Ako si predstavujete KONIEC SVETA ?
-
miki690
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
IMHO je to blbostmystique napísal: takto, staci??
-
Robinho1290
Medium Expert
asi takto daako... a to je len zlomok... odporúčam to prečítať celé...Zjavenie Apoštola Jána - Kapitola 6 verš 12-16 napísal:A keď otvoril šiestu pečať, videl som, že nastalo veľké zemetrasenie; slnko sčernelo ako srstené vrece a mesiac bol celý ako krv; nebeské hviezdy padali na zem, ako keď figovník zhadzuje svoje nezrelé plody, keď ním lomcuje silný vietor; nebo sa stiahlo, ako keď sa zvinie kniha, a všetky vrchy a ostrovy sa pohli zo svojho miesta. Králi zeme i veľmoži a vojvodcovia, boháči a mocní, všetci otroci aj slobodní ukryli sa v jaskyniach a horských bralách a volali vrchom a bralám: „Padnite na nás a skryte nás pred tvárou Sediaceho na tróne a pred Baránkovým hnevom, lebo prišiel veľký deň ich hnevu; a kto bude môcť obstáť?
-
zvonenie33
Light Professional
koniec sveta=koniec vesmiru=Proxima uz nebude...eMPiko napísal:Koniec sveta nastane 12.05.2102 podla mna o 15:42.58.
Na Zem sa priruti nejaky vesmir suter, ale kedze sa ludia napriek malo pokrocilej technologii cestovania vesmirom vydaju na cestu ku Proxima Centauri (nablizsia hviezda k Slnku) dufajuc ze cestu dokoncia buduce generacie, nevyhynu
Inac koniec ludstva bude podla mna tiez nieco ako Children of men. Keby bol rychly to by som celkom bral ale potom co vsetko sme na zemi znicili by nebolo fer aby nas sundal neaky drbnuty asteroid co to moze urobit hocikedy...
Koniec sveta nemusi nutne znamenat koniec vesmiru.
Ber si ho ako chces, ja ho beriem ako koniec zivota na Zemi
ved si precitaj tie prispevky predtym: potopy, nucler war, asteroid, ...
AK si ho predstavujes ako koniec vesmiru, predstavujem si chlapika co vybera vesmirny spunt s myslienkou "Co sa stane ked toto potiahnem?"
>>zvonenie33
Tvoj scenar tiez neopisuje koniec vesmiru.
Inak ak by vas to vazne zaujimalo pozrite si Futuramu poslednu cast druhej serie, vola sa Anthology of interest1
Ber si ho ako chces, ja ho beriem ako koniec zivota na Zemi
ved si precitaj tie prispevky predtym: potopy, nucler war, asteroid, ...
AK si ho predstavujes ako koniec vesmiru, predstavujem si chlapika co vybera vesmirny spunt s myslienkou "Co sa stane ked toto potiahnem?"
>>zvonenie33
Tvoj scenar tiez neopisuje koniec vesmiru.
Inak ak by vas to vazne zaujimalo pozrite si Futuramu poslednu cast druhej serie, vola sa Anthology of interest1
-
P3Bo
Guru wannabe
Preco budes mat jedinecny zazitok taka vec sa deje iba raz za historiu a nebyt pri tom by bola skoda...anjel...iček napísal:koniec sveta...no velke bum ako na zaciatku..alebo neviem...ale werim ze kym som tu sa nic take ako koniec sveta neudeje...
-
P3Bo
Guru wannabe
Pri takejto moznosti by sa vsak ludstvo vyparilo skor ako by planetu slnko pohltilo najprv by sa zacala vyparovat voda a kvoli zvysenej teplote by sa prestala skvapalnovat tym by este viac zhustla nasa atmosfera a stalo by sa to iste co s Venušou.tomasmate napísal:podla mna sa bude cim dalej slnko zvacsovat a nakoniec pohlti celu planetu
ale ja som nenapisal postup ako sa to stane ale co sa stane z planetou.P3Bo napísal:Pri takejto moznosti by sa vsak ludstvo vyparilo skor ako by planetu slnko pohltilo najprv by sa zacala vyparovat voda a kvoli zvysenej teplote by sa prestala skvapalnovat tym by este viac zhustla nasa atmosfera a stalo by sa to iste co s Venušou.
P3Bo napísal:Preco budes mat jedinecny zazitok taka vec sa deje iba raz za historiu a nebyt pri tom by bola skoda...Predstavujem si ho tak ze jednu krasnu noc oziari vsetko navokol prenikave svetlo videm sa pozriet co sa deje a z dialky uvidim krasny do neba sa tyciaci atomovy hrib a behom par sekund nastane silne zemetrasenie + tlakova vlna ...ked budem mat stastie tak zomriem hned na zaciatku a nebudem musiet trpiet ako ty co zpociatku preziju ....a mam taky dojem ze to konence nebude ako v katastrofickych filmoch a konecne hlavny hrdina zomrie a svet sa nezachrani
..no hej tak ja by som to tak nechcela...nebyt pri tom...a co ked sa satane ze koniec sveta bude uz zajtraa presne tak podla tvojich predstav..nechel by si vediet co bude potom keby sa to nestalo??
-
P3Bo
Guru wannabe
Budem verit v skriesenie ked pride moja posledna hodina a v spravodlivy bozi sud ostatne ma nezaujima ked pride ten den tak na tom nikto polemizaciou o tom co keby sa to nestalo nic nezmenianjel...iček napísal:..no hej tak ja by som to tak nechcela...nebyt pri tom...a co ked sa satane ze koniec sveta bude uz zajtraa presne tak podla tvojich predstav..nechel by si vediet co bude potom keby sa to nestalo??