Zarastanie nechtov na nohách

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
mi-chau
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mi-chau »

raz mi ho na chire sundali, odvtedy no problem, ako odporucam to dat strhnut, ked opichaju mezokainom ani velmi nepocitis, sice to je neprijemne ked to potom tvrdne ale treba trochu odvahy...
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

myslis ze botaskova choroba bola v nasej rodine okolo doby prvej svetovej?? :lol:
ja to nastastie nemam ale genetika je dobry zaklad :wink:
k-u-l-i
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa k-u-l-i »

ouch.. :cry: ze strhnutie celeho nechtu :shock: ved to som len precital a mal som dost a nie to zeby som na to este isiel..podla mna asi by bolo lepsie to druhe..
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Kuli, ale strhnutia nechtu sa báť netreba. Samozrejme že dostaneš anestetikum a palec ti umŕtvia. Pokiaľ tam nemáš hnis, budeš cítiť len tlak.
SRneC
Addict
Addict

ero ale tych "par" dni potom ... by si ine grimasy hadzal pri najmensom pohybe
:lol:
Tomáš
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomáš »

no neviem. ja mam tiez problem zo zarastanim nechtov. pred 2 tyzdnami mi ho rezali. nevytrhli cely ale vyrezali iba ten cely kraj ktory bol zarasteny. no a nemozem sa stazovat - umrtvili to a vyrezali. pocas zakroku to bolelo len minimalne. a aj potom neskor doma, ked to umrtvenie prestalo ucinkovat ma to nejak extra nebolelo. a dnes uz normalne bicyklujem a tak...
Thek_SVK
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Thek_SVK »

hmmm... mohli by set mi povedat alebo dať tu futo ako to vyzerá keď vám tien echty zarastajú? ja len tak...pre istotu :hmm:
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

dawo napísal:ero ale tych "par" dni potom ... by si ine grimasy hadzal pri najmensom pohybe
:lol:
Dawo kamarát. Mne toto ideš hovoriť? :lol: Mal som panaritium, hnisavé lôžko po celej dĺžke palca, prežil som operáciu ktorú mi robili prakticky naživo, keďže anestetikum pri hnise nezaberá. Boli to tie najkrušnejšie chvíle v živote. Keď mi zarezal do nechtu a lôžka, skoro som omdlel bolesťou, no nanešťastie sa tak nestalo, tak som si to celé užil plným dúškom :lol:
Fakt viem ako to bolí, a aj tie dni po sú super :D Aj vzduch čo ide okolo boli :lol:
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mishenko »

Eritrocit teba bolel len vzduch, ale mna raz aj stena :)
Bolo to sice davno, ale stale si na to pamatam. Bol som hodinku po vyrezani celeho nechta, dotackal som sa dako domov (jedna topanka, autobusom). Isiel som si vziat do kuchyne pohar vody a poskakoval som na jednej nohe a zrazu som si tu zoperovanu slusne buchol ten palec o stenu. Hned fac zaliala krv a ja som sa tam zvijal este 3 minuty na zemi. A ked mi potom ten krvavy fac davali dole v nemocnici ... lepsie ako sex :D
SRneC
Addict
Addict

Aj mojeje mame trhali dva krat a raz sa zobudila na to ze ju to zabolelo a to som isiel okolo 0,5 metra:lol

(fantomova bolest) :lol:
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

eritrocit: dobra hlaska s tym vzduchom :lol:

mishenko: tak ja to mam lepsie, ja som sice tiez zakopol, ale zvijal som sa dlhsie ako 3 min. a od doktora som isiel autom, soferoval lavou nohou, vazne pecka, isiel som asi 30 (pre istotu - ale bolo to doobeda a len po petrzalke a nastastie boli prazdne cesty) a na krizovatke som musel zastavit na cervenu. lavackou mam cit na brzde asi ako slon v porcelane, takze prve pribrzdenie poriadne koplo, tak reku ze zabrzdim plynulo. prdlajs. jasne ze som musel dupnut pravou dorezanou nohou na brzdu aby som zastal - AU! :lol: a na tej krizovatke boli take rolety, ze som pri rozbehu citil aj to co tam na tej ceste nebolo ako mi tou nohou triaslo a to som ju mal vo vzduchu - to boli moje najhorsie 4 km v zivote :lol:
sado maso sex sa nechyta na tieto zazitky :lol:
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

mishenko napísal:Eritrocit teba bolel len vzduch, ale mna raz aj stena :)
Bolo to sice davno, ale stale si na to pamatam. Bol som hodinku po vyrezani celeho nechta, dotackal som sa dako domov (jedna topanka, autobusom). Isiel som si vziat do kuchyne pohar vody a poskakoval som na jednej nohe a zrazu som si tu zoperovanu slusne buchol ten palec o stenu. Hned fac zaliala krv a ja som sa tam zvijal este 3 minuty na zemi. A ked mi potom ten krvavy fac davali dole v nemocnici ... lepsie ako sex :D
všetky palce ma kvôli tebe začali bolieť, naozaj ti ďakujem :D :wink:

Môj brácho mal dosť často tento problém. Najhoršie bolo, keď som videl, že mu tam dokonca akási zvláštna hmota rástla. Fuj, odvtedy si stále kontrolujem nechty a pri každej najmenšej bolesti si kontrolujem prsty.
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

pinco napísal:Najhoršie bolo, keď som videl, že mu tam dokonca akási zvláštna hmota rástla.
to bolo tzv. zive maso najskor, aj to som zazil, tiez zabava ked to vypaluju jodom :lol:
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Kibo napísal:to bolo tzv. zive maso najskor, aj to som zazil, tiez zabava ked to vypaluju jodom :lol:
Živé :lol: Volá sa to divé mäso a bol som na chirurgickom zákroku už 5X. Na jednom palci sa to už skonsolidovalo, na druhom nie :?
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

jin napísal:Živé :lol: Volá sa to divé mäso a bol som na chirurgickom zákroku už 5X. Na jednom palci sa to už skonsolidovalo, na druhom nie :?
kazdy hovori inak, ja som to mal pred par rokmi a vtedy to este bolo zive, mozno medzi tym zdivelo :lol:
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mishenko »

jj, ja tiez poznam vyraz zive maso, takze asi tak.
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

boze vy ste banda sadistov, ako som to tu precital ani sa mi do baru nechce... :? cele nohy ma bolia
Thek_SVK
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Thek_SVK »

hmmm no tak, ako to vyzera to zarastanie nechtov? :(
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

obrazok som nenasiel, ale vyzera to tak, ze lozko mas cervene a opuchnute (z dovodu zapalu, ktory sa tvori tlakom nechta do lozka - doslova tam vrasta do masa, preto zarastanie...) a casom ti odtial vyteka hnis, ked mas zive/dive maso, tak ti prerasta cez nechet (najcastejsie) a je to take take krvave maso... neviem ako to opysat podrobnejsie
jojcek
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa jojcek »

8) neboj vydrzis to ... no ten zakrok osobne neboli lebo mas ten palec umrtveny, no ale ked ked to uz mas po tom tak to zacne ukrutne boliet ako kazda rana po zasiti alebo ked sa dostava do normalu ( ked bola umrtvena) a najhorsia bolest je ked do niecoho zakopnes tym bolavim palcom , alebo nedajboze ti nietko nanho stupi ... najlepsie je to v lete ked sa ti to stane aleb tento zakrok je podniknuty vtedy lebo mozes mat volnejsiu obuv co ti ulahci hojeniu + netlaci ti topanka na ranu ... kamarat po tomto zakroku dostal aj barlu lebo nemohol vobec na tu nohu stupi ale viem ze po 1-2 tyzdnoch uz je to v pohode :wink: lenze on s tym mam obrovske problemy a stava sa mu to viackrat cize ho za ro rezu aj 2-3 x :cry:
Napísať odpoveď