Zarastanie nechtov na nohách
no neviem. ja mam tiez problem zo zarastanim nechtov. pred 2 tyzdnami mi ho rezali. nevytrhli cely ale vyrezali iba ten cely kraj ktory bol zarasteny. no a nemozem sa stazovat - umrtvili to a vyrezali. pocas zakroku to bolelo len minimalne. a aj potom neskor doma, ked to umrtvenie prestalo ucinkovat ma to nejak extra nebolelo. a dnes uz normalne bicyklujem a tak...
-
erytrocyt
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Dawo kamarát. Mne toto ideš hovoriť?dawo napísal:ero ale tych "par" dni potom ... by si ine grimasy hadzal pri najmensom pohybe
Fakt viem ako to bolí, a aj tie dni po sú super
Eritrocit teba bolel len vzduch, ale mna raz aj stena 
Bolo to sice davno, ale stale si na to pamatam. Bol som hodinku po vyrezani celeho nechta, dotackal som sa dako domov (jedna topanka, autobusom). Isiel som si vziat do kuchyne pohar vody a poskakoval som na jednej nohe a zrazu som si tu zoperovanu slusne buchol ten palec o stenu. Hned fac zaliala krv a ja som sa tam zvijal este 3 minuty na zemi. A ked mi potom ten krvavy fac davali dole v nemocnici ... lepsie ako sex
Bolo to sice davno, ale stale si na to pamatam. Bol som hodinku po vyrezani celeho nechta, dotackal som sa dako domov (jedna topanka, autobusom). Isiel som si vziat do kuchyne pohar vody a poskakoval som na jednej nohe a zrazu som si tu zoperovanu slusne buchol ten palec o stenu. Hned fac zaliala krv a ja som sa tam zvijal este 3 minuty na zemi. A ked mi potom ten krvavy fac davali dole v nemocnici ... lepsie ako sex
-
Kibo
Hardcore addict
eritrocit: dobra hlaska s tym vzduchom
mishenko: tak ja to mam lepsie, ja som sice tiez zakopol, ale zvijal som sa dlhsie ako 3 min. a od doktora som isiel autom, soferoval lavou nohou, vazne pecka, isiel som asi 30 (pre istotu - ale bolo to doobeda a len po petrzalke a nastastie boli prazdne cesty) a na krizovatke som musel zastavit na cervenu. lavackou mam cit na brzde asi ako slon v porcelane, takze prve pribrzdenie poriadne koplo, tak reku ze zabrzdim plynulo. prdlajs. jasne ze som musel dupnut pravou dorezanou nohou na brzdu aby som zastal - AU!
a na tej krizovatke boli take rolety, ze som pri rozbehu citil aj to co tam na tej ceste nebolo ako mi tou nohou triaslo a to som ju mal vo vzduchu - to boli moje najhorsie 4 km v zivote
sado maso sex sa nechyta na tieto zazitky
mishenko: tak ja to mam lepsie, ja som sice tiez zakopol, ale zvijal som sa dlhsie ako 3 min. a od doktora som isiel autom, soferoval lavou nohou, vazne pecka, isiel som asi 30 (pre istotu - ale bolo to doobeda a len po petrzalke a nastastie boli prazdne cesty) a na krizovatke som musel zastavit na cervenu. lavackou mam cit na brzde asi ako slon v porcelane, takze prve pribrzdenie poriadne koplo, tak reku ze zabrzdim plynulo. prdlajs. jasne ze som musel dupnut pravou dorezanou nohou na brzdu aby som zastal - AU!
sado maso sex sa nechyta na tieto zazitky
všetky palce ma kvôli tebe začali bolieť, naozaj ti ďakujemmishenko napísal:Eritrocit teba bolel len vzduch, ale mna raz aj stena
Môj brácho mal dosť často tento problém. Najhoršie bolo, keď som videl, že mu tam dokonca akási zvláštna hmota rástla. Fuj, odvtedy si stále kontrolujem nechty a pri každej najmenšej bolesti si kontrolujem prsty.
-
Kibo
Hardcore addict
obrazok som nenasiel, ale vyzera to tak, ze lozko mas cervene a opuchnute (z dovodu zapalu, ktory sa tvori tlakom nechta do lozka - doslova tam vrasta do masa, preto zarastanie...) a casom ti odtial vyteka hnis, ked mas zive/dive maso, tak ti prerasta cez nechet (najcastejsie) a je to take take krvave maso... neviem ako to opysat podrobnejsie