Ako si predstavujete svoje vysnivane povolanie?

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

sediet na oblacikoch a pozerat na ludi
bolek
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Pacia sa mi dve alternativy:
1. Ja + pitevna + mrtvolky + zapalisty kolektiv + skvele odvedena praca (zivym pomoze a mrvym neuskodi :D )
2. Ja + Afrika + boj proti AIDS a pod. + zapalisty kolektiv + skvele odvedena praca.
Ale zatial mam este dost casu o tom popremyslat, v kazdom pripade by to mohla byt medicina a na dochodku by som si chcela otvorit knihkupectvo s antikvariatom :)
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

bolek napísal:2. Ja + Afrika + boj proti AIDS a pod. + zapalisty kolektiv + skvele odvedena praca.
lekari bez hranic? :wink: ja nieco take po skole chcem, aspon chvilku, uz mam kontakty :lol: nechces ist so mnou :D
GunZ
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa GunZ »

ja by som cel robit s kompami, programator alebo sysadmin. Myslim ze naskok mam celkom dobry, mam 15 a ovladam linux, iptables, dns, mail, ftp, ssh a pod.
Planujem ist na nejaku SPS.
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

GunZ napísal:ja by som cel robit s kompami, programator alebo sysadmin. Myslim ze naskok mam celkom dobry, mam 15 a ovladam linux, iptables, dns, mail, ftp, ssh a pod.
Planujem ist na nejaku SPS.
co myslis pod ovladanim ftp a ssh ? :D
GunZ
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa GunZ »

fruxo napísal:to je pekne ale chcelo by to nejake programovacie jazyky... btw co myslis pod ovladanim ftp a ssh ? :D
zapesbecenie, to ftp som tam ani necel davat, kedze pouzivam uz scp. 8)
programovacie jazyky - kupil som si knihu o c++ a planujem stym zacat asi na letne prazdniny. A nie som ziadny maniak, normalne xodim s kamaratmi von, zabavat sa, futbal, volejbal a tak, proste ma to bavi a nestaci mi ze mi veci funguju ale potrebujem vediet aj ako funguju. :P
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

ades napísal:lekari bez hranic? :wink: ja nieco take po skole chcem, aspon chvilku, uz mam kontakty :lol: nechces ist so mnou :D
Hej, lekari bez hranic su super...Takze ideme, ved s tebou pojdem kamkolvek, aj do Afriky :)
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

GunZ napísal:zapesbecenie, to ftp som tam ani necel davat, kedze pouzivam uz scp. 8)
programovacie jazyky - kupil som si knihu o c++ a planujem stym zacat asi na letne prazdniny. A nie som ziadny maniak, normalne xodim s kamaratmi von, zabavat sa, futbal, volejbal a tak, proste ma to bavi a nestaci mi ze mi veci funguju ale potrebujem vediet aj ako funguju. :P
zabezpecenie ...
...
tak to si potom podobny ako ja, mam 13 rokov venujem sa scriptovaniu v php s vyuzitim sql databazy [bezna vec] dalej je to C++ Builder a potom C++ s konzolovym rozhranim a WIN API rozhranym s pouzitim opengl ... hry a podobne srandy... ako poradit ti mozem takto sa cez knizku nenaucis c++ ja som bol tiez v tom ze precitam c++ knizku a som programator no maximalne som vedel napisat naspamat par scriptov ktore som ani nevedel co robia hlavne ze to robia :)a bolo to na zmar... vykaslal som sa na c++ a zacal som robit v php tam som sa naucil aspon nejake tie zakladne veci ako to funguje atd... a potom som c++ dokonale pochopil... a postupne som sa naucil vyuzivat kniznice na c+ ...
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

ok..ked ma tu mazuu tak zapichnem i ja nejaky moj sen
uz nejaky ten rok planujem ovladnut svet a ked mi to nevyjde tak si otvorim nejaky ska/rasta bufetik na piesocnatej plazi.podavat sa budu iba heinekeny a miesane drinky.skoro vsetko bude zo slamy,vsade jamajske vlajky a hrat bude rano a na obed sladucke regge a vecer budu nadupane ska.kazdy piatok koncert nejakej kvalitnej kapely spojeneny s poriadnym zurom do rana.
a ked nevyjde ani to tak snad sa mi podari otvorit nejaky stredne velky rockovy klub v meste velkom aspon ako blava ale nie na slovensku.take brno by bodlo.bolo by to centrum nocneho zivota mladych ludi z kultur od punku az po hardcore.kazdy piatok a sobotu koncert nejakej hviezdy domacej alebo zahranicnej sceny.popri tom hrat v nejakej metalcore,alebo hardcorovej kapele a koncertovat po strednej europe.sem tam pozvanka na nejaky zahranicny fest.radost zit
a ked uz ani to nevyjde a budem sa musiet podrobit konformite tak by som rad bol ekonomickym analytikom pre nejaku vacsiu firmicku alebo by som rad fusoval do sociologie a politologie.uvidime ako to vypali
Cicatrix
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Cicatrix »

niečo kde by som sa iba tváril, že pracujem(ale dostával velké lóve)...Potlesk pre chalana, ktorý nechal všetko tak a otvoril si bar na pláži - to by bola "robota" :D
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Futbalista a kozmonaut :D
P3tQO
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

iba money

Príspevok od používateľa P3tQO »

dostaavat peniaze a nic nerobit :D
k6
VIP
VIP

Re: iba money

Príspevok od používateľa k6 »

P3tQO napísal:dostaavat peniaze a nic nerobit :D
Niesi z Luniku IX? :roll:
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IMI »

DJ , alebo programator .dost am to bavi
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

IMI napísal:DJ , alebo programator .dost am to bavi
[delete]
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IMI »

to som sa sekol a ponahlas som sa
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

obranca LA Kings , o tom snívam od detstva :uvodzovky:
Peter9510
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Peter9510 »

fikus-kukis napísal:Sieťar LAN&WAN s certifikátom CCIE :king: v nejakej veľkej korporácií.
Čo získaš tým certifikátom ?
dudinko
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dudinko »

Kód: Vybrať všetko

Získať certifikát CCIE znamená podstúpiť viacstupňovú certifikačnú cestu. Pri každom z troch stupienkov rastie trhová cena daného odborníka. Najnižšou úrovňou sú Cisco Certified Network Associate (CCNA) a Cisco Certified Design Associate (CCDA).  O niečo náročnejšia je úroveň Professional, ktorá je už rozdelená podľa tém na hlas (CCVP - Cisco Certified Voice Professional), bezpečnosť (CCSP - Cisco Certified Secure Professional), design (CCDP - Cisco Certified Design Professional) a routing a switching (CCNP - Cisco Certified Network Professional a CCIP - Cisco Certified  Internetwork Professional).

Zdroj: alefnula.sk
piton
King
King

Príspevok od používateľa piton »

Peter9510 napísal:Čo získaš tým certifikátom ?
Veelmi fajny plat :wink:
Napísať odpoveď