Ako sa najlepsie bit ?

O športe...
KoCi
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa KoCi »

fuha ludia.. neviem mozno zijem v uplne inom svete :)

.. tiez sa divim ako mi kamos pise ze musi vo vrecku mat stale boxera lebo su na ulici rozne individua, a raz mu uz aj pomohol. Ja som sa ani nikdy nepozastavoval nad tym, preco by mal niekto do niekoho len tak skocit, povedal by som ze aj popri nocnej prechadzke co som chodil ozaj z roznych kutov mesta v roznych nocnych hodinach, som nikdy nepostrehol ani znamku toho, ze by si ma niekto chcel odchytit. .. Len raz ma zastavili traja chalani, ale to sa pekne pozdravili a poprosili ma ze ci nahodou nemam heroin.. s vyplestenymi ocami som im len odvrkol ze nehrozi a siel som dalej... Cestou domov som len rozmyslal ze ci fakt vyzeram na to...

Takze v praxi - v zivote som sa s nikym nemlatil.. a viem ze keby k tomu doslo tak sa ani neubranim, kedze som dost neobratny (nj vysoky) .. navyse pre mna by to bolo tazke, lebo vopred rozmyslam nad tym, ze keby som ho siel udret, tak ako to spravit tak, ze mu nesposobim ujmu na zdravi s trvalymi nasledkami. S tym pocitom by som nedokazal pokojne spavat aj keby som niekomu ublizil len v sebaobrane. Som asi az prilis mierumilovny, a ked sa vyskytne nejaky konflikt, riesim ho slovne. To je u mna vacsia zbran.
miki7779
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa miki7779 »

NEBIJEM SA CASTO ALE ASI NAJLEPSI SPOSOB JE HNED UDRIED NA NOS A JE TO A ,POTOM UZ LEN NEPRESTAT BIT ,
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

miki7779 napísal:NEBIJEM SA CASTO ALE ASI NAJLEPSI SPOSOB JE HNED UDRIED NA NOS A JE TO A ,POTOM UZ LEN NEPRESTAT BIT ,
Noo to je genialna charakterna ferovka :evil: Ludia ked sa bit neviete tak sa nebite. Su jednoducho osoby ktore si dvovod vzdy najdu ale tym sa staci vyhnut a ked nie tak utekat o zivot. A ked sa uz chcete bit tak aspon normalnu ferovku jeden na jedneho a pockat dokym najprv ten prvy zisti ze sa bit chces a ne ze mu flasnes tak z uvodu...nemozem z takych ludi co ti vrazia a len vyjdes z dveri.. popripade zozadu este :smt094
nErD. ' z
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nErD. ' z »

P3Bo napísal:nemozem z takych ludi co ti vrazia a len vyjdes z dveri.. popripade zozadu este :smt094
Tak, tak... Je vacsia hanba ked zautocim prvy a zvlast vtedy ked to vobec clovek necaka ako byt vobec zbitý, aj ked to nie je nejaká hanba. Ja som sa v zivote bil asi 2x a to uz dávno, také tie detské bitky sak poznáte... A najradšej mám vybavovanie ústne.
Ozaj a čo ste spravili ked vas niekto zbil ? napr. skopal ? Ležali ste na zemi, utekali ste ? Plakali ? Alebo čo ste vlastne robili ked vás niekto dosť silno zmastil...
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Zavolal si kamaratov :lol: a vratil mu to podla moznosti okamzite ...:P nerad ostavam porazeny :oops:
nErD. ' z
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nErD. ' z »

tjn, ale zase asi záleží od situácie, ak sa nemôžeš ani postaviť, asi si ich nezavoláš, ale to isté by som spravil asi aj ja..
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

zaujimave citanie .. apropo .. :lol: peknmy vyraz

napadol vas uz niekto niekedy bezdovodne ze ste isli okolo a zrazu do vas zacal dakto vyskakovat?? mne sa to parkrat stalo ked som bol mensi utlejsi a odvtedy mam vzdy taky maly strach z dakych "skupiniek" ked vidim v podchodoch ale nic take sa mi nestalo :wink:
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Hej dalsi priklad charakteru ludi ..ale na tie skupinky je jeden recept, (ked na vas tak krivo zazeraju ) najst si z nich najvacsieho kinga a dat mu hned z fleku hlavicku do nosa (ja viem pisal som o dacom inom v predchadzajucich prispevkoch ale proti tym machrom ktori su dvadsiati a utocia jak banda hien neexistuje nic lepsie ) a vsetci sa pred vamy rozprchnu cely posrany , princip je v tom ze aj ked sa bojis nesmies dat strach na povrch , zvys hlas a kric jednu nadavku za druhou a po kratkej chvili ti tak stupne ego ze budes davat jednu ranu za druhou. Stacia dva uderi a hovorim aj keby ich tam bolo 20 tak ti ustupia , len sa netreba bat lebo potom skocnis zle. :wink:
SRneC
Addict
Addict

P3Bo napísal:Hej dalsi priklad charakteru ludi ..ale na tie skupinky je jeden recept, (ked na vas tak krivo zazeraju ) najst si z nich najvacsieho kinga a dat mu hned z fleku hlavicku do nosa (ja viem pisal som o dacom inom v predchadzajucich prispevkoch ale proti tym machrom ktori su dvadsiati a utocia jak banda hien neexistuje nic lepsie ) a vsetci sa pred vamy rozprchnu cely posrany , princip je v tom ze aj ked sa bojis nesmies dat strach na povrch , zvys hlas a kric jednu nadavku za druhou a po kratkej chvili ti tak stupne ego ze budes davat jednu ranu za druhou. Stacia dva uderi a hovorim aj keby ich tam bolo 20 tak ti ustupia , len sa netreba bat lebo potom skocnis zle. :wink:
clovece ak si ty tohoto schopny tak musis mat gule ako dva grapefruity :lol: .. ono ak by si to spravil tak tym utocnikom si ty ... a to potom vdaka jednej hlavicke do nosa sa ti 19sti neposeru ale budu ho branit :wink:
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Vies aspon po mojom meste pobehuje banda vyziabnutych decak ktore dokazu podskakovat do kazdeho cloveka ktory ide sam a pricom samy sa nevedia bit ale ich partia im dodava pocit istoty. Avsak ak udries prvy tak dokazes ze ti to je jedno kolko ich stoji okolo teba jednoducho sa dokazes branit aj za cenu toho ze nejaku tu ranu dostanes. Tak si vybudujes respekt. A mam kamosa ktory je v tomto pripade najvacsi extremista (musi mat gule jak dva melony :lol: ) a ten bezproblemov raz nabehol do stredu jednej dost velkej partie hip-hoperov (neviem jak ich mam nazvat take o 3 cisla vacsie nohavice na krku metrovy lanc zo zeleziarstva a pohupuju sa jak kyvadla ) a jednoducho mu nic nespravili iba isli proti nemu a ani jeden sa neuhol aby ho pustil prejst ... ako to dopadlo : Vystrel sa postavil sa proti jednemu z nich a spustil :" co vy kok*ti po*ebani co si o sebe myslite ?! Na p*cu chces dostat na p*cu ? Co zazeras jak ch*j taku ti j*bnem ze sa uz nespametas. To jak si ty dovolujes ist mi oproti coo toto som este nezazil zeby si to taky kok*t ku mne dovolil ! ...a tak to pokracovalo niekolko sekund (fakt som tolko nadavok este v zivote nepocul :D ) bolo ich tam 9 on bol sam ich reakcia : " prepac mi uz ideme a vsetci sa rozprchli :lol: . Tento moj znamy mal v tej dobe 16 a vazil 78kg dnes je z neho tazky boxer :) ale to uz musis mat v povahe . Jednoducho sa netreba zlaknut.
lekoklatik
VIP
VIP

Re: Ako sa najlepsie bit ?

Príspevok od používateľa lekoklatik »

bonedaddy napísal:Hosi poradte mi,bil som sa iba par krat aj som dostal aj som dal vela ran,ale viac krat som asi dostal co s tym spravit aby som viac dal,viem ze aj v rychlosti je vela ale to asi nestaci.
Biju sa len chudaci a ludia s malým IQ. Malo komunikujuci ludia ktory nevedia co z energiou a kcu mat tvz. reputaciu, popularitu atd... Nikdy som sa nemusel byt i ked sa k tomu schilovalo. Nie nadarmo mudrejsi ustupi. Este raz. Buju sa len sedliaci ale na druhej strane keby ma niekto udrel, druhe lice by som mu nenastavil. Moj nazor :? ktorym som nikoho nekcel urazit
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Aka je vyhoda podla teba toho ze sa bit nebudes ? a ze budes ustupovat vzdy ked sa ti niekto postavi do cesty ? Ustupis raz a zacnes ustupovat cely zivot. Raz sa treba postavit na odpor. Tu nejde o to aby teraz chodil po meste a rozdaval udery kazdemu koho uvidi ale o to aby si nenechal dovolovat od nejakych dementov taketo ponizovanie.
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

P3Bo napísal:Zavolal si kamaratov :lol: a vratil mu to podla moznosti okamzite ...:P nerad ostavam porazeny :oops:
Moja rec , podla mna je najlepsie mat dobrych kamaratov pri ktorych si si isty ze ti vzdy pomozu. Sam sa nikam nedostanes ani keby si bol neviem aky tazky "boxer". Ale v ja najviac neznasam ak je ma moj kamarat zlomenu nohu alebo nieco take , a niekto mu zacne nadavat ze invalid. Vtedy by som sa dokazal sam postavit aj neviem kolkym blaznom. :wink:
Mixalesko
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Mixalesko »

Ked sa uz musis bit tak hlavne nesmies stratit hlavu ako dostanes alebo udries lebo si skoncil. Najlepsie je vediet aj to nejeke umenie, no stacia aj dobre zaklady sebeobrany+pouzivat hlavu a kto pojde na teba nema sancu. Pri bitke sa ti tak zvysi adrenalin, ze nevies co robit iba s tebou trha a to je najhorsie. Treba uvazovat- to je hlavne + tie zaklady a mas aj sancu prezit. AK vidis ze ti nepomoze ani sebaobrana tak pouzi rychle nohy a dovi, dopo.
miki7779
Light Expert
Light Expert

P3Bo napísal:Noo to je genialna charakterna ferovka :evil: Ludia ked sa bit neviete tak sa nebite. Su jednoducho osoby ktore si dvovod vzdy najdu ale tym sa staci vyhnut a ked nie tak utekat o zivot. A ked sa uz chcete bit tak aspon normalnu ferovku jeden na jedneho a pockat dokym najprv ten prvy zisti ze sa bit chces a ne ze mu flasnes tak z uvodu...nemozem z takych ludi co ti vrazia a len vyjdes z dveri.. popripade zozadu este :smt094
ja som to myslel tak ze sa pred neho postavim akoze ferovka a dostane . :)
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

hlavne aby si mal silu, domna ked niekto skoci dam mu bodycek a nicim ho na zemi, alebo do "trojuholnika", ktory je na tele. na hlavu sa snazim neutocit, nechcem nikomu nejako vazne ublizit.
SRneC
Addict
Addict

sirmisoturbo napísal:hlavne aby si mal silu, domna ked niekto skoci dam mu bodycek a nicim ho na zemi, alebo do "trojuholnika", ktory je na tele. na hlavu sa snazim neutocit, nechcem nikomu nejako vazne ublizit.
ak to prepisknes tak mozes ublizit v trojuholniku (solar plexuse) este viac ako na hlave 8) bacha na valacha :lol:
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Mna uz davno preslo to aby som len tak isiel do mesta s kamaratmi a bit sa s kazdym kto sa len tak pozrie... ale ked uz teraz dojde k nejakej bitke, tak vacsinou uz pomaly kazdy robi nieco, cize by som radil tomu druhemu chytit prave rameno a svojou pravackou mu pumpovat :twisted:
miki7779
Light Expert
Light Expert

uvedomujete si ze 60% z nas su este deti a rozpravame sa o tom ako dakomu rozbit hubu
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

miki7779 napísal:uvedomujete si ze 60% z nas su este deti a rozpravame sa o tom ako dakomu rozbit hubu
A akože podľa teba sa na bitku musí čakať dokedy ? Na to je nejaký vek stanovený odkedy sa môžeš biť ?
Napísať odpoveď