V mnohom mas pravdu, len s tym znizenim vekoveho priemeru ide aj to, ze nemam chut hadat sa(diskusiou sa to da malokedy nazvat) s tymi, co len opakuju svoje a utocia na ostatne nazory typicky detskym stylom.pinco napísal:asi to nebude celkový úpadok fóra a zelovoc má pravdu. Hlavnou príčinou úpadku, ktorý sa poniektorým javí (takisto aj mne) bude v tom, že vo väčšine témach svoj príspevok alebo diskusiu už mám rozobratú a tým pádom nemám viac čo k danej téme dodať. Vzhľadom k tomu, že vekový priemer sa dosť znížil (aspoň mne sa tak zdá) a vzhľadom k tomu, že pribúdajú buď duplicitné alebo stupidné témy, získavam pocit, že je tu nuda a že fórum upadá. Pre nového usera je to ok, pretože takmer do každej témy môže niečím prispieť, ale čo ľudia ktorí sú tu trochu dlhšie?!
Nám neostáva nič iné len krútiť hlavami a čakať na ozaj zaujímavú tému alebo dať si chvíľu pauzu.
Upadok
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
ja som si vsimol, ze aj ked mam cas, tak len precitam nove prispevky a zase upalujem kade lahsie
preco? lebo nepribudla ziadna tema pre mna zaujimava, do ktorej by som mal co zmysluplne napisat. A ked pribudli nove prispevky v uz existujucich temach, tak to byva v takych temach, kam som uz raz pisal, svoj nazor vyjadril, tak nemam potrebu pisat znova (ved co by som aj napisal, zejo). Ale urcite by som nedokazal do jednej temy pisat tak, aby minimalne kazdy treti prispevok bolo odo mna, nie ako par ludi z tohto fora... ja by som proste nemal co k teme napisat 
//edit: dakujem hrdinovi, ktory mi dal Ka-, len tak dalej
//edit: dakujem hrdinovi, ktory mi dal Ka-, len tak dalej
Ja som s forom vyrastal a aj ma tu vychovali takže nie každý je iba sprosté 17 ročné decko..GothaR napísal:Ide to bohuzial dolu vodou, vela ludi, ktorych nazory sa dali citat uz na to kaslu...
Teraz ked tu citam tie kecy o blbostiach tak ma ide slak trafit. Kedysi som denne na fore travil aj viac ako hodinu, teraz je to tak 5 minut.
Beriem ako fakt, ze tu je vacsina uzivatelov v rozpati cca 13-17 rokov, niektore ich nazory ma az irituju, ale nemozu byt zas vsetci stari![]()
Sorry, ja som zamerne pisal, ze niektore "ich" nazory ma irituju, nebolo to myslene tak, ze odsudzujem vsetkych mladsich, to urcite nieMS FRANKY napísal:Ja som s forom vyrastal a aj ma tu vychovali takže nie každý je iba sprosté 17 ročné decko..Akože chápem proti akej skupine to bolo mierené ale uráža ma to trocha bo predsa som mladší. A aj ked na hojko už hodím iba sporadicky vždy som v tom že tu sú dobrý ľudia.
co si cakal kamo tu len mlady....no mlady ani ne, skor decka preto sa tu na nich stale zabavam ..ale su tu aj v pohode ludia niektory musim uznatpinco napísal:navrhujem založiť "kinder sekciu" kde sa budú rozoberať problémy typu "pupáky na chrbte" až po "opustila ma, dajte mi vreckovku".
Asi presedlám na počítače a budem sa venovať čisto tejto sekcii.
-
r4wMUnt34q
Star
Boze ty si nikdy nemal ich problemy mi chces povedat ? Nikdy si nebol v ich veku ? Skus sa trochu do nich vzit a pomoct im, aj ty by si to urcite ocenil keby sa tak k tebe niekto zachova, nie separovat ,,decka" a ,,velkych dospelakov". Toto je diskusne forum, je pre vsetkych a viac-menej aj o vsetkom. To, ze teba nudia infantilne temy je tvoj problem, tak v nich neodpisuj a hraj sa na velkeho dospelaka, dobre ? Mozno sa najde niekto, kto mensim pomoze, iked tu je povacsinou taka velice dospelacka mentalita, takze neviem. Par veci v Hall of infantility sa mi nepaci, ale kazdy sme nejaky a mame rozne pohlady na veci.pinco napísal:navrhujem založiť "kinder sekciu" kde sa budú rozoberať problémy typu "pupáky na chrbte" až po "opustila ma, dajte mi vreckovku".
Asi presedlám na počítače a budem sa venovať čisto tejto sekcii.
Presne tak, hlavne osobne veci sa nevyplati vytahovat na forum, pristup tu ma hocikto, dokazy sa ziskaju lahkopinco napísal:mal som a dokonca som poznal aj diskusné fóra a dokonca som sa tam nechodil vyplakať s hovadskými témami. Ehm, témy? To sa tak nedá ani nazvať. Keď sú to tak zaujímavé témy, prečo sa hneď zamknú hm? Lebo sú to kkciny na ktoré sa nedá pozerať chápeš?
Priklad: niekto sa rozchazdza s frajerkou, podrobne to tu rozpise, povie co mu na nej vadi a tak, ona sa o tom nejakou nahodou dozvie, precita si to, urazi sa este viac a je uplny koniec, pretoze aj ked su zmenene mena, tak to moze brat ako zasah do svojho sukromia a to nikdy nie je prijemne.
Ja osobne som sa tomuto vzdy snazil vyvarovat a myslim, ze aj celkom uspesne. Niektore veci proste na internet nepatria a mali by sa riesit maximalne tak v IM komunikacii so znamymi ludmi.
A aj ked si niekto povie, ze nikto z jeho znamych na forum nechodi, tak raz sa tu moze dostat a nemusi to skoncit dobre...podla mna su na riesenie osobnych problemov dobri kamarati, nie diskusne forum.
To je tiez mozne, ale je tu prilis vela tem, ktore urcite neboli vysledkom az takehoto "zahnania do rohu".P3Bo napísal:A keď ťa zradia kamaráti ? Niekedy je to nevyhnutné , poprípade nevidíš v danej chvíli inej cesty / východiska .
Na druhej strane ja, mozno je to vekom, som uz bol v situacii ked nebolo nikoho naokolo a aj tak som to nedaval na forum, pre mna bolo vtedy lepsie nejak to v sebe udrzat, prespat sa a na druhy den aj sam vymysliet riesenie. Stale si stojim za tym, ze osobne veci by sa nemali vytahovat na net.
Este podotknem, ze podla mna ostatne "infantilne" temy o prvych bozkoch, prvom chodeni a tak uz do tejto kategorie nespadaju, to nech si v pokoji riesia verejne, je dolezite naberat skusenosti
-
P3Bo
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Krása fóra je v jeho anonymiteGothaR napísal:....