Prvé Lásky
-
midnight_man
Guru
all
pri prvej laske nemas s cim porovnavat s cim by to mali porovnavat?P3Bo napísal:Skor by som povedal ze obidvaja chcu vyskusat nieco nove a porovnat to ci to nahodou nie je lepsie. A vo vacsine pripadov zistia ze nie .
-
midnight_man
Guru
all
jasneP3Bo napísal:Som tym chcel povedat ze chcu skusit nieco nove ...kapišto ?
Re: all
nic netrva vecne,kebyze ano bola by zivot nudnymidnight_man napísal:jasneZhodneme sa ze to je nieco nove,,,zozaciatku krasne,,a neskor smutne
prvy vztah je vynimocny,uz len tym ze nievieme do coho ideme,podobne ako prva pusa,najtazsie je zacat,
-
JanJanuska
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
-
midnight_man
Guru
all
drzim ti palce aby to trvalo co najdlhsie,,a poradim ti jedno nepusti si ju ak ju milujes..ja som spravi lze som si ju nechal odistJANciJ napísal:Ja prave svoju prvu lasku prezivam a nikdy nechcem, aby ten uzas skoncil, ale ako citam tie vase prispevky, behaju mi zimomriavky po chrbte...
-
midnight_man
Guru
Vies ze sa nad tym aj ja zamyslam? ale odpoved na otazku Nie este nie...ale na to bola ina temami-chau napísal:to ta este nepreslo
-
JanJanuska
Medium Expert
Dik za radu, budem robit co sa da, aby to bolo medzi namy stale take ake to zatial je...midnight_man napísal:drzim ti palce aby to trvalo co najdlhsie,,a poradim ti jedno nepusti si ju ak ju milujes..ja som spravi lze som si ju nechal odista to si nikdy neodpustim,... nepusti si ju pokial ona sama VYSLOVNE nebude chciet skoncit
drzim palce
pri prvej laske si to mysli kazdy,na zaciatku je vsetko ako v "rozpravke",ale trosku triezveho pohladu by na vztah nezaskodiloJANciJ napísal:Dik za radu, budem robit co sa da, aby to bolo medzi namy stale take ake to zatial je...
-
midnight_man
Guru
To ti je tazko,..pri prvom vztahu ? mat triezvy pohlad? su to prve "skusenosti" v laske...je tazko sa na to hned pozerat triezvo...Ono na tom nieco bude,,kazdy si musi preskakat svoje..ved ked clovek zazije nieco neprijemne...zazije skalamanie..jedine co si s toho zobere je PONAUCENIE..a to mu do zivota len pomoze..tie prve lasky maju svoj vyznamLolofon napísal:ale trosku triezveho pohladu by na vztah nezaskodilo,
-
midnight_man
Guru
toto je mozno aj taka mensia pricina toho ze sa vzdy skoncia rovnako,..proste ten pocit zamilovanosti...ten krasny pocit..casom vyprcha..uz to nieje ono.....nieie to, to co bolo na zaciatku...teoreticky by mala vyprchat zamilovanost a mala by ostat laska...bohuzialKALUPINKA napísal:prve lasky su to najkrajsie myslim ten pprijemny pocit zalubenosti
ten mi velmi chybabyt zalubena (z lasky stereotyp)
-
midnight_man
Guru
-
Te-wei
Medium Professional
jo, je to iné, ale to hneď nemusí znamenať že ak je to iné je to horšie...midnight_man napísal:toto je mozno aj taka mensia pricina toho ze sa vzdy skoncia rovnako,..proste ten pocit zamilovanosti...ten krasny pocit..casom vyprcha..uz to nieje ono.....nieie to, to co bolo na zaciatku...teoreticky by mala vyprchat zamilovanost a mala by ostat laska...bohuzial