Ako si predstavujete KONIEC SVETA ?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Cicatrix
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Cicatrix »

niečo v štýle Children of men....také pomalé vymieranie
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mystique »

takto, staci??
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

mystique napísal: takto, staci??
IMHO je to blbost ;) Po prve to nebol asteroid ale skor nejaky mesiac , Po druhe odkial by sa tu vzal a ako to, ze v nom bolo tolko materialu ? preco nezacal obiehat okolo zeme, a este jeden detajl ... ked bol taky velky tak vlastne po naraze bola dost velka cast z neho mimo atmosfetu , takze vsetky castice by nepadali takoz rychlostou naspet dolu ale by pokracovali do vesmiru , a v tom videu vsetko co sa odlepilo tak sa aj vratilo naspet ... cele to bolo dost nedomyslene ....
Digital6
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Digital6 »

Nevem asi nejaký meteorit d*bnedo Zeme alebo nejaká potopa :?
Robinho1290
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Robinho1290 »

Digital6 napísal:Nevem asi nejaký meteorit d*bnedo Zeme alebo nejaká potopa :?
potopa 100% nebude lebo ked bola naposledy potopa sveta tak to bola taka skaze ze Boh povedal ze nieco take uz na ludstvo nezosle :wink:
Slayter
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Slayter »

Lord_3D: Tiež si myslím, že to tu takto skončí... Dúfam, že sa toho nedožijem :P
bax
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bax »

Zjavenie Apoštola Jána - Kapitola 6 verš 12-16 napísal:A keď otvoril šiestu pečať, videl som, že nastalo veľké zemetrasenie; slnko sčernelo ako srstené vrece a mesiac bol celý ako krv; nebeské hviezdy padali na zem, ako keď figovník zhadzuje svoje nezrelé plody, keď ním lomcuje silný vietor; nebo sa stiahlo, ako keď sa zvinie kniha, a všetky vrchy a ostrovy sa pohli zo svojho miesta. Králi zeme i veľmoži a vojvodcovia, boháči a mocní, všetci otroci aj slobodní ukryli sa v jaskyniach a horských bralách a volali vrchom a bralám: „Padnite na nás a skryte nás pred tvárou Sediaceho na tróne a pred Baránkovým hnevom, lebo prišiel veľký deň ich hnevu; a kto bude môcť obstáť?
asi takto daako... a to je len zlomok... odporúčam to prečítať celé...
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

myslite ze koniec sveta pocitia i ti ktori uz su/budu mrtvi? :cry:
eMPiko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa eMPiko »

Koniec sveta nastane 12.05.2102 podla mna o 15:42.58.
Na Zem sa priruti nejaky vesmir suter, ale kedze sa ludia napriek malo pokrocilej technologii cestovania vesmirom vydaju na cestu ku Proxima Centauri (nablizsia hviezda k Slnku) dufajuc ze cestu dokoncia buduce generacie, nevyhynu
zvonenie33
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zvonenie33 »

eMPiko napísal:Koniec sveta nastane 12.05.2102 podla mna o 15:42.58.
Na Zem sa priruti nejaky vesmir suter, ale kedze sa ludia napriek malo pokrocilej technologii cestovania vesmirom vydaju na cestu ku Proxima Centauri (nablizsia hviezda k Slnku) dufajuc ze cestu dokoncia buduce generacie, nevyhynu
koniec sveta=koniec vesmiru=Proxima uz nebude...
Inac koniec ludstva bude podla mna tiez nieco ako Children of men. Keby bol rychly to by som celkom bral ale potom co vsetko sme na zemi znicili by nebolo fer aby nas sundal neaky drbnuty asteroid co to moze urobit hocikedy...
eMPiko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa eMPiko »

Koniec sveta nemusi nutne znamenat koniec vesmiru.
Ber si ho ako chces, ja ho beriem ako koniec zivota na Zemi
ved si precitaj tie prispevky predtym: potopy, nucler war, asteroid, ...

AK si ho predstavujes ako koniec vesmiru, predstavujem si chlapika co vybera vesmirny spunt s myslienkou "Co sa stane ked toto potiahnem?"

>>zvonenie33
Tvoj scenar tiez neopisuje koniec vesmiru.

Inak ak by vas to vazne zaujimalo pozrite si Futuramu poslednu cast druhej serie, vola sa Anthology of interest1
Anjeliček
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Anjeliček »

koniec sveta...no velke bum ako na zaciatku..alebo neviem...ale werim ze kym som tu sa nic take ako koniec sveta neudeje... :)
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

anjel...iček napísal:koniec sveta...no velke bum ako na zaciatku..alebo neviem...ale werim ze kym som tu sa nic take ako koniec sveta neudeje... :)
Preco budes mat jedinecny zazitok taka vec sa deje iba raz za historiu a nebyt pri tom by bola skoda... :lol: Predstavujem si ho tak ze jednu krasnu noc oziari vsetko navokol prenikave svetlo videm sa pozriet co sa deje a z dialky uvidim krasny do neba sa tyciaci atomovy hrib a behom par sekund nastane silne zemetrasenie + tlakova vlna ...ked budem mat stastie tak zomriem hned na zaciatku a nebudem musiet trpiet ako ty co zpociatku preziju ....a mam taky dojem ze to konence nebude ako v katastrofickych filmoch a konecne hlavny hrdina zomrie a svet sa nezachrani :)
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

No zalezi ci sa berie konic sveta ako koniec celeho vesmiru alebo koniec zivota na zemy. Zivot na zemi moze skoncit roznymi sposobmi aj takymi ako tu boli spominane ci uz globalne oteplovanie doba ladova alebo padne na nas asteroid. Ale koniec vesmiru ako celku nastane ked splni svoj ucel.
tomasmate
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa tomasmate »

podla mna sa bude cim dalej slnko zvacsovat a nakoniec pohlti celu planetu
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

tomasmate napísal:podla mna sa bude cim dalej slnko zvacsovat a nakoniec pohlti celu planetu
Pri takejto moznosti by sa vsak ludstvo vyparilo skor ako by planetu slnko pohltilo najprv by sa zacala vyparovat voda a kvoli zvysenej teplote by sa prestala skvapalnovat tym by este viac zhustla nasa atmosfera a stalo by sa to iste co s Venušou.
tomasmate
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa tomasmate »

P3Bo napísal:Pri takejto moznosti by sa vsak ludstvo vyparilo skor ako by planetu slnko pohltilo najprv by sa zacala vyparovat voda a kvoli zvysenej teplote by sa prestala skvapalnovat tym by este viac zhustla nasa atmosfera a stalo by sa to iste co s Venušou.
ale ja som nenapisal postup ako sa to stane ale co sa stane z planetou. :wink:
bocian
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bocian »

budem sediet s partiou v krcme,spievat si a nemysliet nato co sa mi moze stat o 5 minut alebo o 15 sekund :D
Anjeliček
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Anjeliček »

P3Bo napísal:Preco budes mat jedinecny zazitok taka vec sa deje iba raz za historiu a nebyt pri tom by bola skoda... :lol: Predstavujem si ho tak ze jednu krasnu noc oziari vsetko navokol prenikave svetlo videm sa pozriet co sa deje a z dialky uvidim krasny do neba sa tyciaci atomovy hrib a behom par sekund nastane silne zemetrasenie + tlakova vlna ...ked budem mat stastie tak zomriem hned na zaciatku a nebudem musiet trpiet ako ty co zpociatku preziju ....a mam taky dojem ze to konence nebude ako v katastrofickych filmoch a konecne hlavny hrdina zomrie a svet sa nezachrani :)

..no hej tak ja by som to tak nechcela...nebyt pri tom...a co ked sa satane ze koniec sveta bude uz zajtraa presne tak podla tvojich predstav..nechel by si vediet co bude potom keby sa to nestalo??
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

anjel...iček napísal:..no hej tak ja by som to tak nechcela...nebyt pri tom...a co ked sa satane ze koniec sveta bude uz zajtraa presne tak podla tvojich predstav..nechel by si vediet co bude potom keby sa to nestalo??
Budem verit v skriesenie ked pride moja posledna hodina a v spravodlivy bozi sud ostatne ma nezaujima ked pride ten den tak na tom nikto polemizaciou o tom co keby sa to nestalo nic nezmeni ;) {btw: ja nechcem zomriet ako pannic :cry: to by ma mrzelo ako jedine :lol: }
Napísať odpoveď