Xaredon napísal:jj a take, ze placeboefekt poznas?
hehe ... no to je zaujimava vec ten placeboefekt...
raz to bolo v serialy MASH...
ja neficim na nicom...
kavu nepijem a energetaky su moc drahe nto, aby som ich do seba lial kazdy den
...a pritom ti to nic nepomoze. Len si nahovoris, ze to funguje. Ja preferujem cokoladu, denne padnu tak dve horalky, dve musli tycinky, pol cokolady, 10 jablk, tri litre vody a stale otvorene okno, aby som mala dostatocny privod O2...
bolek napísal:...a pritom ti to nic nepomoze. Len si nahovoris, ze to funguje. Ja preferujem cokoladu, denne padnu tak dve horalky, dve musli tycinky, pol cokolady, 10 jablk, tri litre vody a stale otvorene okno, aby som mala dostatocny privod O2...
to znie akoby niekto prepadol maturitnemu osialu...
Ja maturujem v piatok...a potom v pondelok..ale to je jedno..chcem len povedat, ze najlepsia zbran je klud..a nic ine....no a potom trosku ucenia a veeeeeeeeeeeeeela stastia alebo veeeeeeeeeeeeela ucenia a stipka stastia
no ja mam tento cely tyzden akademicky ... ale uz som sa zacal literaturu uci od minuleho tyzdna... take jedna dve max 3 otazky denne... a celkom sa i to vyplatilo... ete 13 a litiku mam hotovo
na nglinu sa ucit nebudem... to si iba prebehnem a z dejepisom zacinam zajtra...
a matika... nooo ... z toho nam dala vsetky priklady a teoriu sa musim nadrtit.. xixi... to je moj rozvrh na tyzden
mi-chau drzim palce ... pred rokom som to mal tiez ... 25 Otazok a kazda otazka mala dalsich 5 podotazok ... tyzden pred tym som sa zacal drvit predposledny den som spal 21h a posledny opakovacky a dovrsenie ucenia ... znamky 2 Teoreticke 2 Prakticke 1 Obhajoba
dejepisu je mrte vela a zacinam nim,takze si ho necham na stvrtok... teraz potrebujem poriadne zopakovat literaturu, dake slovicka ku angline a informacne geo....
neviem ci sa mi to len zda,ale ta literatura sa mi zda celkom lahka... aj ked moji spoluziaci planuju vytvorit okolo 500stran vypracovanych otazok len z lit ja pocitam s tym ze kniha Zmaturuj z literatury 1 to v pohode pokryva... skoda ze som si nic take nezabezpecil na dejepis... mam iba e-book takej cierno-cervenej knihy,ale je to tam dost zo siroka
ROKI49 napísal:ja mam v utorok hned predmet ktoreho sa najviac bojim, je to matika tak tiez by som poprosil aby ste mi drzali palce.....dakujem
prvy krat pocujem ze Litika nieje najtazsia
Ale budem drzat palce....ale mne drzte palce aj v piatok(25) a aj v pondelok(28)...mam to zle rozdelene...najtazsim zacinam(SJ) a najtazsim koncim(Ekonomia) a pomedzi mam len take eaysy vecicicky(AJ,IVT)
no ja mam za sebou akademicky celkom vydareny = uspesne som sa branil uceniu ale zacina mi horiet pod zadkom musim sa ucit a vam, co maturujete uz zajtra prajem hodne stastia pri tahani otazky a este viac pri odpovedi.
May the Light be with You
piton napísal:No ludia, zajtra idem pod noz... informatika, drzte palce Uz trosicku stres prichadza, ale cudujem sa ze som este celkom v pohode
z informmatiky dali mojim spoluziakom kompletne vypracovane otazky...
prisiel profak a povedal :
na tomto USB kluci su maturitne otazky, ja ho tu teraz zabudnem a ked sa o 10 min vratim, nechcem to vidiet na ziadnom z tychto pc
No.. zajtra maturujem pocas troch hodin z troch predmetov - slovencina, anglictina a elektronika s vypoctou technikou.. snad budem mat stastie na otazky ktore viem
masino napísal:z informmatiky dali mojim spoluziakom kompletne vypracovane otazky...
prisiel profak a povedal :
na tomto USB kluci su maturitne otazky, ja ho tu teraz zabudnem a ked sa o 10 min vratim, nechcem to vidiet na ziadnom z tychto pc
lidi nebojte sa. ja som v plnom prude s ucenim na sjl (8 z 30 Literatura, 0 z 30 Gramatika) stihamee vecer sa chcem zacat ucit matiku kt by nemala byt problem pri odpovedi (dufam)
ale myslite na to ze ake to bude po maturite. skoncili sme strednu skolu