Ako si predstavujete svoje vysnivane povolanie?
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
bolek
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Pacia sa mi dve alternativy:
1. Ja + pitevna + mrtvolky + zapalisty kolektiv + skvele odvedena praca (zivym pomoze a mrvym neuskodi
)
2. Ja + Afrika + boj proti AIDS a pod. + zapalisty kolektiv + skvele odvedena praca.
Ale zatial mam este dost casu o tom popremyslat, v kazdom pripade by to mohla byt medicina a na dochodku by som si chcela otvorit knihkupectvo s antikvariatom
1. Ja + pitevna + mrtvolky + zapalisty kolektiv + skvele odvedena praca (zivym pomoze a mrvym neuskodi
2. Ja + Afrika + boj proti AIDS a pod. + zapalisty kolektiv + skvele odvedena praca.
Ale zatial mam este dost casu o tom popremyslat, v kazdom pripade by to mohla byt medicina a na dochodku by som si chcela otvorit knihkupectvo s antikvariatom
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
GunZ
Amateur
zapesbecenie, to ftp som tam ani necel davat, kedze pouzivam uz scp.fruxo napísal:to je pekne ale chcelo by to nejake programovacie jazyky... btw co myslis pod ovladanim ftp a ssh ?
programovacie jazyky - kupil som si knihu o c++ a planujem stym zacat asi na letne prazdniny. A nie som ziadny maniak, normalne xodim s kamaratmi von, zabavat sa, futbal, volejbal a tak, proste ma to bavi a nestaci mi ze mi veci funguju ale potrebujem vediet aj ako funguju.
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
zabezpecenie ...GunZ napísal:zapesbecenie, to ftp som tam ani necel davat, kedze pouzivam uz scp.![]()
programovacie jazyky - kupil som si knihu o c++ a planujem stym zacat asi na letne prazdniny. A nie som ziadny maniak, normalne xodim s kamaratmi von, zabavat sa, futbal, volejbal a tak, proste ma to bavi a nestaci mi ze mi veci funguju ale potrebujem vediet aj ako funguju.
...
tak to si potom podobny ako ja, mam 13 rokov venujem sa scriptovaniu v php s vyuzitim sql databazy [bezna vec] dalej je to C++ Builder a potom C++ s konzolovym rozhranim a WIN API rozhranym s pouzitim opengl ... hry a podobne srandy... ako poradit ti mozem takto sa cez knizku nenaucis c++ ja som bol tiez v tom ze precitam c++ knizku a som programator no maximalne som vedel napisat naspamat par scriptov ktore som ani nevedel co robia hlavne ze to robia :)a bolo to na zmar... vykaslal som sa na c++ a zacal som robit v php tam som sa naucil aspon nejake tie zakladne veci ako to funguje atd... a potom som c++ dokonale pochopil... a postupne som sa naucil vyuzivat kniznice na c+ ...
-
pinacolada
Guru wannabe
ok..ked ma tu mazuu tak zapichnem i ja nejaky moj sen
uz nejaky ten rok planujem ovladnut svet a ked mi to nevyjde tak si otvorim nejaky ska/rasta bufetik na piesocnatej plazi.podavat sa budu iba heinekeny a miesane drinky.skoro vsetko bude zo slamy,vsade jamajske vlajky a hrat bude rano a na obed sladucke regge a vecer budu nadupane ska.kazdy piatok koncert nejakej kvalitnej kapely spojeneny s poriadnym zurom do rana.
a ked nevyjde ani to tak snad sa mi podari otvorit nejaky stredne velky rockovy klub v meste velkom aspon ako blava ale nie na slovensku.take brno by bodlo.bolo by to centrum nocneho zivota mladych ludi z kultur od punku az po hardcore.kazdy piatok a sobotu koncert nejakej hviezdy domacej alebo zahranicnej sceny.popri tom hrat v nejakej metalcore,alebo hardcorovej kapele a koncertovat po strednej europe.sem tam pozvanka na nejaky zahranicny fest.radost zit
a ked uz ani to nevyjde a budem sa musiet podrobit konformite tak by som rad bol ekonomickym analytikom pre nejaku vacsiu firmicku alebo by som rad fusoval do sociologie a politologie.uvidime ako to vypali
uz nejaky ten rok planujem ovladnut svet a ked mi to nevyjde tak si otvorim nejaky ska/rasta bufetik na piesocnatej plazi.podavat sa budu iba heinekeny a miesane drinky.skoro vsetko bude zo slamy,vsade jamajske vlajky a hrat bude rano a na obed sladucke regge a vecer budu nadupane ska.kazdy piatok koncert nejakej kvalitnej kapely spojeneny s poriadnym zurom do rana.
a ked nevyjde ani to tak snad sa mi podari otvorit nejaky stredne velky rockovy klub v meste velkom aspon ako blava ale nie na slovensku.take brno by bodlo.bolo by to centrum nocneho zivota mladych ludi z kultur od punku az po hardcore.kazdy piatok a sobotu koncert nejakej hviezdy domacej alebo zahranicnej sceny.popri tom hrat v nejakej metalcore,alebo hardcorovej kapele a koncertovat po strednej europe.sem tam pozvanka na nejaky zahranicny fest.radost zit
a ked uz ani to nevyjde a budem sa musiet podrobit konformite tak by som rad bol ekonomickym analytikom pre nejaku vacsiu firmicku alebo by som rad fusoval do sociologie a politologie.uvidime ako to vypali
Re: iba money
Niesi z Luniku IX?P3tQO napísal:dostaavat peniaze a nic nerobit
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
dudinko
Light Professional
Kód: Vybrať všetko
Získať certifikát CCIE znamená podstúpiť viacstupňovú certifikačnú cestu. Pri každom z troch stupienkov rastie trhová cena daného odborníka. Najnižšou úrovňou sú Cisco Certified Network Associate (CCNA) a Cisco Certified Design Associate (CCDA). O niečo náročnejšia je úroveň Professional, ktorá je už rozdelená podľa tém na hlas (CCVP - Cisco Certified Voice Professional), bezpečnosť (CCSP - Cisco Certified Secure Professional), design (CCDP - Cisco Certified Design Professional) a routing a switching (CCNP - Cisco Certified Network Professional a CCIP - Cisco Certified Internetwork Professional).
Zdroj: alefnula.sk