Predpokladam, ze toto bolo mierene na mna. Samozrejme, ze sa mam. A ty seba nie? Keby nie, tak si sam seba nevazis. No, a ked si nevazis sam seba, necakaj, ze si ta bude vazit niekto iny. Spat k teme.mastermind napísal:Len to, ze ty sa mas rad a povazujes sa za vynimocneho, nerobi z ludi korunu tvorstva. Ako som povedal so zvieratami sme uplne rovnaki, s tym rozdielom, ze my si uvedomujeme nase bytie a prave to z nas robi ten odpad ktory sme.
k tomu horiacemu domu: Ako ta poznam, tak ty by si dokazal zachranit aj cloveka a aj macky.
Nie sme ani zdaleka rovnaki s mackami (alebo s akymkolvek inym tvorom). Prva vec, je dokazane (ostatne nas konzumuju len psychopati a kanibali, co je asi to iste), ze sme na vrchole potravinoveho retazca - zatial. Toto nam dava iste pravo nadradovat sa nad ine rasy, tvory na tejto planete. Ty sa citis, ako odpad?
Asi ma fakt nepoznas, lebo na tie macky este raz opakujem by som sa vysral a velmi rad. Svoj zivot nenecham zhasnut kvoli jednemu tvoru, kt. mi v zivote nijako nepomoze. A ak v tom bola ironia, tak to bolo...divne a zbytocne.