.. tiez sa divim ako mi kamos pise ze musi vo vrecku mat stale boxera lebo su na ulici rozne individua, a raz mu uz aj pomohol. Ja som sa ani nikdy nepozastavoval nad tym, preco by mal niekto do niekoho len tak skocit, povedal by som ze aj popri nocnej prechadzke co som chodil ozaj z roznych kutov mesta v roznych nocnych hodinach, som nikdy nepostrehol ani znamku toho, ze by si ma niekto chcel odchytit. .. Len raz ma zastavili traja chalani, ale to sa pekne pozdravili a poprosili ma ze ci nahodou nemam heroin.. s vyplestenymi ocami som im len odvrkol ze nehrozi a siel som dalej... Cestou domov som len rozmyslal ze ci fakt vyzeram na to...
Takze v praxi - v zivote som sa s nikym nemlatil.. a viem ze keby k tomu doslo tak sa ani neubranim, kedze som dost neobratny (nj vysoky) .. navyse pre mna by to bolo tazke, lebo vopred rozmyslam nad tym, ze keby som ho siel udret, tak ako to spravit tak, ze mu nesposobim ujmu na zdravi s trvalymi nasledkami. S tym pocitom by som nedokazal pokojne spavat aj keby som niekomu ublizil len v sebaobrane. Som asi az prilis mierumilovny, a ked sa vyskytne nejaky konflikt, riesim ho slovne. To je u mna vacsia zbran.