto niejaky dobry napad alebo len napiste z vlastne skusenosti ked ste prvy ci druhy krat hovorili s babou ako ste zacali ?? a ocom ste sa rozpravali ?alebo co ste sa jej spytali ?
A otazka ked si s nou pojdem pohovorit aku temu by ste navrhli nadhodit lebo mna nic zaujimave nenapada tak ak by mal niekto niejaky dobry napad alebo len napiste z vlastne skusenosti ked ste prvy ci druhy krat hovorili s babou ako ste zacali ?? a ocom ste sa rozpravali ?alebo co ste sa jej spytali ?
-
midnight_man
Guru
all
A sme doma...Zas to riesenie cez kamaratky..neviem je to cudne iba mne? sak ak nieco chces tak bez osobne,,neries to cez jej kamaratky a pod...slavo120 napísal:Tak som hovoril s kamaratkou co ju pozna
No toto mi pripada ako cisto pubertalne spravanie,,sory necital som celu temu ale kolko ma rokov ona a kolko ty? [/quote]slavo120 napísal: tak ze vraj sa mi pozdravilla preto ze mala feeeest dobru naladu ta ja som vedel ze akoze nic v tom nemam hladat ale co si mam teraz o tom mysliet ze ked bude mat zlu naladu ta ma bude opät ignorovat
Standardne Ahojslavo120 napísal: ked ste prvy ci druhy krat hovorili s babou ako ste zacali ??
-
Neregistrovaný
no, nechcem ta odradzat, ale dievciny v jej veku pasu skor za starsimi... neni to sice vzdy tak, takze za skusku to stoji, no aby si nebol potom sklamany....slavo120 napísal:No ona ma 18 ja mam 16 uz budem mat 17 coskoro a mna to tiez zarazilo tak na jednu stranu som bol rad ze sa mi pozdravila no co ak nabuduce sa mi opät nepozdravi ta to by mi prislo trochu blbe no neviem uvidime
-
midnight_man
Guru
Re: all
pocuj to zanou chces len tak proste ist? alebo ako? nechapem..ako tu citam citam,,nechapem, ja by som to odlozil,,to ze sa ti pozdravila neznamena nic mocslavo120 napísal:Pouvazoval v akom zmysle ze ci sa mi to vobec oplati ??alebo pouvazoval nad tym co jej povedat ??
-
midnight_man
Guru
all
VYsvetli mi terajsiu situaciu troska,,,aku mas teraz prilezistost? ked lepsia nebude hm?slavo120 napísal:Odlozil a na kedy ? na aku prilezitost nemyslim ze budem mat lepsiu
-
krupica_dnb
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
si si istý že sa chceš kamarátiť? Ak od toho čakáš viac a vieš že má chlapa, tak aby si tu potom nezakladal témy že sa pôjdeš strieľaťslavo120 napísal:He to sa ti povie ale ona nema o mna zaujem a ma chlapca taze ja by som ju chcel len tak trozku lepsie spoznat a mat ju aspon za kamaratku chapes a nemyslim zeby dakde chcela ist von to by bolo blbee ked ma chlapca
prepac ze ta sklamem ale sak ti to uz niejak prezijesFreelan napísal:to je skoda mohol som aspon nieco citat v novinach
No ta ja uz viem ze je to nerealne ale chapes to neznamena ze nemozme byt kamarati ved sa aspon zdravime a ja by som ju bral ako kamaratku obcas pokecal proste bol jej trozku blisie to nechcem tak vela si myslim.....................len neviem ocom by som sa nou mohol porozpravat a to je ten problem a to sa tu pytam ci vie niekto poradit ??...........myslite ze zacat klasickym Ako sa mas ??Co nove ??Aky si mala den ??? Ako sa dari skole ?? a niecim podobny by bolo dobre .....
-
midnight_man
Guru
all
No niekde bolo pisane "kamaratstvo,priatelstvo medzi zenou a muzom neexistuje" nebudem hodnotit ci je to pravda to by bolo na dlho! no sam vies ze uz teraz ju nechces len ako kamaratku..a casom by si ju urcite nechcel len ako kamosku ...este viac by si ju chcel ako priatelku,,,tym vacsie sklamanie by prisloslavo120 napísal: to neznamena ze nemozme byt kamarati ved ja by som ju bral ako kamaratku