kamo ak si nepochopil moje slovne spojenie "po roku inactive cvicenia" tak si daj wikipediu a tam to mozno pochopis....Joxxo napísal:Ked sa ti nieco nepaci tak si daj v googli hladat foto Mr. olympia![]()
Ja niesom anabolikovy kral. A potom co som videl tvoju foto tak konstatujem ze nic moc, vyrysovany nesi absolutne ti poslem foto po roku cvicenia ja u potom uvidis co sa za rok da dosiahnut
Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness
-
VINNIE
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
-
VINNIE
Medium Expert
moj prispevok bol vcelku zle pochopeny. ospravedlnujem sa......................................................Cenayus napísal:aha to mi nieco propimina s jednej stranky podpis citujem:
WORTOS : "jste bezohledné tupé hovada které si dokažou jen dělat srandu přitom vaše objemy stojí za hovno sračky zasrané"
-
RoQa
Darca
mozno som sla zle vyjadril nemyslel som to ze si slabo cvicil viem co to znamena =necvicil si . Ale chcel som tam povedat ze to co si za rok zameskal tak kolko toho dokazem spravit za rok aj bez chemie. nieco v takom zmysle .VINNIE napísal:kamo ak si nepochopil moje slovne spojenie "po roku inactive cvicenia" tak si daj wikipediu a tam to mozno pochopis....
Dokazes toho vela len musis makat ...ja som cvicil na sucho a po viac ako po roku som zacal brat Creatin....Mna vobec nenafukol a teraz mam viacej energie....Joxxo napísal:mozno som sla zle vyjadril nemyslel som to ze si slabo cvicil viem co to znamena =necvicil si . Ale chcel som tam povedat ze to co si za rok zameskal tak kolko toho dokazem spravit za rok aj bez chemie. nieco v takom zmysle .
PS cvicil som aj tak aj tak ...takze viem ze kto cvici na sucho ma moj respekt
-
RoQa
Darca
ja som myslel ze zacnem na objem nieco brat aj som tu mal taku temu ale nakoniec som ostal pri pangaminedevo159 napísal:Dokazes toho vela len musis makat ...ja som cvicil na sucho a po viac ako po roku som zacal brat Creatin....Mna vobec nenafukol a teraz mam viacej energie....
PS cvicil som aj tak aj tak ...takze viem ze kto cvici na sucho ma moj respekt...ale zase kto ma cash tak si kupi daco a moze sa mu to aj vratit lebo posilky su dost drahe
ja investujem 5kil len za mesiac na vstupnom
AJ ja chcem mat posilku domaJoxxo napísal:ja som myslel ze zacnem na objem nieco brat aj som tu mal taku temu ale nakoniec som ostal pri pangaminenakolko som aj dost vysoký tak obvod pojde hore o 2 cm a ruka sa mi predlzi o 1cm takze je to strasne pomale noale zase 5kil za mesiac ja na vstupnom usetrim lebo mam v pivnici tlaky jednorucky ...no akurat mi staci
-
RoQa
Darca
noo ale ved to je vyborne podla mna ved keby ja som pribpral priemerne 1 kilo na mesiac ako ty takdevo159 napísal:AJ ja chcem mat posilku domaja necvicim teraz pravidelne lebo mam maturu teraz ale potom sa to hadam zlepsi....Ani mi nehovor o vyske...mam skoro dva metre a ked priberiem tak si to na mne nikto ani nevsimne ...ja sa moc neponahlam s hmotnostou ale ako cvicim tak som pribral 13-15kg za 15mesiacov priblizne....ale vravim necvicim stale uz som mal aj dvojmesacnu pauzu
Joxxo: Skus zmenit trening...ja som cvicil to moje a potom kamos mi vravel ze jeho znami sa vratil z USA (dajaky hokejista) a ukazoval mu trening...Kamos zvykol cvicit tak 60kg na lavicke ako tlaky a on mu tam dal hned 90kg a ja som sa len pozeral ze ci ho chce zabit a teraz po dvoch mesiacoch chlapec tlakuje 80kg a ja sa len pozeram
....tolko tlakujem aj ja ale ja cvicim trochu dlhsie ako on
-
RoQa
Darca
Teraz s tym treningom nieco urobim,lebo prisiel moj ujo a on sa v tom dost vidi tak dufam ze mi nieco poukazuje.Dik za radu.devo159 napísal:Joxxo: Skus zmenit trening...ja som cvicil to moje a potom kamos mi vravel ze jeho znami sa vratil z USA (dajaky hokejista) a ukazoval mu trening...Kamos zvykol cvicit tak 60kg na lavicke ako tlaky a on mu tam dal hned 90kg a ja som sa len pozeral ze ci ho chce zabit a teraz po dvoch mesiacoch chlapec tlakuje 80kg a ja sa len pozeram![]()
-
Cenayus
Medium Professional
no ja cvicim pol roka a zacinal som tak na 65-70kg vahy teraz mam 80kg. Pred mesiacom som sa meral a ruka mi narastla o dva cm na obvode a neviem ci to je sval alebo som proste tucny (mam asi tak 180cm)
Viete mi niekto povedat kde sa mera ten telesny tuk..ze kolko mam percent?? a ake su take normalne hodnoty? proste nejake cisla pre porovnanie...dik
Viete mi niekto povedat kde sa mera ten telesny tuk..ze kolko mam percent?? a ake su take normalne hodnoty? proste nejake cisla pre porovnanie...dik
neviem ako sa to meria ale optimalna hodnota u dospeleho chlapa je 7% tuku v tele.Cenayus napísal:no ja cvicim pol roka a zacinal som tak na 65-70kg vahy teraz mam 80kg. Pred mesiacom som sa meral a ruka mi narastla o dva cm na obvode a neviem ci to je sval alebo som proste tucny (mam asi tak 180cm)
-
Holubar
Darca
7% je malo. Z chalanov co poznam, to ma iba jeden spoluziak (60kg chlapec), podla mna tuk je fajn okolo tych 10-12%, priemer je tak do 20, nad 20 uz to byva dost vidno na ludoch. Naposledy ked som meral, tak so mal 15, to uz je vidiet spek na bruchu, chcem to znizit. Meria sa to rozne, v skole mame digitalny merac, ktory pracuje myslim na principe roznej vodivosti telovych buniek. Neviem, na kolko je to presne, ale u mna to odzrkadluje moj stav dost dobre, ked som mal 73kg, ukazalo 12%, pri 83kg 15%, co je myslim u mna realne.miso2911 napísal:neviem ako sa to meria ale optimalna hodnota u dospeleho chlapa je 7% tuku v tele.
podla mna tych 7% neni tak malo ved sam si teraz povedal ze si mal 15% a bolo vidiet spek na bruchu tak tych 7% môze byt celkom v pohode sportovci hokejisti, futbalisti to tak maju priblizne tych 7% co je podla mna najlepsie napriklad si zober Filipa Šeba on je futbalista a neni jeden z tych co su chudy ako Ch. Ronaldo a ten Šebo ma 7% tuku.Holubar napísal:7% je malo. Z chalanov co poznam, to ma iba jeden spoluziak (60kg chlapec), podla mna tuk je fajn okolo tych 10-12%, priemer je tak do 20, nad 20 uz to byva dost vidno na ludoch. Naposledy ked som meral, tak so mal 15, to uz je vidiet spek na bruchu, chcem to znizit. Meria sa to rozne, v skole mame digitalny merac, ktory pracuje myslim na principe roznej vodivosti telovych buniek. Neviem, na kolko je to presne, ale u mna to odzrkadluje moj stav dost dobre, ked som mal 73kg, ukazalo 12%, pri 83kg 15%, co je myslim u mna realne.
hej hej to mas pravdu ale chalan nehovoril ze ide naberat hmotu jak saleny teraz...ale asi mas aj pravdu teda s vynimkou tych sportovcou s aerobnou aktivitou je to asi takto:Holubar napísal:Lenze to su ludia, pre ktorych je aerobny trening dennou rutinou. Ludia, co sa snazia nabrat hmotu urcite nedokazu drzat tuk na 7%, co by bola ja blbost, pokial nejdu na AS
Pohlaví .................Příliš Hubený................Štíhlý.................. Normální......................Plnoštíhlý.................Obézní
Muž.......................5,1 – 9,9 %...............10 – 14,4 %......... 14,5 – 24,9 % .............35 – 49,9 % ......... 35 – 49,9 %
Žena.......................5,1 – 9,9 %.............10 – 19,9 % .......... 20 – 29,9 % .............. 30 – 34,9 %.......... 35 – 49,9 %