Prvé Lásky

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

Skor by som povedal ze obidvaja chcu vyskusat nieco nove a porovnat to ci to nahodou nie je lepsie. A vo vacsine pripadov zistia ze nie .
midnight_man
Guru
Guru

all

Príspevok od používateľa midnight_man »

P3Bo napísal:Skor by som povedal ze obidvaja chcu vyskusat nieco nove a porovnat to ci to nahodou nie je lepsie. A vo vacsine pripadov zistia ze nie .
pri prvej laske nemas s cim porovnavat s cim by to mali porovnavat?
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

Som tym chcel povedat ze chcu skusit nieco nove ...kapišto ?
midnight_man
Guru
Guru

all

P3Bo napísal:Som tym chcel povedat ze chcu skusit nieco nove ...kapišto ?
jasne ;) Zhodneme sa ze to je nieco nove,,,zozaciatku krasne,,a neskor smutne :(
Lolofon
Medium Star
Medium Star

Re: all

Príspevok od používateľa Lolofon »

midnight_man napísal:jasne ;) Zhodneme sa ze to je nieco nove,,,zozaciatku krasne,,a neskor smutne :(
nic netrva vecne,kebyze ano bola by zivot nudny ;) tak ako vsetko ma svoj zaciatok a koniec tak su aj prve stretnutia niecim nadhernym ale takisto si hovorime ze kazdy rozchod je tou najsmutnejsou vecou co sa nam doteraz stala,
prvy vztah je vynimocny,uz len tym ze nievieme do coho ideme,podobne ako prva pusa,najtazsie je zacat,
matus121
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa matus121 »

akurat jedna skoncila, po viac nez pol roku, prve dievca, ktore som skutocne lubil a skoncilo to takto :(
JanJanuska
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa JanJanuska »

Ja prave svoju prvu lasku prezivam a nikdy nechcem, aby ten uzas skoncil :oops:, ale ako citam tie vase prispevky, behaju mi zimomriavky po chrbte...
midnight_man
Guru
Guru

all

JANciJ napísal:Ja prave svoju prvu lasku prezivam a nikdy nechcem, aby ten uzas skoncil :oops:, ale ako citam tie vase prispevky, behaju mi zimomriavky po chrbte...
drzim ti palce aby to trvalo co najdlhsie,,a poradim ti jedno nepusti si ju ak ju milujes..ja som spravi lze som si ju nechal odist :( a to si nikdy neodpustim,... nepusti si ju pokial ona sama VYSLOVNE nebude chciet skoncit :( drzim palce
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

midnight_man napísal:...ja som spravi lze som si ju nechal odist :( a to si nikdy neodpustim,... nepusti si ju pokial ona sama VYSLOVNE nebude chciet skoncit :( drzim palce
to ta este nepreslo :roll:
midnight_man
Guru
Guru

mi-chau napísal:to ta este nepreslo :roll:
Vies ze sa nad tym aj ja zamyslam? ale odpoved na otazku Nie este nie...ale na to bola ina tema :wink: laska je laska ...
JanJanuska
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa JanJanuska »

midnight_man napísal:drzim ti palce aby to trvalo co najdlhsie,,a poradim ti jedno nepusti si ju ak ju milujes..ja som spravi lze som si ju nechal odist :( a to si nikdy neodpustim,... nepusti si ju pokial ona sama VYSLOVNE nebude chciet skoncit :( drzim palce
Dik za radu, budem robit co sa da, aby to bolo medzi namy stale take ake to zatial je...
Lolofon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Lolofon »

JANciJ napísal:Dik za radu, budem robit co sa da, aby to bolo medzi namy stale take ake to zatial je...
pri prvej laske si to mysli kazdy,na zaciatku je vsetko ako v "rozpravke",ale trosku triezveho pohladu by na vztah nezaskodilo :),nechcem strasit ale pouvazuj o tom,,,, kazdy novy vztah je niecim vynimocny tak ako kazdy clovek je iny :wink:,zelam nech vam to vydrzi co najdlhsie
midnight_man
Guru
Guru

Lolofon napísal:ale trosku triezveho pohladu by na vztah nezaskodilo :),
To ti je tazko,..pri prvom vztahu ? mat triezvy pohlad? su to prve "skusenosti" v laske...je tazko sa na to hned pozerat triezvo...Ono na tom nieco bude,,kazdy si musi preskakat svoje..ved ked clovek zazije nieco neprijemne...zazije skalamanie..jedine co si s toho zobere je PONAUCENIE..a to mu do zivota len pomoze..tie prve lasky maju svoj vyznam ;)
KALUPINKA
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa KALUPINKA »

prve lasky su to najkrajsie myslim ten pprijemny pocit zalubenosti
ten mi velmi chyba :? byt zalubena (z lasky stereotyp)
midnight_man
Guru
Guru

KALUPINKA napísal:prve lasky su to najkrajsie myslim ten pprijemny pocit zalubenosti
toto je mozno aj taka mensia pricina toho ze sa vzdy skoncia rovnako,..proste ten pocit zamilovanosti...ten krasny pocit..casom vyprcha..uz to nieje ono.....nieie to, to co bolo na zaciatku...teoreticky by mala vyprchat zamilovanost a mala by ostat laska...bohuzial :/
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

KALUPINKA napísal:prve lasky su to najkrajsie myslim ten pprijemny pocit zalubenosti
No neviem ako ty, ale ja ten pocit zalubenosti zažívam na začiatku každej lásky..
midnight_man
Guru
Guru

Te-wei napísal:No neviem ako ty, ale ja ten pocit zalubenosti zažívam na začiatku každej lásky..
To kazdy ten prispevok bol smerovany tym ze ten pocit zalubenosti uz vyprchal....uz to je proste "stereotyp"..
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

midnight_man napísal:toto je mozno aj taka mensia pricina toho ze sa vzdy skoncia rovnako,..proste ten pocit zamilovanosti...ten krasny pocit..casom vyprcha..uz to nieje ono.....nieie to, to co bolo na zaciatku...teoreticky by mala vyprchat zamilovanost a mala by ostat laska...bohuzial :/
jo, je to iné, ale to hneď nemusí znamenať že ak je to iné je to horšie...
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

a cas za ktory to vyprcha je zakazdym iny, a niekedy vyprchava tak nenapadne ze si to clovek ani neuvedomuje ale ked to vyprcha a vas dvoch to stale drzi citovo spolu, je to proste super, v encyklopedii sa to tusim vola laska :roll:
KALUPINKA
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa KALUPINKA »

Te-wei napísal:No neviem ako ty, ale ja ten pocit zalubenosti zažívam na začiatku každej lásky..
ano na zaciatku lasky tak to am striedat partnerov? :lol:
ja uz mam rodinu muza dceru
som mlada a chyba mi ten pocit
ubija ma ten stereotyp navyse ak vas osud viac menej uzemnil rodinou
Napísať odpoveď