Maturity
-
vendo
Guru
- Kontaktovať používateľa:
-
alcatraz16
Medium Expert
-
miki690
Medium Professional
No hmm to je totizto tak ... nikde nieje napisane ze do akej miery a ako sa ma na tie vysledky prihliadat, takze znamka z maturity je z takch 70% na ucitelovi ak vies a takych 100% ak neviesPhoboss napísal:Neviete niekto ako sa beru do uvahy znamky pocas celeho studia?Lebo vraj teraz je to nejake zmenene.Napriklad ze ziak ktory mal vyborny prospech pocas 4 rokov a na maturite nepovie ani slovo vraj nemoze dostat horsie ako 3.Neviete co je na tom pravdy?
-
audiotrack
VIP
a môžem sa spýtať kedy sa ti to prisnilo? prečo by nemohli? to tam prídeš, vynadáš im do ko*otov ale zato že na polroka si s ťahákom napísal opravnú písomku z najlahšieho učiva na 2 tak ťa musia nechať prejsť? to je pekna hlúposť. Nevieš, smola, nespravil. A čo na tom že si mal jednotky. Život je pes, zvykaj si.piston napísal:niesom si isty ale myslim ze je to tak ze ti na maturite nemozu dat o dva stupne horsiu znamku ako si mal na vysvedceni - ale neviem ci priemer alebo na poslednom
-
Godfather
Medium Star
To je pravda mozes dostat aj 5! veru veru.... Zivot je pes a my sme jeho sukyaudiotrack napísal:a môžem sa spýtať kedy sa ti to prisnilo? prečo by nemohli? to tam prídeš, vynadáš im do ko*otov ale zato že na polroka si s ťahákom napísal opravnú písomku z najlahšieho učiva na 2 tak ťa musia nechať prejsť? to je pekna hlúposť. Nevieš, smola, nespravil. A čo na tom že si mal jednotky. Život je pes, zvykaj si.
Tak ale na stadpedu je ohladne maturity 2007 napisane nieco taketo...
ak sa hodnotenie ústnej formy internej casti maturitnej skúšky výrazne odlišuje od
dosiahnutých výsledkov žiaka pocas jeho štúdia z predmetu maturitnej skúšky, pri
výslednej známke ústnej formy internej casti maturitnej skúšky sa prihliada na
stupne prospechu žiaka z tohto predmetu pocas jeho štúdia,
Sa mi paci ako vsetci hovoria ze to bola brnkacka, uplna pohoda. Ale "po vojne je kazdy general"... Vsetci machruju ze aka to bola pohoda a ze ako to mali vtedy v pecku, ale tiez kazdemu stiskalo ritku. A keby sli tearz okolo profaka co ho skusal, tak skloni hlavu a s hanbou ide dalej. Zboznujem takych majstrov sveta.
cest vynimkam
cest vynimkam
Tak to mas dobre, ja som sa zatial do nicoho nepozrelklm16 napísal:tak uz sa nam to kraaaati.
vase pocity????![]()
![]()
ja nesom nervozny vobec (nevem preco nikdy som nebol nervozny pred takymito vecami, uvidime 1-2 dni pred)
Inac sa ucim jak debil a uz mi z toho j***
-
Neregistrovaný
Ved praveklm16 napísal:tak sa zacni ucit lebo potom budes mat vazne stiahnutu ritku tak ze ti donej ani vlas nevojde...
Presne toto je aj moj problemCHE napísal:kua, ja som sa este poriadne ani nezacal ucit, a ako som sa rozpraval s kamaratmi a v skole, niesom jediny.... ale na jednej strane ma sere, ze to mam na parkach a na druhej sa neviem donutit ucit.... neviem...... sak nejako bolo, nejako bude....
-
miki690
Medium Professional
Hej ludia mam novinku pre vsetkych co sa chystaju maturovat na buduci rok ... dves sme pisali nejaku "cvicnu maturu" a islo v podstate o to, ze na buduci rok chcu spravit pisomnu maturu zo vsetkych predmetov, ja som pisal z informatiky, kedze maturujem toho roku na A cko ... a tie testy musel zostavit clovek, ktory v zivote neucil... myslim to vazne. Co musite vediet aby ste spravili test ? ucte sa uplne nepodstatne veci, ucte sa opravovat chyby v cudzich programoch, nie programy robit a urcite sa neucte to co vam davaju v skole, lebo s tym sa na tom teste nestretnete ... bola to toalna blbost fakt lutujem tych co idu na buduci rok maturovat ... btw obdobne ako u informatiky to bolo aj z ostatnych predmetov napr. bio: v ktorom roku a kto vynasiel mikroskop ... alebo franina bolo utvorit cas passe simple - cas, ktory sa na beznych gymnaziach nevyucuje a nieje ani v osnovach ... K tomu testu bol prilozeny aj nejaky dotaznik, kde som napisal vsetko co si o tom myslim a tak spravili aj ostatni, len dufam ze tie dotazniky neskoncia niekde v skartovaci :-/
Vies, to hovoria nejake pravidla, ale tie su na to aby sa porusovali, na mojej maturite po novom bol predseda komisie z inej skoly, ktori ma ani nepoznal, ale prave to, ze sa spoliehal na to ze ma poznaju zvysny dvaja profesori, tak proste to nechal na nich:"sak ony ho poznaju". Jednoducho to chodi tak aspon na mojej skole a tak isto aj na skole, na ktoru chodili moji profesori. Myslim si ze to bolo rozumne. Podla mna je nova maturita viac menej po starom, len s tym poriadne plasia studentov a nejake tie trapne "pisomne maturity"drakeman napísal:Podla toho co hovorili kamosi ako sa maturovalo, bolo to lahke. Komisia bola len z tej danej skoly a pokial si s nimi dobre vychadal, nemal si problem prejst aj ked si bol ako bambus. No teraz to je ine. Skusaju ta 2 tvoji provaci a este tam je aj predseda z inej skoly. Pokial bude kur*a, tak si v prdeli. On ma totiz hlas za 2 hlasy