>> MATURITA 2007 <<
-
misokgb
King
- Kontaktovať používateľa:
Ked si to tak zoberiem, pisal som dobre. Ej kua ale az teraz ma napadlo, ze som nepisal o vojn. konfliktoch v Iraku a pod. Kua no... Ale som rad, ze som hentak sokoval ucitelku... To viete, som lajdak, rocniky prechadzam len tak tak aby sa nepovedalo, raz som robil reparat z M. Nechce sa mi ucit, ale viem, ze nejsom debil a ked mam pravdu povedat, tak sa mi celkom paci, ze som to takto napisal a mozno sa budem na maturity trosku viac ucit ako som si myslel, trocha ma to nakoplo
Inak, v nasej skupine, kde sme boli 14ti si tusim dvaja abo traja vybrali dvojku, inak vsetko trojka, vratane mna. Kupil som si pekne 1.5L sytenej vodicky, jahodovu Milku a 5 pizza rozkov, jeden som dal spoluziakovi, bo si zabudol v aute svacu
Inak som nebol ani raz vonku a uplne na zaciatku asi 8:15 dosiel admin, strasny bordel sme tam mali, nanestastie to bola vychovna poradkyna, ktora chytila BRUTALNE nervy, ze nikde nie je taky bordel ako u nas, vsade ticho a tuto ako na trhu
No ja som sa tam len ticho smial za spoluziakom, a povedala, ze nech drzime huby, lebo na vybavi, ze sme dnes domaturovali
Ale inak v poho, skoncil som 12:07 a som so sebou celkom spokojny 
s odpovedami nie , ale mam to oskenovane a je to uploadnute na rapide ( aj s posluchom )...Frco napísal:Nemate niekto v compe stare monitory z AJ (2006/5/4...) aj s odpovedami? Chcel by som si ich par spravit len tak cvicne na stredu. Kto ma, tak pls pm, lebo neviem, asi sa to tu nemoze postovat.
je to na lamkach , alebo ti poslem link
-
makaveli
King
- Kontaktovať používateľa:
no, ked ste pisali po 8.30 ... lebo vediet ste ich mohli tento rok az po ich vyhlaseni v radiupiton napísal:A temy sme vedeli asi 20 min. predtym ako nam povedali, prisla SMS
-
bezzuba_pirana
Medium Expert
-
JaJeNiektoIny
Light Professional
Jasne, hned ako boli vyhlasene v rozhlase dostali sme SMS... Inac, z nasej skoly asi 90% pisalo uvahu, zopar ludi char. a opis. 1 clovekmakaveli napísal:no, ked ste pisali po 8.30 ... lebo vediet ste ich mohli tento rok az po ich vyhlaseni v radiunie ako my, minuly rok
ale aj tak to ze unikli nikomu nic v podstate asi vyrazne nepomohlo pri tolkych variantach co sa objavili na nete, resp. mne to pomohlo, ale tak, ze som som na nete videl ze ma byt diskusny prispevok na temu vtacia chripka, tak som si to cvicne napisal a vdaka tomu som vedel ako pisat diskusny prispevok (lebo tomu sme sa v skole ak si pamatam nevenovali) a pisal som na maturite diskusny prispevok.. sice to nebola tema vtacia chripka, ale pomohlo mi to
-
JaJeNiektoIny
Light Professional