>> MATURITA 2007 <<

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
spy2
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa spy2 »

ja som pisal 4. ku a dost som si na pi*u vybral, nevidim to dobre
klm16
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa klm16 »

u nas sme takmer vsetci pisali 2ku..
myslim ze to cele bolo lahke aj ked urcite budem mat vela pravopisnych chyb.... 8) 8)
BTW:
nestihol som si to pravit.... :roll: :roll:
Kuric
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Kuric »

Ja som pisal tu 3 , uvahu , celkom som sa rozpisal na 3 strany :D
Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Jungle »

u nas pisalo 90% skoly na 3. temu Tusim kam kraca ludstvo. Premyslam, kam kracam ja.
Ja som pisal o vplyve rozmachu internetu na medziludske vztahy, ako ich to deformuje a rozdiel medzi skutocnym a virtualnym priatelstvom... plus dosledky do buducnosti pre mladu generaciu a vlastne skusenosti...
misokgb
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa misokgb »

Ked si to tak zoberiem, pisal som dobre. Ej kua ale az teraz ma napadlo, ze som nepisal o vojn. konfliktoch v Iraku a pod. Kua no... Ale som rad, ze som hentak sokoval ucitelku... To viete, som lajdak, rocniky prechadzam len tak tak aby sa nepovedalo, raz som robil reparat z M. Nechce sa mi ucit, ale viem, ze nejsom debil a ked mam pravdu povedat, tak sa mi celkom paci, ze som to takto napisal a mozno sa budem na maturity trosku viac ucit ako som si myslel, trocha ma to nakoplo :) Inak, v nasej skupine, kde sme boli 14ti si tusim dvaja abo traja vybrali dvojku, inak vsetko trojka, vratane mna. Kupil som si pekne 1.5L sytenej vodicky, jahodovu Milku a 5 pizza rozkov, jeden som dal spoluziakovi, bo si zabudol v aute svacu :D Inak som nebol ani raz vonku a uplne na zaciatku asi 8:15 dosiel admin, strasny bordel sme tam mali, nanestastie to bola vychovna poradkyna, ktora chytila BRUTALNE nervy, ze nikde nie je taky bordel ako u nas, vsade ticho a tuto ako na trhu :D No ja som sa tam len ticho smial za spoluziakom, a povedala, ze nech drzime huby, lebo na vybavi, ze sme dnes domaturovali :D Ale inak v poho, skoncil som 12:07 a som so sebou celkom spokojny :)
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

Nemate niekto v compe stare monitory z AJ (2006/5/4...) aj s odpovedami? Chcel by som si ich par spravit len tak cvicne na stredu. Kto ma, tak pls pm, lebo neviem, asi sa to tu nemoze postovat.
snake2
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa snake2 »

Frco napísal:Nemate niekto v compe stare monitory z AJ (2006/5/4...) aj s odpovedami? Chcel by som si ich par spravit len tak cvicne na stredu. Kto ma, tak pls pm, lebo neviem, asi sa to tu nemoze postovat.
s odpovedami nie , ale mam to oskenovane a je to uploadnute na rapide ( aj s posluchom )...

je to na lamkach , alebo ti poslem link
maxmiso
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa maxmiso »

Hej, a nejake ine temy na anglinu okrem tych co su tu nema nikto?pls..aj keby neboli spravne, len aby som si precvicil pisanie slohu na rozne temy...thx all :book:
makaveli
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa makaveli »

piton napísal:A temy sme vedeli asi 20 min. predtym ako nam povedali, prisla SMS :lol:
no, ked ste pisali po 8.30 ... lebo vediet ste ich mohli tento rok az po ich vyhlaseni v radiu ;-) nie ako my, minuly rok 8) ale aj tak to ze unikli nikomu nic v podstate asi vyrazne nepomohlo pri tolkych variantach co sa objavili na nete, resp. mne to pomohlo, ale tak, ze som som na nete videl ze ma byt diskusny prispevok na temu vtacia chripka, tak som si to cvicne napisal a vdaka tomu som vedel ako pisat diskusny prispevok (lebo tomu sme sa v skole ak si pamatam nevenovali) a pisal som na maturite diskusny prispevok.. sice to nebola tema vtacia chripka, ale pomohlo mi to
bezzuba_pirana
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa bezzuba_pirana »

kokso, vybral som si 2. - charakteristiku. Hned prve slovo v cistopise som posral - zabudol som dat odsek :D ale pekne som poprosil a dostal cisty papier a pisal odznovu, pohoda, boli sme to aj "splachnut" :) som zvedavy na NJ a MAT
JaJeNiektoIny
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JaJeNiektoIny »

bezzuba_pirana napísal:Hned prve slovo v cistopise som posral - zabudol som dat odsek :D
:lol: :lol: To ja tiez, ale nechal som to tak, lebo som si to vsimol az neskor. Hadam si to nikto nevsimne :)
piton
King
King

Príspevok od používateľa piton »

makaveli napísal:no, ked ste pisali po 8.30 ... lebo vediet ste ich mohli tento rok az po ich vyhlaseni v radiu ;-) nie ako my, minuly rok 8) ale aj tak to ze unikli nikomu nic v podstate asi vyrazne nepomohlo pri tolkych variantach co sa objavili na nete, resp. mne to pomohlo, ale tak, ze som som na nete videl ze ma byt diskusny prispevok na temu vtacia chripka, tak som si to cvicne napisal a vdaka tomu som vedel ako pisat diskusny prispevok (lebo tomu sme sa v skole ak si pamatam nevenovali) a pisal som na maturite diskusny prispevok.. sice to nebola tema vtacia chripka, ale pomohlo mi to
Jasne, hned ako boli vyhlasene v rozhlase dostali sme SMS... Inac, z nasej skoly asi 90% pisalo uvahu, zopar ludi char. a opis. 1 clovek :roll: pisal prejav :lol:
Stilo
Star
Star

Príspevok od používateľa Stilo »

piton napísal:1 clovek :roll: pisal prejav :lol:
sorry za OT ale už druhý krát píšeš že jeden písal prejav, vysvetlíš mi pls čo je na tom smiešne?
Skorocel
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Skorocel »

pisal som tu trojku ( Uvaha ). Vyslo mi to na necele 4 strany a pisal som o vojnach, sklenikovom efekte a ozonovej diery... ukazoval som na chamtivost a snahu mat co najviac penazi... pohoda to bola celkom :)
JaJeNiektoIny
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JaJeNiektoIny »

Skorocel napísal:pisal som o... ...ozonovej diery...
A som si isty, ze za gramatiku dostanas maximum bodov :wink: Sry, ale nemohol som si to odpustit
snake2
Medium Professional
Medium Professional

... kvantita na ukor kvality ... :roll:
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Ok "kidz", zacina sa to uberat cele nespravnym smerom. Vyvarujte sa spammu. Ak chcete diskutovat o maturite, tak k veci.

PS: A maturit sa nebojte, po nich to bude horsie. Drzim palec. ;)
Skorocel
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Skorocel »

JaJeNiektoIny napísal:A som si isty, ze za gramatiku dostanas maximum bodov :wink: Sry, ale nemohol som si to odpustit
Hhh, pohoda :D
mike
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mike »

co tak sa zameriat uy teraz na ang.. aj ked pochybujem ze sa nieco von dostane .. ale co ked
snake2
Medium Professional
Medium Professional

hej ludia , nebude si tu niekto robit cvicny sloh na tu temu pokazeneho bicykla alebo na temu moja buducnost ? ak ano mohli by ste to sem nejako postnut :) ked budem mat ja , hodim to sem
Napísať odpoveď