>> MATURITA 2007 <<

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
masino
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa masino »

Xaredon napísal:jj a take, ze placeboefekt poznas?
hehe ... no to je zaujimava vec ten placeboefekt...
raz to bolo v serialy MASH...
ja neficim na nicom...
kavu nepijem a energetaky su moc drahe nto, aby som ich do seba lial kazdy den
Model
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Model »

Xaredon napísal:jj a take, ze placeboefekt poznas?
aky je to ten placeboefekt...........este som o tom enpocul a zaujimalo by ma to :wink:
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Model napísal:aky je to ten placeboefekt...........este som o tom enpocul a zaujimalo by ma to :wink:
http://veda.azet.sk/index.php?option=co ... 6&Itemid=2 Proste si vsugerujes ze to pomoze :)
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

kukiak napísal:http://veda.azet.sk/index.php?option=co ... 6&Itemid=2 Proste si vsugerujes ze to pomoze :)
...a pritom ti to nic nepomoze. Len si nahovoris, ze to funguje. Ja preferujem cokoladu, denne padnu tak dve horalky, dve musli tycinky, pol cokolady, 10 jablk, tri litre vody a stale otvorene okno, aby som mala dostatocny privod O2...
spanoo
Star
Star

Príspevok od používateľa spanoo »

bolek napísal:...a pritom ti to nic nepomoze. Len si nahovoris, ze to funguje. Ja preferujem cokoladu, denne padnu tak dve horalky, dve musli tycinky, pol cokolady, 10 jablk, tri litre vody a stale otvorene okno, aby som mala dostatocny privod O2...
to znie akoby niekto prepadol maturitnemu osialu... :lol:
Ja maturujem v piatok...a potom v pondelok..ale to je jedno..chcem len povedat, ze najlepsia zbran je klud..a nic ine....no a potom trosku ucenia a veeeeeeeeeeeeeela stastia alebo veeeeeeeeeeeeela ucenia a stipka stastia 8)
masino
Light Professional
Light Professional

no ja mam tento cely tyzden akademicky ... ale uz som sa zacal literaturu uci od minuleho tyzdna... take jedna dve max 3 otazky denne... a celkom sa i to vyplatilo... ete 13 a litiku mam hotovo :D
na nglinu sa ucit nebudem... to si iba prebehnem a z dejepisom zacinam zajtra...
a matika... nooo ... z toho nam dala vsetky priklady a teoriu sa musim nadrtit.. xixi... to je moj rozvrh na tyzden
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

ja sa dnes pokusim o nemozne, naucit sa 25 otazok na odbor ELE, good luck mi-chau 8)
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

mi-chau drzim palce ... pred rokom som to mal tiez ... 25 Otazok a kazda otazka mala dalsich 5 podotazok ... tyzden pred tym som sa zacal drvit predposledny den som spal 21h a posledny opakovacky a dovrsenie ucenia ... znamky 2 Teoreticke 2 Prakticke 1 Obhajoba
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

dejepisu je mrte vela a zacinam nim,takze si ho necham na stvrtok... teraz potrebujem poriadne zopakovat literaturu, dake slovicka ku angline a informacne geo....
neviem ci sa mi to len zda,ale ta literatura sa mi zda celkom lahka... aj ked moji spoluziaci planuju vytvorit okolo 500stran vypracovanych otazok len z lit :roll: ja pocitam s tym ze kniha Zmaturuj z literatury 1 to v pohode pokryva... skoda ze som si nic take nezabezpecil na dejepis... mam iba e-book takej cierno-cervenej knihy,ale je to tam dost zo siroka :(
piton
King
King

Príspevok od používateľa piton »

No ludia, zajtra idem pod noz... informatika, drzte palce :) Uz trosicku stres prichadza, ale cudujem sa ze som este celkom v pohode :D
ROKI49
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ROKI49 »

ja mam v utorok hned predmet ktoreho sa najviac bojim, je to matika tak tiez by som poprosil aby ste mi drzali palce.....dakujem
klm16
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa klm16 »

hehe nooo dnes je den D dnes sa zacinam poriadne ucit na utorok :P :P
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

klm16 napísal:hehe nooo dnes je den D dnes sa zacinam poriadne ucit na utorok :P :P
dost skoro :D ja uz dnes len opakujem teoriu na informu (zajtra) :P
spanoo
Star
Star

Príspevok od používateľa spanoo »

ROKI49 napísal:ja mam v utorok hned predmet ktoreho sa najviac bojim, je to matika tak tiez by som poprosil aby ste mi drzali palce.....dakujem
prvy krat pocujem ze Litika nieje najtazsia :lol:
Ale budem drzat palce....ale mne drzte palce aj v piatok(25) a aj v pondelok(28)...mam to zle rozdelene...najtazsim zacinam(SJ) a najtazsim koncim(Ekonomia) a pomedzi mam len take eaysy vecicicky(AJ,IVT)
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

no ja mam za sebou akademicky celkom vydareny :D = uspesne som sa branil uceniu :D ale zacina mi horiet pod zadkom musim sa ucit :nono: a vam, co maturujete uz zajtra prajem hodne stastia pri tahani otazky a este viac pri odpovedi.
May the Light be with You
masino
Light Professional
Light Professional

piton napísal:No ludia, zajtra idem pod noz... informatika, drzte palce :) Uz trosicku stres prichadza, ale cudujem sa ze som este celkom v pohode :D
z informmatiky dali mojim spoluziakom kompletne vypracovane otazky... :)
prisiel profak a povedal :
na tomto USB kluci su maturitne otazky, ja ho tu teraz zabudnem a ked sa o 10 min vratim, nechcem to vidiet na ziadnom z tychto pc :lol: :lol:
Stilo
Star
Star

Príspevok od používateľa Stilo »

No.. zajtra maturujem pocas troch hodin z troch predmetov - slovencina, anglictina a elektronika s vypoctou technikou.. snad budem mat stastie na otazky ktore viem :modlenie:
piton
King
King

Príspevok od používateľa piton »

masino napísal:z informmatiky dali mojim spoluziakom kompletne vypracovane otazky... :)
prisiel profak a povedal :
na tomto USB kluci su maturitne otazky, ja ho tu teraz zabudnem a ked sa o 10 min vratim, nechcem to vidiet na ziadnom z tychto pc :lol: :lol:
Daco veeelmi podobne sa stalo aj u nas :)
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

piton napísal:Daco veeelmi podobne sa stalo aj u nas :)
nam ucitelka ... uz mate maturitne otazky ? nie ? okej najdete ich na sieti pocitac C202_1 :D
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

lidi nebojte sa. ja som v plnom prude s ucenim na sjl (8 z 30 Literatura, 0 z 30 Gramatika) stihamee :) vecer sa chcem zacat ucit matiku kt by nemala byt problem pri odpovedi (dufam)
ale myslite na to ze ake to bude po maturite. skoncili sme strednu skolu :smt039
Napísať odpoveď