Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness

O športe...
VINNIE
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa VINNIE »

Joxxo napísal:Ked sa ti nieco nepaci tak si daj v googli hladat foto Mr. olympia :lol: :twisted: Ja niesom anabolikovy kral. A potom co som videl tvoju foto tak konstatujem ze nic moc, vyrysovany nesi absolutne ti poslem foto po roku cvicenia ja u potom uvidis co sa za rok da dosiahnut :wink:
kamo ak si nepochopil moje slovne spojenie "po roku inactive cvicenia" tak si daj wikipediu a tam to mozno pochopis....
VINNIE
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Cenayus napísal:aha to mi nieco propimina s jednej stranky podpis citujem:
WORTOS : "jste bezohledné tupé hovada které si dokažou jen dělat srandu přitom vaše objemy stojí za hovno sračky zasrané"
moj prispevok bol vcelku zle pochopeny. ospravedlnujem sa......................................................
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

VINNIE napísal:kamo ak si nepochopil moje slovne spojenie "po roku inactive cvicenia" tak si daj wikipediu a tam to mozno pochopis....
mozno som sla zle vyjadril nemyslel som to ze si slabo cvicil viem co to znamena =necvicil si . Ale chcel som tam povedat ze to co si za rok zameskal tak kolko toho dokazem spravit za rok aj bez chemie. nieco v takom zmysle . :wink:
devo159
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa devo159 »

Joxxo napísal:mozno som sla zle vyjadril nemyslel som to ze si slabo cvicil viem co to znamena =necvicil si . Ale chcel som tam povedat ze to co si za rok zameskal tak kolko toho dokazem spravit za rok aj bez chemie. nieco v takom zmysle . :wink:
Dokazes toho vela len musis makat ...ja som cvicil na sucho a po viac ako po roku som zacal brat Creatin....Mna vobec nenafukol a teraz mam viacej energie....
PS cvicil som aj tak aj tak ...takze viem ze kto cvici na sucho ma moj respekt :wink: ...ale zase kto ma cash tak si kupi daco a moze sa mu to aj vratit lebo posilky su dost drahe :? ja investujem 5kil len za mesiac na vstupnom
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

devo159 napísal:Dokazes toho vela len musis makat ...ja som cvicil na sucho a po viac ako po roku som zacal brat Creatin....Mna vobec nenafukol a teraz mam viacej energie....
PS cvicil som aj tak aj tak ...takze viem ze kto cvici na sucho ma moj respekt :wink: ...ale zase kto ma cash tak si kupi daco a moze sa mu to aj vratit lebo posilky su dost drahe :? ja investujem 5kil len za mesiac na vstupnom
ja som myslel ze zacnem na objem nieco brat aj som tu mal taku temu ale nakoniec som ostal pri pangamine :wink: nakolko som aj dost vysoký tak obvod pojde hore o 2 cm a ruka sa mi predlzi o 1cm takze je to strasne pomale noale zase 5kil za mesiac ja na vstupnom usetrim lebo mam v pivnici tlaky jednorucky ...no akurat mi staci
devo159
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Joxxo napísal:ja som myslel ze zacnem na objem nieco brat aj som tu mal taku temu ale nakoniec som ostal pri pangamine :wink: nakolko som aj dost vysoký tak obvod pojde hore o 2 cm a ruka sa mi predlzi o 1cm takze je to strasne pomale noale zase 5kil za mesiac ja na vstupnom usetrim lebo mam v pivnici tlaky jednorucky ...no akurat mi staci
AJ ja chcem mat posilku doma :cry: ja necvicim teraz pravidelne lebo mam maturu teraz ale potom sa to hadam zlepsi....Ani mi nehovor o vyske...mam skoro dva metre a ked priberiem tak si to na mne nikto ani nevsimne ...ja sa moc neponahlam s hmotnostou ale ako cvicim tak som pribral 13-15kg za 15mesiacov priblizne....ale vravim necvicim stale uz som mal aj dvojmesacnu pauzu
VINNIE
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

joxxo ak si myslis, ze ja som bral nejakú chémiu, tak to si na veeelkom omyle :))))))
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

devo159 napísal:AJ ja chcem mat posilku doma :cry: ja necvicim teraz pravidelne lebo mam maturu teraz ale potom sa to hadam zlepsi....Ani mi nehovor o vyske...mam skoro dva metre a ked priberiem tak si to na mne nikto ani nevsimne ...ja sa moc neponahlam s hmotnostou ale ako cvicim tak som pribral 13-15kg za 15mesiacov priblizne....ale vravim necvicim stale uz som mal aj dvojmesacnu pauzu
noo ale ved to je vyborne podla mna ved keby ja som pribpral priemerne 1 kilo na mesiac ako ty tak :smt009 :smt009 :smt009 raz sa mi stalo sicce ze som pribrla za dva tyzdne 3kg ale to neviem pochopit cvicil som kazdy den zral som doslova ako hov***** noale teraz to stoji :cry: Vinnie:ja som nic take nepovedal ale vzhladom na moj vek a vysku ak chcem mat obvod 40 tak brat nieco je takmer nevihnutné. Moj kamarat je skoro taky stary ako ja a tlakuje 70-80 kg ruku ma jak tri moje noale stale berie poctivo creatin proteiny bielkoviny ,(gainere) a pribral za dva mesiace 13 kg noale nie kazdy si moze dovolit vyhodit za to do 800korunn na mesiac
devo159
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Joxxo: Skus zmenit trening...ja som cvicil to moje a potom kamos mi vravel ze jeho znami sa vratil z USA (dajaky hokejista) a ukazoval mu trening...Kamos zvykol cvicit tak 60kg na lavicke ako tlaky a on mu tam dal hned 90kg a ja som sa len pozeral ze ci ho chce zabit a teraz po dvoch mesiacoch chlapec tlakuje 80kg a ja sa len pozeram :cry:
....tolko tlakujem aj ja ale ja cvicim trochu dlhsie ako on :roll:
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

devo159 napísal:Joxxo: Skus zmenit trening...ja som cvicil to moje a potom kamos mi vravel ze jeho znami sa vratil z USA (dajaky hokejista) a ukazoval mu trening...Kamos zvykol cvicit tak 60kg na lavicke ako tlaky a on mu tam dal hned 90kg a ja som sa len pozeral ze ci ho chce zabit a teraz po dvoch mesiacoch chlapec tlakuje 80kg a ja sa len pozeram :cry:
....tolko tlakujem aj ja ale ja cvicim trochu dlhsie ako on :roll:
Teraz s tym treningom nieco urobim,lebo prisiel moj ujo a on sa v tom dost vidi tak dufam ze mi nieco poukazuje.Dik za radu. :wink:
devo159
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Joxxo napísal:Teraz s tym treningom nieco urobim,lebo prisiel moj ujo a on sa v tom dost vidi tak dufam ze mi nieco poukazuje.Dik za radu. :wink:
Pohoda nemas za co ...potom ked ti ujo nieco poradi nezabudni tu na nas :wink:
miki7779
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa miki7779 »

vsetko musi mat svoju techniku.Nemozeme z jedneho dna na druhy zacat posilovat jak k..... . Treba zacat pomaly ale logicky lebo keby si prve dni zacal tlakovat 60 kg tak by si sa nepostavil
Cenayus
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Cenayus »

no ja cvicim pol roka a zacinal som tak na 65-70kg vahy teraz mam 80kg. Pred mesiacom som sa meral a ruka mi narastla o dva cm na obvode a neviem ci to je sval alebo som proste tucny (mam asi tak 180cm)
Viete mi niekto povedat kde sa mera ten telesny tuk..ze kolko mam percent?? a ake su take normalne hodnoty? proste nejake cisla pre porovnanie...dik
miso2911
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa miso2911 »

Cenayus napísal:no ja cvicim pol roka a zacinal som tak na 65-70kg vahy teraz mam 80kg. Pred mesiacom som sa meral a ruka mi narastla o dva cm na obvode a neviem ci to je sval alebo som proste tucny (mam asi tak 180cm)
Viete mi niekto povedat kde sa mera ten telesny tuk..ze kolko mam percent?? a ake su take normalne hodnoty? proste nejake cisla pre porovnanie...dik
neviem ako sa to meria ale optimalna hodnota u dospeleho chlapa je 7% tuku v tele.
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

miso2911 napísal:neviem ako sa to meria ale optimalna hodnota u dospeleho chlapa je 7% tuku v tele.
7% je malo. Z chalanov co poznam, to ma iba jeden spoluziak (60kg chlapec), podla mna tuk je fajn okolo tych 10-12%, priemer je tak do 20, nad 20 uz to byva dost vidno na ludoch. Naposledy ked som meral, tak so mal 15, to uz je vidiet spek na bruchu, chcem to znizit. Meria sa to rozne, v skole mame digitalny merac, ktory pracuje myslim na principe roznej vodivosti telovych buniek. Neviem, na kolko je to presne, ale u mna to odzrkadluje moj stav dost dobre, ked som mal 73kg, ukazalo 12%, pri 83kg 15%, co je myslim u mna realne.
miso2911
Medium Star
Medium Star

Holubar napísal:7% je malo. Z chalanov co poznam, to ma iba jeden spoluziak (60kg chlapec), podla mna tuk je fajn okolo tych 10-12%, priemer je tak do 20, nad 20 uz to byva dost vidno na ludoch. Naposledy ked som meral, tak so mal 15, to uz je vidiet spek na bruchu, chcem to znizit. Meria sa to rozne, v skole mame digitalny merac, ktory pracuje myslim na principe roznej vodivosti telovych buniek. Neviem, na kolko je to presne, ale u mna to odzrkadluje moj stav dost dobre, ked som mal 73kg, ukazalo 12%, pri 83kg 15%, co je myslim u mna realne.
podla mna tych 7% neni tak malo ved sam si teraz povedal ze si mal 15% a bolo vidiet spek na bruchu tak tych 7% môze byt celkom v pohode sportovci hokejisti, futbalisti to tak maju priblizne tych 7% co je podla mna najlepsie napriklad si zober Filipa Šeba on je futbalista a neni jeden z tych co su chudy ako Ch. Ronaldo a ten Šebo ma 7% tuku.
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

Lenze to su ludia, pre ktorych je aerobny trening dennou rutinou. Ludia, co sa snazia nabrat hmotu urcite nedokazu drzat tuk na 7%, co by bola aj blbost, pokial nejdu na AS
miso2911
Medium Star
Medium Star

Holubar napísal:Lenze to su ludia, pre ktorych je aerobny trening dennou rutinou. Ludia, co sa snazia nabrat hmotu urcite nedokazu drzat tuk na 7%, co by bola ja blbost, pokial nejdu na AS
hej hej to mas pravdu ale chalan nehovoril ze ide naberat hmotu jak saleny teraz...ale asi mas aj pravdu teda s vynimkou tych sportovcou s aerobnou aktivitou je to asi takto:
Pohlaví .................Příliš Hubený................Štíhlý.................. Normální......................Plnoštíhlý.................Obézní

Muž.......................5,1 – 9,9 %...............10 – 14,4 %......... 14,5 – 24,9 % .............35 – 49,9 % ......... 35 – 49,9 %

Žena.......................5,1 – 9,9 %.............10 – 19,9 % .......... 20 – 29,9 % .............. 30 – 34,9 %.......... 35 – 49,9 %
pecko
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa pecko »

akoze sa to vypocita?
pepan90
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa pepan90 »

robi tu niekto nadhody? ktore svaly sa pri tom zapajaju? je to dobry cvik na objem ci vybusnost a silu? :)
Napísať odpoveď