Hip-Hop - umelci a ich tvorba

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
reno23
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reno23 »

to p4ra: vidim ze sa tu asi najviac zastavas rytmusa. Myslis ze je neozaj taky dobry? alebo nepoznas inych? Ja som tiez velky fanusik hip-hopu a raper rytmus ho podla mna (nie len mna) uplne a doslova kazi. Sa potom necudujem metlakom, punkerom, ...atd ze nadavaju na hip-hop ked medializuju len jeho. Jeho trapne texty ako sa prediera ulicami a teraz je king uz nie su zaujimave. K tym nadavkam sa ani nevyjadrujem (dalsia jeho ubohost). Ved je tu vela dalsich neporovnatelne lepsich raperov ako rytmus. Neviem ako sa dostal rytmus ku hip-hopovej elite. (Asi preto ze stim zacal ako prvy v SR). Tot moj nazor.

PS: pre mna osobne najlepsi rapery su z H16-ky, Danosť , 100% , Moja Reč
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Teraz spravim možno no ale checknite :

Rytmus :
1 song - ... na keru pi*u sa ty je*es do hiphopu, tykchto buze**** jak si ty tu mame kopu ...
2 song - ... nikdy nelakam na lacne triky, som ten co je*e repom vase hlavy, som najhlavnejsi ...
3 song - ... miro pele, tvoj tata vyje***, piestany, moje meno je rytmus, temeraf ...

Orion :
1 song - ... mamon, sablona z casopisu, zakon jen pre nekoho ... oje*** a klamani, jedna neni v poradku ...
2 song - ... vsechno pomijivy je, a netrva nic vecne nebo jo?! ne!, pamatuj si to nebo ...
3 song - ... jou hajzel prestan hrat, ego bastar, tasler skap.Tak vyj*b sa na to ...

Mozno blbe porovnanie ale ked si tak vsimnes para.V kazdej jednej ukazke rytmus spieva len : PReco sa ty seres do hip hopu ja som king ty si kar alebo ja som najlepsi a nepouzivam lacne triky jako ty alebo moje rodne mesto je najlepsie a tvoj ocko je blby.Ale ked si vsimnes taky orion ten proste spieva o niecom zmyselnom nielen o sebe : Spieva o systeme v cesku a o tom ako sa vsetci oje***, o tom ze vsetko prejde. Ani v jednej ukazke nespieva nic cisto len o sebe... narozdiel od rytmusa
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

p4ra: Na to, aby bol jediny a unikatny potrebuje v kazdom ryme povedat nadavku??? Ci podla toho ako sa sprava normalne, tak sa sprava aj pri tvoreni hudby???
ZmrD
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa ZmrD »

reno23 napísal:to p4ra: PS: pre mna osobne najlepsi rapery su z H16-ky, Danosť , 100% , Moja Reč
prepac, ale moja Rec su trapni, tie ich texty ... hroza a des

//zebrak ked mi davas k- tak aspon mi tam napis nick, a moja rec su aj tak sracky, hovor si co chces... tie texty pane boze, onicom, zamysli sa nad nimi, to nedava zmysel aj keby si sa posral, ale pocuvaj to kludne, to je akurat tak pre teba
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

MurphY napísal:u co sa urcuje jaky je hrac v csku napr. ?
tak isto sa urcuje jaky je hrac v tejto hre..

pribadas mi na dalsieho co chce posudzovat hip hop podla par tipov.. a podla par vypocutych trekoch..
Ja neposudzujem hiphop ak si si nevsimol, ale Kotrafakt, potazmo Rithnusa, kedze je to predmet temy. Ja mam hiphop velmi rad, ale nie v podani tychto pozerov.
nErD. ' z
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nErD. ' z »

t0m4s3 napísal:A podla coho ineho? Podla toho kolko 15 a 16rocnych deciek chce byt ako on? Alebo podla frekvencie nadavok v textoch? Podla poctu rozbitych cien na aureloch? Alebo podla vahy zlata na krku? Necham sa rad poucit.
Podla toho, či dokáže zaujať ľudí toho istého veku resp. rovesníkov a nielen deti.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

A akym inym (objektivnejsim) sposobom ako poctom predanych nosicov chces toto "merat"?
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Tak po poradi. :)

reno23, ja sa ho ani nie, ze zastavam. Snazim sa len povedat, co si o nom myslim ja a o jeho tvorbe. Myslim si, ze je viac, ako dobry. Tvrdo na sebe maka uz dlhe roky, je to nepochybne. To, ze je tam, kde je, je ukazka tvrdej prace. Poznam celu slovensku scenu, kt. za nieco stoji. Osobne v poslednej dobe je pre mna #1 Moja Rec. Maju genialne texty, paradny beat aj flow a nemam ziadne vyhrady voci nim. Nedavno som ich videl nazivo a je to parada. Ale to bude asi aj tym, ze som Kontrafakt a Rytmusa nevidel par mesiacov. Uvidime, ci sa to zmeni po novom albume. Mam rad aj H16, s chalanmi sa poznam aj osobne. Nemam nic proti nim a ma seru mudrlanti z hip-hop.sk a ich blbymi kecmi o nich. A DANOst? No, tak ten, ked vyda album, bude to cisty masaker. Vratim sa k Rytmusovi. Ja na jeho nadavky nepozeram. Pozeram/pocuvam jeho texty, kt. maju hlbsi zmysel, ako nadavky.

Dieg0, to je to iste, ako by si isiel porovnavat Veca a Rytmusa. Su z inej "skoly". Orion patri k jednym z najstarsich panov na hip-hopovej scene. On uz si nemusi dokazovat, ze aky je dobry, ani o tom hovorit, vsetci to dobre vieme. Okrem ineho je to jeho sposob prejavu, ako som uz predtym pisal. Kazdy ma svoj styl a flow. Jeden je taky, druhy je onaky. To ja ti dam priklad, ako porovnaj si Dr.Dre a Lil'John. Samozrejme, ze Dr.Dre nema ani zdaleka tak konfliktne texty, tak plne nadavok. A Lil'John sa nimi hemzi. I ked jedno je crunk a druhe "klasicky" rap, patri to pod hip-hop a prezentacia kazdeho z nich je ina.

hojko, no, zjavne ano. Je to jeho sposob, jeho cesta, je to ON.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

p4ra: Pises, ze pocuvas Rytmusove texty, ktore maju hlbsi vyznam ako nadavky. Ale o com by tie texty boli, keby sa v nich nevyskytovali nadavky a urazky ludi??? Mali by tie texty potom vobec vyznam??? O com by rozpraval v tych pesnickach???
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

Ja osobne proti rapu nemam nic ..... ale priznavam ze KF sa mi moc nepacia ale zato taky H 16 to su podla mna pecka .... a osobne hip-hop nijak neodsudzujem podla mna niektore texty maju co povedat
Songoko
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Songoko »

možem sa vás opýtať kolkí ten rytmusov album vobec počuli??? ked tu dávate otázky typu:" o čom tie texty sú???" tak bud to človek nepočul alebo to nevie pochopiť, tiež nejak rytmusa nepočúvam ale má tam min. 7 pesničiek ktroré o niečom sú, trebars pesnička o jeho vzťahu k mame,o tom ako sa k jeho mame a k nemu správali od narodenia atd .... pls. najprv si to vypočujte!!!!!!
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

hojko, zapocuvaj sa. Ako povedal chalanisko nadomnou. Najprv to naozaj vypocuj, odputaj mysel od toho, ze su tam nadavky a pocuvaj texty. Mozno prides na to aj ty, ze nadavka je to posledne, co ta na tom zaujme.
BigSnake353

Príspevok od používateľa BigSnake353 »

Chlapci cez leto to hadam pride KF-Eden Beden [2007]
bombastic
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bombastic »

niekde sa objavilo aj take ze niekedy v septembri..tak nevieeeem :roll:
dusanko
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa dusanko »

bombastic napísal:niekde sa objavilo aj take ze niekedy v septembri..tak nevieeeem :roll:
ano bolo pisane ze v septembri a bolo tma pisane o ich klipe a ze tam je auto za 3 melony a vybuchne nakonci
:shock:
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

ZmrD napísal:prepac, ale moja Rec su trapni, tie ich texty ... hroza a des
hehe chlapce prepac mi ale trapni si jedine ty.. moja rec vytvori za den take texty jak rytmus a cele 16 za rok.. ked je nekdo nechapavi a nerozumie textom tak co sa da robit.. radsej si pocuvaj neco jednoduchsie ako misku pastekovu to budes chapat to je pre takych ako si ty..
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

MurphY, word! :) Moja Rec - treba pochopit. ;)
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

t0m4s3 napísal:A akym inym (objektivnejsim) sposobom ako poctom predanych nosicov chces toto "merat"?
ale ano da sa..
totiz neviem ci ti budu neco tieto vyrazi neco hovorit
komercia
a andrground /nie je to nfs napisal som to po slovensky pre hejterov/..
a andrground je neco ako iba pre svojich ludi nerobia rap pre peniaze ci pre zeny aby si zajeba****.. a andrground rapery su urcite kvalitnejsi tedaa boli ako tych komercni..lenze ti co tu pisu cest vynimkam maju pristup iba k tym komercnim tak sudia cely hip hop..

bizzy > no to som rad ze pocuvas usami..
bizzy
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bizzy »

Nepocuvam priliz HH ale vyjadrim sa.

Mal som moznost vypocut si aj MR aj KF.

Imo MR povie textami ovela inde ako KF, novy album MR ma velmi dobru lyriku s porovnanim s ostatnymi HH albumami na Slovensku(komercia).

MR je jedina crew co ma ako tak oslovila, a to dost ze neznasam SK HH scenu.

btw aj tak ostava

battle > rap

imo
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

MurphY napísal:ale ano da sa..
totiz neviem ci ti budu neco tieto vyrazi neco hovorit
komercia
a andrground /nie je to nfs napisal som to po slovensky pre hejterov/..
a andrground je neco ako iba pre svojich ludi nerobia rap pre peniaze ci pre zeny aby si zajeba****.. a andrground rapery su urcite kvalitnejsi tedaa boli ako tych komercni..lenze ti co tu pisu cest vynimkam maju pristup iba k tym komercnim tak sudia cely hip hop..

bizzy > no to som rad ze pocuvas usami..
A vom sa meria taka komercia pripadne andrgraund? :roll:
Napísať odpoveď