vies ono je to este zo starej serie... (ak nie najstarsej) nove ako usp a socom su kvalitne a premakanejackb napísal:tak na mojej je napisane High gradepovedal by som ze je to asi ich najodflaknutejsia zbran...
• AirSoft •
Pocujte jak tak kukam tak ten airsoft moze byt dobry na odreagovanie
, ale ako je to s tim ze kde sa moze hrat ? Aby neboli problemy . A este ako zacat a s akou zbranou ? a este jedna vec , ze keby si kupim nejaku pistol tak to je aka velkost ? podoba sa to na normalnu ? Neviete nejake obchody v Nitre ?
presne tu zbran mam a stou som zacal hrat aisoft, stala ma 1000sk ale odporucal by som nejaku inaksiu, napr: http://www.akcnesporty.sk/shop/recenzia.php?id=13 tu to.klasika napísal:ja som sa rozhodol ze sa na to dam....ale este nemam zbran(vlastne nemam nic).....ale idem brat zatial nejaku pistolku,manualna zatial staci...rozmyslam o SiG Sauer P228 - Tokyo Marui....co vy na to?
//a co hovorite na znacku double eagle??
Colt Double Eagle je dobra zbran ale je tam taky problem ze tam musia byt zaseknute gulicky v zbrani aby to strielalo minymalne 7 guliciek, isiel som to reklamovat a oni mi povedali ze tomu nic neni, mozno ja som mal smolu ze som prave dostalu tu zbran.
hop up je akasi gumicka v hlavni, ktora udeli gulke rotaciu, aby doletela dalejkalmi napísal:co to znamena vlaste hop-up? vsade to vydim napisane
inac Colt Double Eagle je jedna z najlepsich manualov ktorych som kedy mal moznost skusit..akurat nevyhodou je to ako je tam vyriesene podavanie guliek
zbran ma malo pohyblivych casti = nema sa co polamat, pokazit
n1
inac k CZ75 - je to podla mna dobry odpad
K tej MP5A3: kludne ju zober, je to super zbran, marui kvalitka
tu UHC SD3 (nie SD6
oplati sa kupit toto?? al poradte nieco podobne
http://airsoft.profishop.sk/index.php?m ... var&id=621
jasne, diky za info ale k tej MP5SD3 UHC, tes si myslim ze je lepsia MP5A3 od TM ale nevedel som to nikde zohnat, v municaku to nemali a ked sme to chceli objednat z netu tak to tam nemali, podla mna v tom neni moc velky rozdielpershing napísal:hop up je akasi gumicka v hlavni, ktora udeli gulke rotaciu, aby doletela dalej
inac Colt Double Eagle je jedna z najlepsich manualov ktorych som kedy mal moznost skusit..akurat nevyhodou je to ako je tam vyriesene podavanie guliek
zbran ma malo pohyblivych casti = nema sa co polamat, pokazit
n1
inac k CZ75 - je to podla mna dobry odpadpretoze sa strasne zle natahuje a myslim ze u AS manualov je zaklad dobre natahovanie
K tej MP5A3: kludne ju zober, je to super zbran, marui kvalitka
tu UHC SD3 (nie SD6) moc neodporucam, videli by ste rozdiel, UHC = plastova hracka, ktora vam moc nevydrzi..ja by som ju polamal uz na prvej akcii
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
"Plyny" sú na môj vkus troška nepraktické, n o ako sidearm by ti poslúžiť mala. Čo som ja mal plyn PPK, tak sa mi hneď dos*al tesnenie pri zásobníku a unikal plyn. S hentou berretou nemám skúsenosť, no stretol som sa aj s názorom profíka, že keď plyn, tak k tomu k**va dlhú hlaveňnebel napísal:oplati sa kupit toto?? al poradte nieco podobne
Viem, že chceš asi kadenciu, no ja by som ti odporučil radšej niečo, s čím získaš výhodnejšiu pozíciu v hre
http://airsoft.profishop.sk/index.php?m ... var&id=248.
A k tomu ešte dáky sidearm na krízovky. Pre viac info mi napíš na icq.
ked chces NBB plynak, tak si kup od STTI tactical USP, ten ma aj predlzenu hlaven (tlmic) ale je za 2700sk, tuto beretku by som nekupoval osobne...
k tej MP5A3, no vobec to neni take iste, minimalne kvalita vypracovania je uplne ina...
UHC = lacny plast TM= kvalitka

btw: catus je diler cybergunu, od cybergunu nic nekupujte!!! pokial sa tomu chcete kusok venovat tak jedine TM alebo CA...
aj ta sniperka co pisal kolega vyssie je od CG a nato by som sa moc nespoliehal...neosvedcilo sa to
k tej MP5A3, no vobec to neni take iste, minimalne kvalita vypracovania je uplne ina...
btw: catus je diler cybergunu, od cybergunu nic nekupujte!!! pokial sa tomu chcete kusok venovat tak jedine TM alebo CA...
aj ta sniperka co pisal kolega vyssie je od CG a nato by som sa moc nespoliehal...neosvedcilo sa to
-
rixo
Light Professional
non blow-back desert eagle
caute ja si chcem teraz s kamosom kupit non blow-back desert eagle a ma energiu.:0.7j a cena.:2000sk a este som nikdy nemal airsoftua preto sa vas pyytam ci sa to oplati ako sa stym striela apodobne ci ju ma niekdo,dakujem
-
pishta
Light Professional
Re: non blow-back desert eagle
Myslim ze nema hop-up...a plynovky zeru vela draheho plynurixo napísal:caute ja si chcem teraz s kamosom kupit non blow-back desert eagle a ma energiu.:0.7j a cena.:2000sk a este som nikdy nemal airsoftua preto sa vas pyytam ci sa to oplati ako sa stym striela apodobne ci ju ma niekdo,dakujem
-
rixo
Light Professional
Re: non blow-back desert eagle
ale zase je lacnejsa ko elektrika ale zase horsa udrzba asi nie?napr elektrika stoji do 7000sk a hento 2000skpishta napísal:Myslim ze nema hop-up...a plynovky zeru vela draheho plynu