• AirSoft •

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Lamor
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lamor »

jackb napísal:tak na mojej je napisane High grade :evil: povedal by som ze je to asi ich najodflaknutejsia zbran...
vies ono je to este zo starej serie... (ak nie najstarsej) nove ako usp a socom su kvalitne a premakane :)
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa BabySHAQ »

Pocujte jak tak kukam tak ten airsoft moze byt dobry na odreagovanie :) , ale ako je to s tim ze kde sa moze hrat ? Aby neboli problemy . A este ako zacat a s akou zbranou ? a este jedna vec , ze keby si kupim nejaku pistol tak to je aka velkost ? podoba sa to na normalnu ? Neviete nejake obchody v Nitre ?
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Nóó :lol:
O tom je celý začiatok diskusie...Skús od strany "2". Mimochodom pozor, airsoft celkom slušne leze do financií :wink:
klasika
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa klasika »

ja som sa rozhodol ze sa na to dam....ale este nemam zbran(vlastne nemam nic).....ale idem brat zatial nejaku pistolku,manualna zatial staci...rozmyslam o SiG Sauer P228 - Tokyo Marui....co vy na to?

//a co hovorite na znacku double eagle??
kalmi
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa kalmi »

klasika napísal:ja som sa rozhodol ze sa na to dam....ale este nemam zbran(vlastne nemam nic).....ale idem brat zatial nejaku pistolku,manualna zatial staci...rozmyslam o SiG Sauer P228 - Tokyo Marui....co vy na to?

//a co hovorite na znacku double eagle??
presne tu zbran mam a stou som zacal hrat aisoft, stala ma 1000sk ale odporucal by som nejaku inaksiu, napr: http://www.akcnesporty.sk/shop/recenzia.php?id=13 tu to.
Colt Double Eagle je dobra zbran ale je tam taky problem ze tam musia byt zaseknute gulicky v zbrani aby to strielalo minymalne 7 guliciek, isiel som to reklamovat a oni mi povedali ze tomu nic neni, mozno ja som mal smolu ze som prave dostalu tu zbran.
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

kalmi napísal:co to znamena vlaste hop-up? vsade to vydim napisane
hop up je akasi gumicka v hlavni, ktora udeli gulke rotaciu, aby doletela dalej

inac Colt Double Eagle je jedna z najlepsich manualov ktorych som kedy mal moznost skusit..akurat nevyhodou je to ako je tam vyriesene podavanie guliek
zbran ma malo pohyblivych casti = nema sa co polamat, pokazit
n1

inac k CZ75 - je to podla mna dobry odpad :P pretoze sa strasne zle natahuje a myslim ze u AS manualov je zaklad dobre natahovanie

K tej MP5A3: kludne ju zober, je to super zbran, marui kvalitka
tu UHC SD3 (nie SD6 ;) ) moc neodporucam, videli by ste rozdiel, UHC = plastova hracka, ktora vam moc nevydrzi..ja by som ju polamal uz na prvej akcii :)
nebel
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nebel »

oplati sa kupit toto?? al poradte nieco podobne
http://airsoft.profishop.sk/index.php?m ... var&id=621
kalmi
Medium Expert
Medium Expert

pershing napísal:hop up je akasi gumicka v hlavni, ktora udeli gulke rotaciu, aby doletela dalej

inac Colt Double Eagle je jedna z najlepsich manualov ktorych som kedy mal moznost skusit..akurat nevyhodou je to ako je tam vyriesene podavanie guliek
zbran ma malo pohyblivych casti = nema sa co polamat, pokazit
n1

inac k CZ75 - je to podla mna dobry odpad :P pretoze sa strasne zle natahuje a myslim ze u AS manualov je zaklad dobre natahovanie

K tej MP5A3: kludne ju zober, je to super zbran, marui kvalitka
tu UHC SD3 (nie SD6 ;) ) moc neodporucam, videli by ste rozdiel, UHC = plastova hracka, ktora vam moc nevydrzi..ja by som ju polamal uz na prvej akcii :)
jasne, diky za info ale k tej MP5SD3 UHC, tes si myslim ze je lepsia MP5A3 od TM ale nevedel som to nikde zohnat, v municaku to nemali a ked sme to chceli objednat z netu tak to tam nemali, podla mna v tom neni moc velky rozdiel
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

nebel napísal:oplati sa kupit toto?? al poradte nieco podobne
http://airsoft.profishop.sk/index.php?m ... var&id=621
"Plyny" sú na môj vkus troška nepraktické, n o ako sidearm by ti poslúžiť mala. Čo som ja mal plyn PPK, tak sa mi hneď dos*al tesnenie pri zásobníku a unikal plyn. S hentou berretou nemám skúsenosť, no stretol som sa aj s názorom profíka, že keď plyn, tak k tomu k**va dlhú hlaveň :twisted:
Viem, že chceš asi kadenciu, no ja by som ti odporučil radšej niečo, s čím získaš výhodnejšiu pozíciu v hre :wink:
http://airsoft.profishop.sk/index.php?m ... var&id=248.
A k tomu ešte dáky sidearm na krízovky. Pre viac info mi napíš na icq.
pershing
Guru
Guru

ked chces NBB plynak, tak si kup od STTI tactical USP, ten ma aj predlzenu hlaven (tlmic) ale je za 2700sk, tuto beretku by som nekupoval osobne...

k tej MP5A3, no vobec to neni take iste, minimalne kvalita vypracovania je uplne ina...:) UHC = lacny plast TM= kvalitka
:P

btw: catus je diler cybergunu, od cybergunu nic nekupujte!!! pokial sa tomu chcete kusok venovat tak jedine TM alebo CA...
aj ta sniperka co pisal kolega vyssie je od CG a nato by som sa moc nespoliehal...neosvedcilo sa to
kalmi
Medium Expert
Medium Expert

ja si myslim ze plynovu zbran sa ani neoplati kupit, v zime sa to zasekava a este ktomu kazdu chvilu doplnovat drahy plyn, radsej nejaku kratku eletriku, sice ich neni vela ale najde sa nejaka
klasika
Light Professional
Light Professional

zacal som uvazovat o kupe manualnej brokovnice.....poradte nejaku kvalitnu do tych 2000,-......zatial co som nejake videl na nete,tak nic moc....preto prosim o vasu pomoc
DAKUJEM :wink:
kalmi
Medium Expert
Medium Expert

idem si kupit kratku manualnu zbran bud MK23 (SOCOM) alebo USP, ktoru by ste mi odporucali?
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

SOCOM je strašné hovädo!! je to veľké, no má to najväčšiu silu z krátkych manuálov / 0,7j/ .
USP je oproti nemu menšie, no má aj menšiu power...
Osobne som používal SOCOM 3/4 roka a bol som spokojný. No pokiaľ máš menšiu ruku, tak jednoznačne USP.
klasika
Light Professional
Light Professional

ja som si vcera objednal http://www.taiwangun.com/?str=product&prId=208
co na nu vravite? :)
pershing
Guru
Guru

neviem ale podla mna sa ti coskoro polame ta vecicka na natahovanie :)
daj potom vediet ze aka to je kvalitka :roll:
rixo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

non blow-back desert eagle

Príspevok od používateľa rixo »

caute ja si chcem teraz s kamosom kupit non blow-back desert eagle a ma energiu.:0.7j a cena.:2000sk a este som nikdy nemal airsoftua preto sa vas pyytam ci sa to oplati ako sa stym striela apodobne ci ju ma niekdo,dakujem
pishta
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: non blow-back desert eagle

Príspevok od používateľa pishta »

rixo napísal:caute ja si chcem teraz s kamosom kupit non blow-back desert eagle a ma energiu.:0.7j a cena.:2000sk a este som nikdy nemal airsoftua preto sa vas pyytam ci sa to oplati ako sa stym striela apodobne ci ju ma niekdo,dakujem
Myslim ze nema hop-up...a plynovky zeru vela draheho plynu
rixo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: non blow-back desert eagle

Príspevok od používateľa rixo »

pishta napísal:Myslim ze nema hop-up...a plynovky zeru vela draheho plynu
ale zase je lacnejsa ko elektrika ale zase horsa udrzba asi nie?napr elektrika stoji do 7000sk a hento 2000sk
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Do plynovich mas drahy plyn a v zime sa ti tam zasekavaju gulicky takze to sa moc neoplati. A plyn stoji asi tych 800Sk
Napísať odpoveď